Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Neata mamici. Puiul meu nu a mai facut caca de 2 zile.el trage parturi pipi la greu insa nu a facut caca.oare sa imi fac griji? Ce imi recomandati sa mananc ca sa il ajute pe el? Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andreea-Alexandra wrote:Neata mamici. Puiul meu nu a mai facut caca de 2 zile.el trage parturi pipi la greu insa nu a facut caca.oare sa imi fac griji? Ce imi recomandati sa mananc ca sa il ajute pe el? Multumesc La cei alaptati e normal sa treaca si o sapt fara scaun ca lm se absoarbe f bine in organism. Ii dai si lp? Probabil ce merge si la tine ar merge si la el.. pere, dovlecei, prune.. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea-Alexandra wrote:Neata mamici. Puiul meu nu a mai facut caca de 2 zile.el trage parturi pipi la greu insa nu a facut caca.oare sa imi fac griji? Ce imi recomandati sa mananc ca sa il ajute pe el? Multumesc A mea recent a facut a saptea zi...deci nu iti fa griji. O sa faca, cum zice si andreea e normal la copiii alaptati dupa 6 sapt. |
|

| Multumesc fetele. Nu Andreea nu ii mai dau lp.doar san de cate ori vrea el. Multumesc fluturash.incepusem sa ma ingrijorez.dar m-am mai linistit daca zici ca si la tine e la fel.si a 6a zi a facut ceva mare sau normal? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| https://www.totuldespremame.ro/copilul-tau/activitate-si-joaca/cinci-activitati-de-facut-asteptarea-lui-mos-nicolae Super asta cu suzeta
Bun.. Vine mos Nicolae.. Dar cu ce vine?!? a mea nici ghete nu are inca |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Multumesc fetele. Nu Andreea nu ii mai dau lp.doar san de cate ori vrea el. Multumesc fluturash.incepusem sa ma ingrijorez.dar m-am mai linistit daca zici ca si la tine e la fel.si a 6a zi a facut ceva mare sau normal?
Al meu facea la 5-6 zile pana pe la 2 luni cand si-a facur efectul probioticul si l-a regulat cam la 3 zile. Dar nu parea deranjat nici inainte si cand facea era tot moale nu solid. |
|

| delia.c.yaya wrote:https://www.totuldespremame.ro/copilul-tau/activitate-si-joaca/cinci-activitati-de-facut-asteptarea-lui-mos-nicolae Super asta cu suzeta  Bun.. Vine mos Nicolae.. Dar cu ce vine?!?  a mea nici ghete nu are inca
Noi am vazut in metro o masuta cu piese lego si un bebelus pt baita, sa se balceasca cu bebe :) plus ca mai vrem un bebe deci incerc sa il obisnuiesc cu un bebe :))) ca papusi nu o sa aiba ca baietel, hihi. Oricum mi s-a parut dragut, lui ii place mult baita si apa. |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Multumesc fetele. Nu Andreea nu ii mai dau lp.doar san de cate ori vrea el. Multumesc fluturash.incepusem sa ma ingrijorez.dar m-am mai linistit daca zici ca si la tine e la fel.si a 6a zi a facut ceva mare sau normal? ceva mai multisor dar tot lichid. Cum e scaunu normal nici o diferenta. |
|

| fluturash26 wrote: ceva mai multisor dar tot lichid. Cum e scaunu normal nici o diferenta.
Mai asteptam sa vedem.multumesc |
|

| Vai fetelor am zis ca fac infarct aseara. A inceput fata sa planga de la 6 jumatate pana la 10 incontinuu, deci nu s-a oprit absolut deloc. Ochii ii erau din ce in ce mai umflati abia vedea, abia mai respira. Ma pregateam sa merg la spital cand s-a oprit. Deci nici nu am zis ca nu ii pocneste capul cred la cat de tare plangea si ce fata avea... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Nopti albeeeee |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mirunah wrote: Nopti albeeeee
Sper sa reusiti sa va reveniti repede la un program cat de cat normal. Este groaznic sa nu poti dormi noaptea, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand nu ii voi da de cap si nu voi reusi sa il calmez. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote:Vai fetelor am zis ca fac infarct aseara. A inceput fata sa planga de la 6 jumatate pana la 10 incontinuu, deci nu s-a oprit absolut deloc. Ochii ii erau din ce in ce mai umflati abia vedea, abia mai respira. Ma pregateam sa merg la spital cand s-a oprit. Deci nici nu am zis ca nu ii pocneste capul cred la cat de tare plangea si ce fata avea...
Bine ca s-a linistit. Eu am asa o problema uneori cand nu imi pot da seama de ce plange, este foarte frustrant. Eu l-am lasat ieri pe sotul meu cu cel mic vreo 3 ore cat am iesit la restaurant cu niste prietene, a tot urlat, el saracul voia sanul dar de unde, a acceptat pana la urma suzeta pe care o refuza de regula dar in lipsa de san a mers si aia :)))
A fost super sa ies in oras, parca iesisem din prstera asa m-am simtit |
|

| GeorgianaB wrote:Bine ca s-a linistit. Eu am asa o problema uneori cand nu imi pot da seama de ce plange, este foarte frustrant. Eu l-am lasat ieri pe sotul meu cu cel mic vreo 3 ore cat am iesit la restaurant cu niste prietene, a tot urlat, el saracul voia sanul dar de unde, a acceptat pana la urma suzeta pe care o refuza de regula dar in lipsa de san a mers si aia :))) A fost super sa ies in oras, parca iesisem din prstera asa m-am simtit Si noi ieri am iesit tot la fel de bine a fost! Am fost prin jumbo ne-am mai agatat de una alta dar ea a fost cumintica pe masina a dormit si ne-am mai relaxat si noi. Cred ca nu stia ce sa mai faca e bine ca a vrut si aia. A mea a inceput sa isi bage pumnii in gura de cand i'a descoperit. Uneori vrea sa ii bage pe amandoi, noroc ca nu ii incap asa fac si ai vostri? E bine sau nu? |
|

| E bine fluturash, isi descopera manutele, coordonatea maini-gura.. plus are tendinta de a suge si de a roade oricum. De asta se zice ca nu se pupa bebeii nici pe manute.. am observat ca multi zic ‘vai sa nu il pup de fata sa ii dau microbi si il pup e manuta’ dar acolo e mai rau ca ei isi baga manutele in gura. Deci sa ii cureti manutele mai des asa sa nu ia vreo ceva in sezonul asta de raceli mai ales. |
|
|