Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote:Ma alatur si eu voua, fetelor, nici noi nu am dormit noaptea trecuta Insa acum parca e ora de somn, toata lumea doarme linistita, am amortit dar nici nu pot sa ma misc :))) Andreea-Alexandra, eu ii aspir in fiecare dimineata si seara mucisorii. ii pun cate 2 picaturi de ser fiziologic in fiecare nara, de obicei stranuta si ies singuri, daca nu scot cu pompita si daca vad ca sunt vascosi si nu ies asa pun batista bebelusilui. Cand aspiri sa ai grija sa il tii ridicat, nu culcat ca nu ies, ori rogi sotul sa te ajute ori cu o mana il tii tu ca si cum ar sta in fundulet Fluturash, ai o scumpete de fetita. Din poza nu se vede ca e asa galagioasa cum spui, pare asa cumintica si linistita Iauzi, e bine si asa, macar sa doarma acum ca e si obosita cred, a mea plange de zor cand e obosita... si a mea doarme acum pe masina si noi la fel murim de somn dar suntem prezenti la datorie asiguram paza si protectie full time Stii ca aparentele inseala, culmea ca din cate persoane au vazut-o pana acum era asa cumintica de or fi zis oamenii aia ca avem noi probleme cu capul Chiar ma simteam eu prost ca m-am plans ca e prea agitata si galagioasa si ea nici nu misca Si a ta e super cumintica si scumpica acolo, faceti ora de somn cu totii, prinde bine odihna..mai ales acum |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nici noi nu am dormit bine azi noapte, dupa ora 1 muuulte foieli. La 5 n-am mai putut si am coborat dupa sacul de dormit, ca asta a fost o schimbare aseara, nu l-am pus in sac. A dormit mult mai bine de la 5 la 8. Pff.
Azi cica intram in saltul nr 8... oricum avem si puseu la 1 an si regresie a somnului.. plus dintisori. Dumnezeu cu mila. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| fluturash26 wrote:Iauzi, e bine si asa, macar sa doarma acum ca e si obosita cred, a mea plange de zor cand e obosita... si a mea doarme acum pe masina si noi la fel murim de somn dar suntem prezenti la datorie asiguram paza si protectie full time Stii ca aparentele inseala, culmea ca din cate persoane au vazut-o pana acum era asa cumintica de or fi zis oamenii aia ca avem noi probleme cu capul Chiar ma simteam eu prost ca m-am plans ca e prea agitata si galagioasa si ea nici nu misca Si a ta e super cumintica si scumpica acolo, faceti ora de somn cu totii, prinde bine odihna..mai ales acum La fel si la noi :)) Cand vine cineva in vizita nu spune nici pas, nimic, sta in brate la alte persoane chia si cand e flamanda si nu spune nimic :)) Drum bun sa aveti si poate cand va intoarceti o sa doarma ca sa va puteti odihni si voi, a mea doarme bine dupa ce e plimbata cu masina :)) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Andreea-Alexandra wrote:
Se pare ca nu se termina.daca nu e una e alta. :)) nici noi nu am dormit aseara.micul meu respira f greu la modul ca sfornaie nasucul lui mai tot timpul.mai scot mucisorii dar inauntru acolo se aude ca si cum ar sfornai.aveti idee de la ce sau ce sa ii fac?nu doarme bn deloc se trezeste si plange si are si multa da multa saliva in gat.se vede ca vrea sa inghita si nu are cum si da din buze tare se chinuie micul si la urma da afara numai balonase de scuipat.ce pot sa fac?
daca se aude,gen,fonfait,(nush daca m am exprimat corect),e normal,mie dr mi a zis ca pana la 7-8 luni e ceva nedezvoltat la.nasuc... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Noi suntem la zilele cu soare de la 31 saptamani si atata buna dispozitie nu am mai vazut de cand era nou nascut toata ziua racneste, tipa, chiuie, rade imi vine sa o mananc, atat o sufoc cu pupaturi si imbratisari dar vedem ce ne rezerva urmatorul salt, o sa fie distractiv, taman de sarbatori |
|
| Fluturas, incepe pitica sa faca falcute |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Nici noi nu am dormit azi noapte!la 2 am reusit sa o adorm si am pierdut sirul trezirilor pana la 8 literalmente tipa aseara la 12-1. Nu plangea, isi exersa corzile vocale gangurea, tipa de ziceai ca suntem singuri in bloc. Sigur ne-au urat de bine vecinii saracii! si Sofia a intrat în salt, plus puseul de 6 luni! Distractie ce sa mai! |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Fetelor aveti niste papusele de fetite deja imi e dor de cand era si a mea asa mica!
Mary parca tu ziceai ca fetita ta tipa...tipa tare tare asa? Gen se aude peste tot? Ca si Sofia de vreo 2 sapt racneste, tipa, chiuie, gangureste de mama mama, cu volumul dat la maxim |
|
| CrisM wrote:Fetelor aveti niste papusele de fetite deja imi e dor de cand era si a mea asa mica! Mary parca tu ziceai ca fetita ta tipa...tipa tare tare asa? Gen se aude peste tot? Ca si Sofia de vreo 2 sapt racneste, tipa, chiuie, gangureste de mama mama, cu volumul dat la maxim
Da, tipa de ma dor urechile la propiu. Ana face de vreo cateva luni chestia asta, chiar am filmat-o cand era mai micuta, avea program in fiecare dimineata dar de cand a invatat sa si racneasca, vai de mine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| CrisM wrote:Fetelor aveti niste papusele de fetite deja imi e dor de cand era si a mea asa mica! Mary parca tu ziceai ca fetita ta tipa...tipa tare tare asa? Gen se aude peste tot? Ca si Sofia de vreo 2 sapt racneste, tipa, chiuie, gangureste de mama mama, cu volumul dat la maxim
Si a mea tipa la volum MAXIM de o aud si vecinii.. Uneori zici ca e un catel schingiuit.. O sa cheme protectia animalelor intro zi vecinii zau Acuma face ture in pat, se tine de bara si AHhhh sau da-da-da-da... Ma innebuneste |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici.. Am primit panadol baby din RO. Ii bun de ceva?! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Mamici.. Am primit panadol baby din RO. Ii bun de ceva?!
Da, e paracetamol. Il dai ba asta ba nurofen cand alternezi la febra mare de exemplu. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ce frumuseti de fetite aveti voi! Noi am dormit azi noapte, am si papat bine, vad ca azi deja recupereaza are 420 de ml papati deja Noi sapt viitoare intram in saltul nr 3 Sa vedem cum o sa fie asta, ca cel cu nr 2 a fost greut O duminica frumoasa mamici! |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Fetelor,cand o pup pe Sara ,asa mult,incepe si rade asa,cu o pofta,de ti vine s o mananci ,asta cand nu e plangacioasa. |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Fetele eu am inteles puseele astea dar acu nu mai inteleg nimic.ieri baiatul neu f cuminte mancat dormit cate 1h 2h astazi iar nu vrea sa doarma.adoarme cu titi in gura doarme 5 10 minute si se trezeste.cine sa ma inteleaga ce se intampla?azi noapte de 12 la 4 nu a vrut sa doarma iar.deci nush ce sa mai fac |
|
|