Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 11, 2018 4:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
NuStiu eu cred ca am devenit pu?in anti-vaccin dupa reac?iile urate de la doza 2 de anti meningococo. La voi au fost reac?ii urate gen plans câteva zile, picior unflat cu totul, tare, rosu, îl misca greu, febra 3zile, a fost crunt.

Acum trebuie sa facem prevenar ?i hexacima (hexavalent)-ultimele doze împreuna, pana acum am facut separat. Se face o doza într.un picior ?i una într.un picior?
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, December 11, 2018 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
MadaMadalyna wrote:
NuStiu eu cred ca am devenit pu?in anti-vaccin dupa reac?iile urate de la doza 2 de anti meningococo. La voi au fost reac?ii urate gen plans câteva zile, picior unflat cu totul, tare, rosu, îl misca greu, febra 3zile, a fost crunt.

Acum trebuie sa facem prevenar ?i hexacima (hexavalent)-ultimele doze împreuna, pana acum am facut separat. Se face o doza într.un picior ?i una într.un picior?

Buna Mada.acum am facut si noi vaccinul rotavirus.noua ne-a zis ca in 90% din cazuri fac febra.oare sa ii dau ceva preventiv?
Andreea06
Scris: Tuesday, December 11, 2018 5:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna wrote:

Da, una la un picior si cealalta in celalalt picior.
Noi n-am avut reactii la nici un vaccin. Compresa trebuia sa punem la un picior, imi zicea ea in care- nu mai stiu care vaccin putea sa umfle putin acolo, de asta puneam compresa acasa si era ok.

Preventiv nu ii poti da Andreea, poate doar o doza de paracetamol asa pt durere la picior daca crezi ca e sensibil sau daca va plange primele ore dupa. Dar pt febra nu poti preveni. Aia cand apare se trateaza, nu va temeti asa tare de febra.. lasati si corpul lor sa lupte un pic. Oricum febra dupa 38,5 se intervine.
Le: acu am vazut ca era rotarix, ala a fost oral nu injectie deci nu e cazul de durere de la inflamare, de la injectie..
GeorgianaB
Scris: Tuesday, December 11, 2018 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:
Hello gagici! Nu prea am mai intrat, am fost tot cu treaba...
Mamici, uneori simt ca o iau razna...stiu ca fiecare copil are ritmul lui, dar m-am saturat sa spuna lumea ca Eduard e f serios uff
Il compara cu celalalt din familie care e mai mare cu 3 sapt si rade non stop... e chiar enervant sa ti se tot spuna ca e serios.
El pana acum a tot vb, a ras dar nu in hohote...de vreo 3 zile chiar ca e mai serios. A vb dar f putin, abia schiteaza un zambet...si mai nou in loc sa vb face ca masina..gen...brm brm de face balonase
Nu are febra, nu are nimic...uff

Hey, Geo, fiecare copil are personalitatea lui, nu stiu care lume ar face asemenea comentarii dar chiar unii gandesc cu fundul. Mai bine taci si nu faci vreun comentariu, anumite pareri trebuie sa le pastram pt noi... Asa si soacra mea, care este un om foarte ok dar na fiecare o comite, a zis intr-o zi pe un ton cam ciudat “Mai dar baiatul asta este asa serios, suparat”... Mi s-a parut deplasat rau, eu de exemplu nu sunt o persoana cu gura pana la urechi, am fata grumpy sau resting bitch face, daca a mostenir asta maimutoiul aia este, dar este haios in strambaturile lui. Bineinteles ca si rade, este sociabil dar mai cu masura :)))
Am sa iti laspoze sa vezi starile

https://ibb.co/sKt1Dwm

https://ibb.co/WPCwN79
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, December 11, 2018 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Andreea06 wrote:

Noi n-am avut reactii la nici un vaccin. Compresa trebuia sa punem la un picior, imi zicea ea in care- nu mai stiu care vaccin putea sa umfle putin acolo, de asta puneam compresa acasa si era ok.

Preventiv nu ii poti da Andreea, poate doar o doza de paracetamol asa pt durere la picior daca crezi ca e sensibil sau daca va plange primele ore dupa. Dar pt febra nu poti preveni. Aia cand apare se trateaza, nu va temeti asa tare de febra.. lasati si corpul lor sa lupte un pic. Oricum febra dupa 38,5 se intervine.
Le: acu am vazut ca era rotarix, ala a fost oral nu injectie deci nu e cazul de durere de la inflamare, de la injectie..

Buna Andreea.a fost unul pe gurita si 2 in piciorus.au fost 3 in total si medicul a zis ca e posibil sa faca.in 90% din cazuri se face
oanatm
Scris: Tuesday, December 11, 2018 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Andreea-Alexandra wrote:

Buna Mada.acum am facut si noi vaccinul rotavirus.noua ne-a zis ca in 90% din cazuri fac febra.oare sa ii dau ceva preventiv?

Andreea si noi am facut vaccinul pt rotavirus si nu a facut febra, a fost doar putin mai agitata decat de obicei.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, December 11, 2018 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, December 11, 2018 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
MaryPoppins wrote:
Fetele cochetele hearts le recunoasteti pe blondinele astea de langa noi? Lol
https://ibb.co/7GsswFp

Eu nu Lol
Dar sunteti superbe love
Dea22
Scris: Tuesday, December 11, 2018 8:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
MaryPoppins wrote:

Indiciu: ce sexy suntem :001014:
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, December 11, 2018 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Cei din familie fac comparatiile astea si incep sa ma enerveze. Ajungi sa te gandesti ca poate are copilul tau ceva...
Va pupacim pupici
https://ibb.co/cKn9PrK
lore.t.
Scris: Tuesday, December 11, 2018 9:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MaryPoppins wrote:

Hehe mamicute purtarete :D din Deva nu e nimeni? :))
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 11, 2018 10:17 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Nici noi nu am avut reac?ii pana la doza 2 de anti meningococo b. Pe C nu ul mai facem, mai ales dupa ce am vazut câteva filmule?e cu ce declara Bill Gates despre vaccinare, nu am dormit noaptea ?i am fost super stresata din cauza asta...

Bine ca în IT se face doar o doza de ror ?i nu 2 ca în România. Ma tem de el.
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 11, 2018 10:21 PM
Nivel

Fetele de ati nascut prin cezariana cum sta?i cu cicatricea? La mine e cicatrice cheloida ?i arata oribil, ma jeneaza, pe interior e totul ok, sunt vindecata, dar exteriorul? Arata oribil ?? auzisem ceva de oeprstii extetice pt a rezolva problema dar nu am gasit multe informatii si nu prea stiu ce presupune.
fluturash26
Scris: Wednesday, December 12, 2018 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Fetele nu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea.. de cateva zile bune doarme asa de rau noaptea, se foieste se invarteste, isi suge mana chiar daca nu ii e foame..
Dar ziua doarme fara sa se invarta fara nimic. Nu stiu ce sa ii mai fac. Practic ea ziua doarme bine dar nu mult, maxim 4 ore pe zi de la 8-20.
Ieri am avut norisorul si a plans o ora.uff
Andreea06
Scris: Wednesday, December 12, 2018 9:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna wrote:
Fetele de ati nascut prin cezariana cum sta?i cu cicatricea? La mine e cicatrice cheloida ?i arata oribil, ma jeneaza, pe interior e totul ok, sunt vindecata, dar exteriorul? Arata oribil ?? auzisem ceva de oeprstii extetice pt a rezolva problema dar nu am gasit multe informatii si nu prea stiu ce presupune.

La mine e ok, abia se mai vede.. o linie de creion asa a ramas.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.