Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:
Ce lucruri frumoase povestiti voi coeur Abia astept sa putem interactiona si noi mai mut cu ea coeur

A mea cred ca va fi batausa, uitati cum sta cand nu ii convine ceva :)) Si poza e facuta dupa baita si masaj, cand se presupune ca ar trebui sa fie relaxata :))))

A mea doarme cu mainile pe sus...e tare comica...fiecare are ceva comichohot si a ta e tare hazlie si fatuca nu mai zic, va fi mare batausa daca o tine asa..
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:39 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Ilinca, mie imi plac hainele de la ei, cand au fost reduceri am facut stoc de haine pana la 6 luni :)))))))))

Lore, sper cat mai repede sa rezolvi :*

Si pe mine au inceput azi sa ma doara sanii, acum pitica mea mananca mai putin, cred ca a trecut puseul si la ce nopti am avut este obosita :)) La san in 10 minute adoarme :)) eu inca iau galafor forte, am luat 3/zi pana s-a instalat lactatia apoi am ramas cu 2 pe zi, am facut pauza cateva zile pana a venit comanda cu noile pastilute si de ieri am inceput iar, ma gandesc ca poate de asta ma si dor sanii desi nu prea am avut incredere ca au efect :)) pana acum nu am scos cu pompa din teama de a nu creste lactatia, sa fie exact cat are nevoie micuta uff

ai gasit galafor la pret mai ok? Sunt si eu interesata pentru ca si eu iau..
De la cine ai facut stoc de haine??
alina89
Scris: Sunday, November 18, 2018 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Diana1489 wrote:
Hello moms! Voi chiar aveti timp de chat Hilar eu abia respir, nu vreau sa imi imaginez cu doi Lol

Hehe!!! Abea astept sa ne povestesti! dance cum esti pana acum? Bine? Mie imi e super frica de trim 1, ca la primul bebe am zacut mult si bine, daaar.. ce nu fac eu pt inca o minune mica love
Diana1489
Scris: Sunday, November 18, 2018 9:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
MaryPoppins wrote:

Diana, sper ca esti bine computerlove parca trebuia sa mergi la dr, e totul ok?

Mâine am prins programare la doctor. Sunt bine , sincer prea bine, niciun simptom in afara de sfarcurile foarte sensibile cand suge evelin si pipi des . Abia astept sa vad ca este bine .
Am început sa iau elevit 1 , nu am cerut sfatul medicului dar nu cred ca este nicio problema.
Andreea06
Scris: Sunday, November 18, 2018 9:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Sigur e ok elevit, eu iau femosun si acum - cand imi amintesc - am luat elevit 3 dupa nastere cateva luni dar apoi simteam ca ele ma stagneaza la slabit.. si am schimbat pe femosun ce am luat in sarcina.

Te ajungem curand din urma, sper. dance

Asteptam vesti maineyes
AlexandraRr
Scris: Sunday, November 18, 2018 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
fluturash26 wrote:

ai gasit galafor la pret mai ok? Sunt si eu interesata pentru ca si eu iau..
De la cine ai facut stoc de haine??

Am luat galafor cu 28 de lei 30 pastile de pe bebetei.

Hainute de pe daninaline.ro am cumparat des, insa trebuie sa urmaresti reducerile, am luat pantaloni cu 5 lei de exemplu :D Sunt multumita de calitatea lor, spalate si uscate la 2-3 zile arata la fel culorile si nu s-au micsorat sau lalait, am de la ei si paturici, sac de dormit :D Sunt in Iasi mai multe magazine daca vrei sa vezi produsele insa pretul in magazine este mai mare, eu comand online cand au 50% reducere love
AlexandraRr
Scris: Sunday, November 18, 2018 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
mult succes maine, Diana majoreta Doamne, ce curajoasa esti Clap
Diana1489
Scris: Sunday, November 18, 2018 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Andreea06 wrote:
Sigur e ok elevit, eu iau femosun si acum - cand imi amintesc - am luat elevit 3 dupa nastere cateva luni dar apoi simteam ca ele ma stagneaza la slabit.. si am schimbat pe femosun ce am luat in sarcina.

Te ajungem curand din urma, sper. dance

Asteptam vesti maineyes

Haide?i, tre sa fim iarasi burtici impreuna.!!hainoroc revin maine cu vesti pupici
Ilinca003
Scris: Sunday, November 18, 2018 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Si eu recomand daninaline.Sunt super hainutele...fix cum imi plac...subtirele,asa...comode..Abia astept noile reduceri sa i iau Sarei salopete,ca asta ,de i le am luat,incep sa i fie cam fixe...
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 11:11 PM
Nivel

Deci fetele, a venit cumnata la noi azi sa vada fata si cica a vazut ca ar avea putin uscate buzele fata mea si sa ii dau apa cateva picaturi sau ceai de anason sau pentru colici ca tot are...eu nu as crede sa fie deshidratata ca scutece uda, pare ok adica ale voastre nu au asa un pic buzele uscate cand nu mananca???Crazy
Eu nu vreau sa ii dau ceai, apa... ati dat careva?? Eu stiam ca nu e ok...
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 11:16 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Am luat galafor cu 28 de lei 30 pastile de pe bebetei.

Hainute de pe daninaline.ro am cumparat des, insa trebuie sa urmaresti reducerile, am luat pantaloni cu 5 lei de exemplu :D Sunt multumita de calitatea lor, spalate si uscate la 2-3 zile arata la fel culorile si nu s-au micsorat sau lalait, am de la ei si paturici, sac de dormit :D Sunt in Iasi mai multe magazine daca vrei sa vezi produsele insa pretul in magazine este mai mare, eu comand online cand au 50% reducere love

Super, o sa ma uit si eu...
De la danina am luat si eu la inceput cele mai mici haine ca nu aveam nici macar o haina cand am iesit din spital atat de mica, toate luate ii erau mari..si is super ok, doar ca de acum nu prea ii mai vin, pantalonii cu botos in schimb mi s-au parut naspa deoarece cad de pe fetita mea, bata de sus e larga pentru ca nu au elastic sau ceva...
O sa ma mai uit si eu la ei....oricum in urmatoarea perioada am o gramada de haine pentru ea...
MaryPoppins
Scris: Sunday, November 18, 2018 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
fluturash26 wrote:
Deci fetele, a venit cumnata la noi azi sa vada fata si cica a vazut ca ar avea putin uscate buzele fata mea si sa ii dau apa cateva picaturi sau ceai de anason sau pentru colici ca tot are...eu nu as crede sa fie deshidratata ca scutece uda, pare ok adica ale voastre nu au asa un pic buzele uscate cand nu mananca???Crazy
Eu nu vreau sa ii dau ceai, apa... ati dat careva?? Eu stiam ca nu e ok...

Doamne fereste! Nici prin gand sa nu iti treaca asa ceva. Anasonul e chiar neurotoxic pt copii. Laptele tau e mai mult decat suficient pana la 6 luni.
GeorgianaB
Scris: Sunday, November 18, 2018 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Fetelor, eu nu prea am avut timp/energie sa povestesc ce facem, in principiu noptile nu prea sunt nopti :)) cel putin acum o noapte a fost horror, cand crezusem ca s-a linistit, dormea in patut langa patul nostru asta vineri noaptea, pt ca pe zi a fost agitatie maxima... mie mi s-a facut si rau de la stomac, colon, nu stiu exact, abia marti aflu, vomam si pana la urma a venit sotul de la serviciu sa ma ajute...
Sa stiti ca si micutul meu este foarte cuminte cand avem musafiri, noi parem asa niste plangaciosi :))) toti zic ca este cuminte si il prind dormind.

Bebelusii vostri se sperie in somn ? Al meu cand da sa adoarma tresare, parca il sperie ceva si ridica manutele in aer, acum ne-am obisnuit dar primele dati ne speriam si noi odata cu el.

Trebuie sa le facem un program de somn ? Deocamdata imi vine greu a crede ca as reusi asta foarte curand, ai mei se mira cand aud ca doarme haotic dar deja nu ma mai iau dupa parerile lor, oricum nu s-au bagat foarte mult pentru ca stiu ca nu ma intereseaza sfaturi necerute :))

Andreea06 vrem si noi pe lista, bebe Andrei-Luca 21 octombrie, multumesc pupici

Fetelor, va doresc o noapte linistita, bebei mancaciosi si somnorosi computerlove
GeorgianaB
Scris: Monday, November 19, 2018 12:00 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Inca o nelamurire, mie de ce imi arata ticker-ul ca bebe are 4saptamani ? Abia miercuri pe 21 implinim o luna.
Si a doua intrebare, la 3 saptamani +/- este puseu, asa-i ? Daca da, mie pe aplicatia wonder weeks de ce imi arata de 5-6 sapt ? Sau acela este salt ? Gracias
fluturash26
Scris: Monday, November 19, 2018 12:18 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Doamne fereste! Nici prin gand sa nu iti treaca asa ceva. Anasonul e chiar neurotoxic pt copii. Laptele tau e mai mult decat suficient pana la 6 luni.

Si eu stiam la fel dar am zis sa intreb ca.poate na or fi fost persoane care au trecut prin asta...dar eu nu cred ca e deshidratata doar asa is buzele ei putin uscate...si tot insista macar apa sa o fierb si sa ii dau.NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.