Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, December 12, 2018 9:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
fluturash26 wrote:
Fetele nu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea.. de cateva zile bune doarme asa de rau noaptea, se foieste se invarteste, isi suge mana chiar daca nu ii e foame..
Dar ziua doarme fara sa se invarta fara nimic. Nu stiu ce sa ii mai fac. Practic ea ziua doarme bine dar nu mult, maxim 4 ore pe zi de la 8-20.
Ieri am avut norisorul si a plans o ora.uff

O sa treaca, nu cred ca ai ce face mare lucru.. si noi avem o regresie a somnului acum la 1 an si foieli mai multe noaptea, parca intruna ii tre sanul sa doarma continuu.
Alapteaza tot timpul cand se foieste si va adormi la loc daca nu o doare nimic efectiv.
Se zice ca ei repeta si in somn achizitiile, sa vezi cand invata sa stea in fund cum o sa se trezeasca si prin somn asa se va pune in fund Lol
lore.t.
Scris: Wednesday, December 12, 2018 9:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MadaMadalyna wrote:
Fetele de ati nascut prin cezariana cum sta?i cu cicatricea? La mine e cicatrice cheloida ?i arata oribil, ma jeneaza, pe interior e totul ok, sunt vindecata, dar exteriorul? Arata oribil ?? auzisem ceva de oeprstii extetice pt a rezolva problema dar nu am gasit multe informatii si nu prea stiu ce presupune.

Si la mine e cicatrice cheloida...nu pe toata linia dar majoritar, chiar zicea doctorul la controlul de 6 luni ca nu s-a vindecat prea frumos...asta e. La mine e chiar sub linia chilotului, nu ma deranjeaza. Pe tine in ce sens te deranjeaza?
lore.t.
Scris: Wednesday, December 12, 2018 9:54 AM
Nivel

fluturash26 wrote:
Fetele nu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea.. de cateva zile bune doarme asa de rau noaptea, se foieste se invarteste, isi suge mana chiar daca nu ii e foame..
Dar ziua doarme fara sa se invarta fara nimic. Nu stiu ce sa ii mai fac. Practic ea ziua doarme bine dar nu mult, maxim 4 ore pe zi de la 8-20.

Si al meu de 2 nopti se foieste intr-una si tot dezvelit il gasesc, pur si simplu se taraste ( cum doarme pe burta) pana iese de sub plapuma. Il inveles si il trag de picioare de n ori :)) cred ca o sa trec la sac de dormit daca tot asa continua..
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 10:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Andreea06 wrote:

O sa treaca, nu cred ca ai ce face mare lucru.. si noi avem o regresie a somnului acum la 1 an si foieli mai multe noaptea, parca intruna ii tre sanul sa doarma continuu.
Alapteaza tot timpul cand se foieste si va adormi la loc daca nu o doare nimic efectiv.
Se zice ca ei repeta si in somn achizitiile, sa vezi cand invata sa stea in fund cum o sa se trezeasca si prin somn asa se va pune in fund Lol

Da, pai nu prea am ce ii face eu.. o sa incerc sa ii dau sanul atunci cand se foieste sa vad daca adoarme la loc..ea practic se foieste cu ochii inchisi..
Mi-am dat seama acum cand ai zis ca repeta in somn achizitiile ca asa treziri nocturne si foieli multe a avut si la saltul celalalt, sigur o influenteaza si repeta sau viseaza din ele..
Asta cu pusul in fund in somn cred ca ma va speriaLol
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 10:57 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Si al meu de 2 nopti se foieste intr-una si tot dezvelit il gasesc, pur si simplu se taraste ( cum doarme pe burta) pana iese de sub plapuma. Il inveles si il trag de picioare de n ori :)) cred ca o sa trec la sac de dormit daca tot asa continua..

A mea ramane invelita ca e mica inca dar tot asa se taraste cu picioarele si ma bate in spate de nu pot dormi nici eu deloc bine..o pun la loc si iar ajunge in mine..Lol imi vine sa o pun in partea cealalta de pat dar nu are laterala si sa nu cadaLol ca daca as putea acolo as pune-o sa nu mai ajunga la minehohot sa pot dormi macar o ora cap coada..
Nu mai zic ca is pe post de suzeta ca mereu cauta sanul...de cand a desvoperit asta numai asa ar stahohot
Treci la sac daca nu se poate altfel.
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, December 12, 2018 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
fluturash26 wrote:

Noi cred ca am trecut de salt ca al meu e atat de cuminte.ziua doarme frumos mananca stam treji vb si ne papam manutele si noaptea doarme dus.azi npapte a adormit la 10 jum si la 1.40 m-am trezit eu.el dormea dus.i-am dat titi pe laa gurita a papat in somn si iar dus pana la 5.si acum doarme.ma bucur ca am trecut cu bn.vedem urmatorul.aaa si avem 4kg 220 gr.suntem barbati mari.
Ilinca003
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Si Sara cand doarme noapte,o gasesc in toate pozitiileLol si pe burta,bineinteles...Lol ea daca s ar putea,numai pe burta sa stea...zi si noapte...
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Fetelor vroiam sa va intreb...mai este posibil sa apara colicii la 2 luni si un pic cat are el??
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:17 AM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Noi cred ca am trecut de salt ca al meu e atat de cuminte.ziua doarme frumos mananca stam treji vb si ne papam manutele si noaptea doarme dus.azi npapte a adormit la 10 jum si la 1.40 m-am trezit eu.el dormea dus.i-am dat titi pe laa gurita a papat in somn si iar dus pana la 5.si acum doarme.ma bucur ca am trecut cu bn.vedem urmatorul.aaa si avem 4kg 220 gr.suntem barbati mari.

A mea cam merge incet cu greutatea..sa vedem ce va zice medicul, dar ea mananca bine chiar doar ca ia mai greu... abia are 4260 in ultimele 2 sapt a luat mai greu.
Aveti noroc ca doarme asa frumos, eu nu prea reusesc sa dorm, nu prea beau cafea dar in dimineata asta a fost nevoie, bineinteles cu mult lapte sa nu o agite si mai tare decat estehohot hohot ca nu imi trebe mai agitata de atata.
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:19 AM
Nivel

Ilinca003 wrote:
Si Sara cand doarme noapte,o gasesc in toate pozitiileLol si pe burta,bineinteles...Lol ea daca s ar putea,numai pe burta sa stea...zi si noapte...

A mea uraste sa o pun pe burta...plaaange si nu prea se misca...mii teama sa nu o afecteze ca isi va tine capul mai greu singura? Stiti ceva de asta? Si cam pe la cate luni isi va tine capul singura si cum imi dau seama ca e pregatita sa il tina singura?
Ea asa cand o tin in brate si-l da pe spate si il sustine dar cade in fata uneori...
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:20 AM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:
Fetelor vroiam sa va intreb...mai este posibil sa apara colicii la 2 luni si un pic cat are el??

Eu stiu ca pana la 4 luni pot aparea..
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:31 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Asta cu repetatul achizi?iilor in somn ma speriat de multe ori Lol
Giuli e jale la somn cam de pe la 6l2s. Se ridica mereu in fund... Acuma se ridica si in picioare si cade ca scandura, asta ma sperie mereu, ma tem sa nu se loveasca... Cand o vad asa noaptea o iau usor si o întind in pat. Pediatra zicea sa am mereu grija sa no trezesc sau so sperii ca poate avea urmari mai putin placute.
Din cauza asta am renuntat la ideea de a o inveli noaptea. Si pediatra zicea sa o mai las pana pe la 2 ani. Ca poate fi periculos orice paturica, cear?af in patul copiilor. Ma tem si cu aparatoarele astea ca mereu î?i baga capul in ele.
Andreea06
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Giuli e jale la somn cam de pe la 6l2s. Se ridica mereu in fund... Acuma se ridica si in picioare si cade ca scandura, asta ma sperie mereu, ma tem sa nu se loveasca... Cand o vad asa noaptea o iau usor si o întind in pat. Pediatra zicea sa am mereu grija sa no trezesc sau so sperii ca poate avea urmari mai putin placute.
Din cauza asta am renuntat la ideea de a o inveli noaptea. Si pediatra zicea sa o mai las pana pe la 2 ani. Ca poate fi periculos orice paturica, cear?af in patul copiilor. Ma tem si cu aparatoarele astea ca mereu î?i baga capul in ele.

Vezi pe angel-baby.ro saculet de dormit cu picioare. Se poate misca cu el.
iulia_84
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/11/2018
buna dimineata fetelor. sa va traiasca puisorii, ma indragostesc de ei cu fiecare poza ce o vad Love sunt niste scumpi toti. de op de cezariana, la mine s-a inchis frumos, a ramas ca o linie dar este si “denivelata”, fara dureri. de colici eu stiu ca apar pana la 3 luni... fluturas, noi suntem f apropiate, fetita mea sta pe burtica si ridica singura capul, dar doar cateva secunde iar cand o tin in brate, la fel , api ii cade deci nu iti face griji ca e normal. sunt inca mititei. Cheek Kiss daca tot v-ati “laudat cu puisorii vostri, pun si eu o pozica cu minunea mea

iulia_84 attached the following image(s):
img_2034.jpeg

lore.t.
Scris: Wednesday, December 12, 2018 11:54 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Al meu doarme cu mine in pat si ne invelim cu aceeasi plapuma care e mareee :D
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.