Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| fluturash26 wrote:Si noi ieri am iesit tot la fel de bine a fost! Am fost prin jumbo ne-am mai agatat de una alta  dar ea a fost cumintica pe masina a dormit si ne-am mai relaxat si noi. Cred ca nu stia ce sa mai faca  e bine ca a vrut si aia. A mea a inceput sa isi bage pumnii in gura de cand i'a descoperit. Uneori vrea sa ii bage pe amandoi, noroc ca nu ii incap  asa fac si ai vostri? E bine sau nu?
Si al meu face la fel stai linistita.ma gandesc ca e rupt de foame dar incerc sa il hranesc si nu vrea sa deschida gurita asa ca il las sa savureze. Maine avem programare iar cu health visitor.am fost joi sa il cantaresc si a iesit 3610.de joi in schimb mi-a sugerat sa ii dau doar san fara altceva oricat de mult vrea el.asta am facut si pana acum a iesit bine.maine se fac 5 zile de cand avem doar titi...daca a luat ceva in greutate oricat ar fi e bine.tineti-mi pumnii ca nu vreau sa ma intorc la lp deloc.am atata lapte si visul meu de cand am ramas insarcinata a fost sa imi alaptez copilul.sper sa fie bine sa nu intru iar in depresie.vreau sa il vad sanatos si voios.va dau de veste cand ne intoarcem maine.eu am sperante mari...sper sa nu mi se spulbere.va pupacesc.o saptamana minunata |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea06 wrote:E bine fluturash, isi descopera manutele, coordonatea maini-gura.. plus are tendinta de a suge si de a roade oricum. De asta se zice ca nu se pupa bebeii nici pe manute.. am observat ca multi zic ‘vai sa nu il pup de fata sa ii dau microbi si il pup e manuta’ dar acolo e mai rau ca ei isi baga manutele in gura. Deci sa ii cureti manutele mai des asa sa nu ia vreo ceva in sezonul asta de raceli mai ales. Da, ma gandeam ca e prea rapid si sa nu fie rau, parca ar avea suzeta asa tine pumnul in gura...cred ca se va dezobisnui nu? Da sa stii ca ai dreptate ca e acelasi lucru mai.ales daca le baga si in gura, e si mai periculos. Da, multumesc de sfat! |
|

| Andreea-Alexandra wrote:
Si al meu face la fel stai linistita.ma gandesc ca e rupt de foame dar incerc sa il hranesc si nu vrea sa deschida gurita asa ca il las sa savureze. Maine avem programare iar cu health visitor.am fost joi sa il cantaresc si a iesit 3610.de joi in schimb mi-a sugerat sa ii dau doar san fara altceva oricat de mult vrea el.asta am facut si pana acum a iesit bine.maine se fac 5 zile de cand avem doar titi...daca a luat ceva in greutate oricat ar fi e bine.tineti-mi pumnii ca nu vreau sa ma intorc la lp deloc.am atata lapte si visul meu de cand am ramas insarcinata a fost sa imi alaptez copilul.sper sa fie bine sa nu intru iar in depresie.vreau sa il vad sanatos si voios.va dau de veste cand ne intoarcem maine.eu am sperante mari...sper sa nu mi se spulbere.va pupacesc.o saptamana minunata
Ah, deci nu is singura a careia a inceput sa isi suga mainile Succes pe maine, eu zic sa nu mai reintroduci laptele praf chiar daca nu a luat sa zicem dupa cantarire ca la carte in greutate. Important e sa ia, mai ales ca e alaptat e foarte bine pentru el. Al tau era mai mic decat a mea si acusi ne ajungem, noi avem 4100 deci nu e departe chiar daca sunteti cu cateva zile mai mari eu zic ca e bine. Asteptam vesti bune! |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| fluturash26 wrote:Ah, deci nu is singura a careia a inceput sa isi suga mainile  Succes pe maine, eu zic sa nu mai reintroduci laptele praf chiar daca nu a luat sa zicem dupa cantarire ca la carte in greutate. Important e sa ia, mai ales ca e alaptat e foarte bine pentru el. Al tau era mai mic decat a mea si acusi ne ajungem, noi avem 4100 deci nu e departe chiar daca sunteti cu cateva zile mai mari eu zic ca e bine. Asteptam vesti bune!
Iti dai seama ca nici eu nu vreau sa ii mai dau lapte praf deloc.sa raman 100% pe alaptat.vedem maine.ne lamurim |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andreea-Alexandra wrote: Maine avem programare iar cu health visitor.am fost joi sa il cantaresc si a iesit 3610.de joi in schimb mi-a sugerat sa ii dau doar san fara altceva oricat de mult vrea el.asta am facut si pana acum a iesit bine.maine se fac 5 zile de cand avem doar titi...daca a luat ceva in greutate oricat ar fi e bine.tineti-mi pumnii ca nu vreau sa ma intorc la lp deloc.am atata lapte si visul meu de cand am ramas insarcinata a fost sa imi alaptez copilul.sper sa fie bine sa nu intru iar in depresie.vreau sa il vad sanatos si voios.va dau de veste cand ne intoarcem maine.eu am sperante mari...sper sa nu mi se spulbere.va pupacesc.o saptamana minunata
Mult succes maine, eu spun ca este totul bine si a crescut :* laptele matern este intr-adevar cel mai bun pentru copil insa nu trebuie dusa la extrem ideea asta cu alaptare, eu asa cred, si eu am fost depresiva din cauza asta si nu e ok, copilul va creste la fel de sanatos si voios si cu lapte praf sau cu lp completare, nu iti face atatea griji, sunt boli si mutatii genetice care nu sunt influentate de factori externi asa ca cel mai bine e sa fie puiutii sanatosi, eu atat imi doresc pentru copilul meu :) |
|

| fluturash26 wrote: . Al tau era mai mic decat a mea si acusi ne ajungem, noi avem 4100 deci nu e departe chiar daca sunteti cu cateva zile mai mari
Va ajungem si noi din urma, ieri avea 3,5 kg :D |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mamici, voi ati folosit asa ceva? Ce parere aveti? Alle.p attached the following image(s):

|
|

| Alle.p wrote:Mamici, voi ati folosit asa ceva? Ce parere aveti? Eu am cumparat dar nu am folosit, mi se parea ca doarme inghesuita si intr-o pozitie putin fortata in suport, primele zile ii puneam cate 1 paturica/scutec textil rulat in fata si unul in spate ca sa nu se rostogoleasca insa apoi am lasat-o sa doarma cum vrea ea, nu am mai pus-o mereu pe o parte, doarme de obicei pe spate, eu doar am grija sa isi tina capul 1 somn pe partea stanga unul pe dreapta, atat. Pentru mine a fost investitie inutila |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Alle.p wrote:Mamici, voi ati folosit asa ceva? Ce parere aveti? Noi am folosit un babynest, mi s-a parut mai safe si cred ca tot acolo la bani ca si pernutele astea de bebei de pozitii sau anti regurgitare sunt scumpe. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alle.p wrote:Mamici, voi ati folosit asa ceva? Ce parere aveti?
Da, eu am folosit perna antirostogolire. A fost chiar de folos pana pe la 5luni. Cand a inceput sa doarma doar pe burta nu am mai putut so folosesc, ca mereu se trezea plangand ca nu putea sa se rostogoleasca. Am pazito dupa pana am vazut ca poate sasi intoarca capul singurica in somn.
https://imgur.com/a/naEpjLJ |
|

| Andreea06 wrote: Noi am folosit un babynest, mi s-a parut mai safe si cred ca tot acolo la bani ca si pernutele astea de bebei de pozitii sau anti regurgitare sunt scumpe.
Si mie mi se pare genial babynest-ul, mai ales noaptea, dupa ce mananca o mut cu totul in patut si nu se trezeste |
|

| AlexandraRr wrote: Va ajungem si noi din urma, ieri avea 3,5 kg :D
Un pic mai aveti |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Salutare mamici! Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez. Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun
https://ibb.co/JdQJsZZ |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Salutare mamici! Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez. Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun https://ibb.co/JdQJsZZ Ce frumusel si mare a crescut! si noi tot un ajutor al mosului suntem, deja i-am cumparat costumatia si noi |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mgeorgiana85 wrote:Salutare mamici! Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez. Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun https://ibb.co/JdQJsZZ
Cum arata zona unde la piscat?! Mereu ma tem de astia ufff
Ce bolfos  Si eu trebuie sa ii iau lu giuli costumatia de craciun.. Astept salariul lu barbatumiu
|
|
|