Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Sunday, November 18, 2018 1:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Ce lucruri frumoase povestiti voi coeur Abia astept sa putem interactiona si noi mai mut cu ea coeur

A mea cred ca va fi batausa, uitati cum sta cand nu ii convine ceva :)) Si poza e facuta dupa baita si masaj, cand se presupune ca ar trebui sa fie relaxata :))))

AlexandraRr attached the following image(s):
46434213_349518385605111_3743369795840507904_n.jpg

MaryPoppins
Scris: Sunday, November 18, 2018 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AlexandraRr wrote:
Ce lucruri frumoase povestiti voi coeur Abia astept sa putem interactiona si noi mai mut cu ea coeur

A mea cred ca va fi batausa, uitati cum sta cand nu ii convine ceva :)) Si poza e facuta dupa baita si masaj, cand se presupune ca ar trebui sa fie relaxata :))))

Daa, is asa de indarjite fetele astea mititele hearts sa stii ca exact asa statea si Ana, ea tot timpul era cu pumnisorii stransi Lol abia de cand a inceput sa apuce chestii cu manutele le-a dat drumul.
Ilinca003
Scris: Sunday, November 18, 2018 1:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
AlexandraRr wrote:

am si eu salopeta d aia.ras
lore.t.
Scris: Sunday, November 18, 2018 2:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Ce frumuseti aveti! :*
Eu am canal blocat, deci toata noaptea nu am dormit :( de aseara a inceput sa ma doara sanul stang, am vazut ca e putin rosi lateral, frisoane, simt ca ard desi nu am febra si abia ma misc....capac peste pupaza fix acum Stefan nu prea vrea sa suga, nu stiu care e problema :|
MaryPoppins
Scris: Sunday, November 18, 2018 3:15 PM
Nivel

Pff, Lore uff stii ce ai de facut, nu? Si pune flacaul sa suga, eventual baga si pompa daca chiar nu vrea. Bafta sa treaca repede Buddy1
Diana1489
Scris: Sunday, November 18, 2018 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Hello moms! Voi chiar aveti timp de chat Hilar eu abia respir, nu vreau sa imi imaginez cu doi Lol
AlexandraRr
Scris: Sunday, November 18, 2018 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Ilinca, mie imi plac hainele de la ei, cand au fost reduceri am facut stoc de haine pana la 6 luni :)))))))))

Lore, sper cat mai repede sa rezolvi :*

Si pe mine au inceput azi sa ma doara sanii, acum pitica mea mananca mai putin, cred ca a trecut puseul si la ce nopti am avut este obosita :)) La san in 10 minute adoarme :)) eu inca iau galafor forte, am luat 3/zi pana s-a instalat lactatia apoi am ramas cu 2 pe zi, am facut pauza cateva zile pana a venit comanda cu noile pastilute si de ieri am inceput iar, ma gandesc ca poate de asta ma si dor sanii desi nu prea am avut incredere ca au efect :)) pana acum nu am scos cu pompa din teama de a nu creste lactatia, sa fie exact cat are nevoie micuta uff
lore.t.
Scris: Sunday, November 18, 2018 4:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MaryPoppins wrote:
Pff, Lore uff stii ce ai de facut, nu? Si pune flacaul sa suga, eventual baga si pompa daca chiar nu vrea. Bafta sa treaca repede Buddy1

Da...multumesc :* am mai patit o data chiar la inceput, nu ma asteptam sa mai patesc...
Ilinca003
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
AlexandraRr wrote:
Ilinca, mie imi plac hainele de la ei, cand au fost reduceri am facut stoc de haine pana la 6 luni :)))))))))

Lore, sper cat mai repede sa rezolvi :*

Si pe mine au inceput azi sa ma doara sanii, acum pitica mea mananca mai putin, cred ca a trecut puseul si la ce nopti am avut este obosita :)) La san in 10 minute adoarme :)) eu inca iau galafor forte, am luat 3/zi pana s-a instalat lactatia apoi am ramas cu 2 pe zi, am facut pauza cateva zile pana a venit comanda cu noile pastilute si de ieri am inceput iar, ma gandesc ca poate de asta ma si dor sanii desi nu prea am avut incredere ca au efect :)) pana acum nu am scos cu pompa din teama de a nu creste lactatia, sa fie exact cat are nevoie micuta uff

si mie imi plaaaac,astept noi reduceri,am deja cosul facut.Lol
MaryPoppins
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:19 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Hello moms! Voi chiar aveti timp de chat Hilar eu abia respir, nu vreau sa imi imaginez cu doi Lol

Diana, sper ca esti bine computerlove parca trebuia sa mergi la dr, e totul ok?
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Andreea06 wrote:
Nici noi nu am dormit bine azi noapte, dupa ora 1 muuulte foieli. La 5 n-am mai putut si am coborat dupa sacul de dormit, ca asta a fost o schimbare aseara, nu l-am pus in sac. A dormit mult mai bine de la 5 la 8. Pff.

Azi cica intram in saltul nr 8... oricum avem si puseu la 1 an si regresie a somnului.. plus dintisori. Dumnezeu cu mila.

poate va fi bine! Ati vrut sa renuntati la sacul de dormit?
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:23 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

La fel si la noi :)) Cand vine cineva in vizita nu spune nici pas, nimic, sta in brate la alte persoane chia si cand e flamanda si nu spune nimic :))
Drum bun sa aveti si poate cand va intoarceti o sa doarma ca sa va puteti odihni si voi, a mea doarme bine dupa ce e plimbata cu masina :))

Azi pana acum a fost cumintica a dormit, doar noi nu...oricum acum nu mai sunt obosita, nu inteleg organismul meu, acum is moarta de somn, daca are nevoie fata de mine sare somnu...chiar intelege si el ca e nevoie sa stau treazaLol Lol
Noi suntem la faza in care ea adoarme de cele mai multe ori cu titi...cand ii e somn cauta titi, nici nu mai stiu daca ii e foame sau somnhohot hohot
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:28 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Fluturas, incepe pitica sa faca falcute hearts

Da sa stii..asta am observat si eu..chiar se tine bine!Hilar is asa fericita!
computerlove hearts
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:29 PM
Nivel

CrisM wrote:
Fetelor aveti niste papusele de fetiteLove deja imi e dor de cand era si a mea asa mica!

Mary parca tu ziceai ca fetita ta tipa...tipa tare tare asa? Gen se aude peste tot? Ca si Sofia de vreo 2 sapt racneste, tipa, chiuie, gangureste de mama mama, cu volumul dat la maxim

Multumim!!! Toate stadiile is frumoase, si repede trec!Boredom
fluturash26
Scris: Sunday, November 18, 2018 5:31 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Ce frumuseti de fetite aveti voi! love
Noi am dormit azi noapte, am si papat bine, vad ca azi deja recupereaza are 420 de ml papati deja Hilar
Noi sapt viitoare intram in saltul nr 3
Sa vedem cum o sa fie asta, ca cel cu nr 2 a fost greut Crazy
O duminica frumoasa mamici!

deci vezi ca iiti facusei griji degeaba...atata avea el nevoie sa pape..ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.