Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta nr. 6!
Casuta anterioara.
Ne mandrim cu bebeii:
1. Inawar – bebe Sebastian: 17 septembrie 2017

2. Alexutza_88 – bebe Aida: 26 octombrie 2017

3. Alina89 – bebe David: 20 noiembrie 2017

4. Andreea06 – bebe Mattias: 24 noiembrie 2017

5. Laura513 – bebe Ami: 25 noiembrie 2017

6. MadaMadalyna – bebe Alessia: 25 noiembrie 2017

7. Iulisim - bebe Andrei: 28 noiembrie 2017

8. Ale29 - bebe Teodora: 29 noiembrie 2017

9. Dana_ - bebe David: 9 decembrie 2017

10. Diana1489 – bebe Evelin: 16 decembrie 2017

11. AleC – bebe Eric: 28 ianuarie 2018

12. AriaM – bebe Karin: 8 februarie 2018

13. DianaM – bebe Alex: 5 martie 2018

14. Andreea0196 – bebe Ayan: 5 martie 2018

15. Delia.c.yaya – bebe Giulia: 25 martie 2018

16. Lixandra_alexandra – bebe Eduard: 27 martie 2018

17. MaryPoppins – bebe Ana: 10 aprilie 2018

18. Dea22 – bebe Ema: 15 aprilie 2018

19. lore.t – bebe Stefan: 14 mai 2018

20. CrisM - bebe Sofia Andreea : 24 mai 2018

21. Pisicutza30 - bebe Diana Maria: 21 iunie 2018

22. Chris - bebe Tudor: 24 iunie 2018

23. Mirunah - bebe Teodor: 1 iulie 2018

24. Ilinca003 - bebe Sara Maria: 16 iulie 2018

25.Gabita29 - bebe Gabriela Eliza Maria: 22 august 2018

26.Mgeorgiana85 - bebe Eduard Mihai: 3 septembrie 2018

27.Andruu - bebe Natalia Elena si bebe Vladimir Andrei: 5 septembrie

28.Lolly - bebe ? : 13 septembrie 2018

29.Yna86 - bebe Karina Catalina: 17 septembrie 2018

30.Oanatm - bebe Miriam Antonia: 22 septembrie 2018

31. Andreea Alexandra - bebe Casian Stefan: 8 octombrie 2018

32. Nicole2018 - bebe Iris: 17 octombrie 2018

33. AlexandraRr - bebe Carina: 28 octombrie 2018
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Si eu...bebe Carla 13 octombrie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Va adaug azi pe cele anuntate.. sa ma lase Mattias ca e super entuziasmat cand vede laptopul
Intrebare: pastram mamicile inactive de muuult pe listuta? O sa se faca f lunga lista cu timpul si de asta intreb. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Waw,sunt mamici pe care nu le am vazut niciodata pe aici. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Andreea06 wrote:Va adaug azi pe cele anuntate.. sa ma lase Mattias ca e super entuziasmat cand vede laptopul Intrebare: pastram mamicile inactive de muuult pe listuta? O sa se faca f lunga lista cu timpul si de asta intreb.
Eu zic sa nu le pastram. Unele au luni buuuune de cand nu au mai intrat si cel mai sigur nici nu vor mai intra. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Numai stiu ce sa fac! Noaptea mananca bine...de la 7 jum dimineata incepe distractia...30 ml, peste 1 ora alti 40 ml alte 2 ore 60 ml...o iau razna. Ieri l-am scos afara imbracat super bine jum de ora, chiar daca batea vantul, a dormit 3 ore si apoi a mancat 180...pana sa-l scot nici nu dormea si manca tot asa cu taraita Acum e treaz de la 3...a dormit 10 min. I-am facut baita, super relaxat cand l-am scos iar crize...acum ma chinui sa-l adorm Nu are febra, gangureste, este vioi...cel putin pana acum. Nu suntem nici in salt nici in puseu nimic. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mgeorgiana85 wrote:Numai stiu ce sa fac! Noaptea mananca bine...de la 7 jum dimineata incepe distractia...30 ml, peste 1 ora alti 40 ml alte 2 ore 60 ml...o iau razna. Ieri l-am scos afara imbracat super bine jum de ora, chiar daca batea vantul, a dormit 3 ore si apoi a mancat 180...pana sa-l scot nici nu dormea si manca tot asa cu taraita Acum e treaz de la 3...a dormit 10 min. I-am facut baita, super relaxat cand l-am scos iar crize...acum ma chinui sa-l adorm Nu are febra, gangureste, este vioi...cel putin pana acum. Nu suntem nici in salt nici in puseu nimic. Poate fi puseul de 3 luni... la noi toate s-au manifestat mai repede, nu trebuie sa fie exact :d |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| lore.t. wrote: Poate fi puseul de 3 luni... la noi toate s-au manifestat mai repede, nu trebuie sa fie exact :d
Stiu ca la puseu mananca mai mult...al .eu mananca mai putin. Deobicei o masa pe zi e intre 150 si 180...in rest 120. Dar acum mananca putin si des si nu ajunge la 700 ml pe zi. Hai ca ieri a mancat 750 ml dar azi are 580 ml. Ii fac de ex 120 mananca 90 si apoi crize...urlete, se zbate, abia pot sa-l tin. Noaptea e cel mai linistit. Mananca linistit, fara zbenguieli, adoarme imediat... E f ciudat |
|

| Dupa ce ca ma plangeam ca mananca prea mult si nu fac fata, acum suntem in plin salt si nu prea mai mananca, aseara am adormit la 4 dimi....chiori de somn si eu si sotu, plange aproape continuu... Deh, distractie mare la noi! Si azi mergem si la ai mei in vizita! 2 ore am dormit, is rupta... Nici nu stiam daca ii mai este foame daca s-a saturat, suge 5 minute, si dupa aia gata, lasa sanul il ia inapoi si tot asa... Tocmai ce se pare ca am rezolvat un pic cu plansul din cauza colicilor, o varianta din toate care le-am incercat functioneaza dar sincer nu stiu care cert e ca am dat din lac in.put ca acum plange din alte motive... |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| fluturash26 wrote:Dupa ce ca ma plangeam ca mananca prea mult si nu fac fata, acum suntem in plin salt si nu prea mai mananca, aseara am adormit la 4 dimi....chiori de somn si eu si sotu, plange aproape continuu... Deh, distractie mare la noi! Si azi mergem si la ai mei in vizita!  2 ore am dormit, is rupta... Nici nu stiam daca ii mai este foame daca s-a saturat, suge 5 minute, si dupa aia gata, lasa sanul il ia inapoi si tot asa... Tocmai ce se pare ca am rezolvat un pic cu plansul din cauza colicilor, o varianta din toate care le-am incercat functioneaza dar sincer nu stiu care  cert e ca am dat din lac in.put ca acum plange din alte motive...
Se pare ca nu se termina.daca nu e una e alta. :)) nici noi nu am dormit aseara.micul meu respira f greu la modul ca sfornaie nasucul lui mai tot timpul.mai scot mucisorii dar inauntru acolo se aude ca si cum ar sfornai.aveti idee de la ce sau ce sa ii fac?nu doarme bn deloc se trezeste si plange si are si multa da multa saliva in gat.se vede ca vrea sa inghita si nu are cum si da din buze tare se chinuie micul si la urma da afara numai balonase de scuipat.ce pot sa fac? |
|

| Andreea-Alexandra wrote:
Se pare ca nu se termina.daca nu e una e alta. :)) nici noi nu am dormit aseara.micul meu respira f greu la modul ca sfornaie nasucul lui mai tot timpul.mai scot mucisorii dar inauntru acolo se aude ca si cum ar sfornai.aveti idee de la ce sau ce sa ii fac?nu doarme bn deloc se trezeste si plange si are si multa da multa saliva in gat.se vede ca vrea sa inghita si nu are cum si da din buze tare se chinuie micul si la urma da afara numai balonase de scuipat.ce pot sa fac?
Asa e...eu nu am patit asa, la mine are doar mucisori aproape zilnic dar cica is normali.. Si acum dimi a trebuit sa o trezesc ca sa plecam ca nu se mai trezea si vrem sa ajungem acasa si noi mai devreme si dormea asa frumos, imi era asa mila! A crescut mare pisicuta mea! fluturash26 attached the following image(s):

|
|

| fluturash26 wrote:Asa e...eu nu am patit asa, la mine are doar mucisori aproape zilnic dar cica is normali.. Si acum dimi a trebuit sa o trezesc ca sa plecam ca nu se mai trezea si vrem sa ajungem acasa si noi mai devreme si dormea asa frumos, imi era asa mila! A crescut mare pisicuta mea!
Vai cat e de scumpa draga de ea |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ma alatur si eu voua, fetelor, nici noi nu am dormit noaptea trecuta Insa acum parca e ora de somn, toata lumea doarme linistita, am amortit dar nici nu pot sa ma misc :)))
Andreea-Alexandra, eu ii aspir in fiecare dimineata si seara mucisorii. ii pun cate 2 picaturi de ser fiziologic in fiecare nara, de obicei stranuta si ies singuri, daca nu scot cu pompita si daca vad ca sunt vascosi si nu ies asa pun batista bebelusilui. Cand aspiri sa ai grija sa il tii ridicat, nu culcat ca nu ies, ori rogi sotul sa te ajute ori cu o mana il tii tu ca si cum ar sta in fundulet
Fluturash, ai o scumpete de fetita. Din poza nu se vede ca e asa galagioasa cum spui, pare asa cumintica si linistita AlexandraRr attached the following image(s):

|
|

| AlexandraRr wrote:Ma alatur si eu voua, fetelor, nici noi nu am dormit noaptea trecuta  Insa acum parca e ora de somn, toata lumea doarme linistita, am amortit dar nici nu pot sa ma misc :))) Andreea-Alexandra, eu ii aspir in fiecare dimineata si seara mucisorii. ii pun cate 2 picaturi de ser fiziologic in fiecare nara, de obicei stranuta si ies singuri, daca nu scot cu pompita si daca vad ca sunt vascosi si nu ies asa pun batista bebelusilui. Cand aspiri sa ai grija sa il tii ridicat, nu culcat ca nu ies, ori rogi sotul sa te ajute ori cu o mana il tii tu ca si cum ar sta in fundulet Fluturash, ai o scumpete de fetita. Din poza nu se vede ca e asa galagioasa cum spui, pare asa cumintica si linistita
Scumpa de ea.bine ca ai reusit sa o adormi.al meu e inca treaz :))) |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Vai cat e de scumpa draga de ea multumim! |
|
|