Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iulia_84
Scris: Monday, December 3, 2018 3:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/11/2018
Andreea06 wrote:

Te primim cu drag!

Pt ticker trebuie sa copiezi codul bbcode nu html, ca sa apara imaginea ;)

Cum sunteti? Cum e cu fetita acasa?
multumesc andreea, chiar ma intrebam de ce nu se vede Crazy suntem bine love chiar nu ma asteptam sa fie asa “usor” am o fetita tare cumintica, nu plange decat cand ii este foame si nu ii dau si de vreo doua zile mai plange seara din cauza colicilor, se pare ca picaturile nu ne prea ajuta, dar in rest e f cumintica. nu am avut net deci nu am citit din urma dar o sa recuperez, sa ma pun in tema cu noutatile grup
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
delia.c.yaya wrote:

Cum arata zona unde la piscat?! Mereu ma tem de astia ufffpale

Ce bolfoslove love
Si eu trebuie sa ii iau lu giuli costumatia de craciun.. Astept salariul lu barbatumiuLol

Iti atasez poza...nu stiu cat se vede de bine. Nush de unde a venit amaratul ala de paianjen stam la bloc...si pe gerul asta...

https://ibb.co/5cNk7HN
AlexandraRr
Scris: Monday, December 3, 2018 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Vai, vai ce ajutor are Mosul coeur Ai un baiat foarte frumos, Georgiana love Speram sa ii treaca repede piscatura pupici
lore.t.
Scris: Monday, December 3, 2018 4:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Chris cum sunteti? :*
Noi am crezut ca ne externeaza azi dar tuseste urat si i-a mai scuimbat ceva in tratamentul cu aerosoli, injectii nu mai luam si daca nu mai tuseste asa maine ne lasa acasa. L-am trimis pe sot sa cumpere aparat de aerosoli si continuam acasa. Azi i-a luat sange, a nimerit din prima doamne ajuta! , i-a facut ecograf, am fost la orl, toate sunt bune, inclusiv analizele. E urat pana elimina secretiile astea, ii aspir nasucu de o mie de ori pe zi, inca se aude harait dar cred ca se va mai auzi o vreme...am ramas si singuri in salon ca eram cu inca cineva...abia astept sa mergem acasa! Am asa o teama acum pe cand mergem acasa...sper sa nu mai patim dinastea niciodata!
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
AlexandraRr wrote:
Vai, vai ce ajutor are Mosul coeur Ai un baiat foarte frumos, Georgiana love Speram sa ii treaca repede piscatura pupici

Multumesc frumos Alexandra!
Asteptam poze si cu voi Love
pupici
GeorgianaB
Scris: Monday, December 3, 2018 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:
Salutare mamici!
Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el ras
Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez.
Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun coeur

https://ibb.co/JdQJsZZ

Ce baiat mare si frumos ai hearts
Abia astept sa il imbrac si eu in ren :)))
Sa fi fost agitat de la piscatura ? Se mai intampla si evenimente din astea, noi ne panicam, ei cresc mari... nu prea avem cum sa le evitam din pacate
GeorgianaB
Scris: Monday, December 3, 2018 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Alle.p wrote:
Mamici, voi ati folosit asa ceva? Ce parere aveti?

Au avut niste prietene si nu l-au folosit, nu stateau bebelusii. Cred ca le este foarte incomod. Baby nest-ul este ok, in rest vei vedea ca nu stiu cate lucruri vei folosi din cate vei cumpara. Eu de exemplu am o oarecare farmacie acasa, masa de infasat are o etajera inferioara si am de toate acolo, nu am folosit toate lucrurile, chiar nu a fost nevoie si asta mi-a spus si pediatrul. Am cumparat multe creme de exemplu pt iritatii la fundulet (cele mai cunoscute), nu pot spune ca a fost vreuna uau, in schimb am observat ca daca este spalat des, schimbat se comporta bine pielea si ce mi s-a parut super bun si bio este uleiul de masline fiert si racit.
Am deviat mult de la subiect oferind si sfaturi necerute :)) dar este ce am constatat cand faceam curat
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 3, 2018 5:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici, am nevoie de incurajari.
Azi ziua 1 dieta rina. yes
Andreea06
Scris: Monday, December 3, 2018 5:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
iulia_84 wrote:
multumesc andreea, chiar ma intrebam de ce nu se vede Crazy suntem bine love chiar nu ma asteptam sa fie asa “usor” am o fetita tare cumintica, nu plange decat cand ii este foame si nu ii dau si de vreo doua zile mai plange seara din cauza colicilor, se pare ca picaturile nu ne prea ajuta, dar in rest e f cumintica. nu am avut net deci nu am citit din urma dar o sa recuperez, sa ma pun in tema cu noutatile grup

Ma bucur ca va e usor asa, in mare, faci parte din putinele nirocoase asa ca mine cu bebe cumintel. Al meu doar la diversificare ma intristam si inca is asa cu strangere de inima cand tre sa ii dau si legume/carne ca nu le prea accepta alea. In rest mi-a fost usor si bine si de asta ma mai incumet la unul daca o sa-mi fie dat :)
Andreea06
Scris: Monday, December 3, 2018 5:27 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Salutare mamici!
Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el ras
Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez.
Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun coeur

https://ibb.co/JdQJsZZ

Ce draguta e costumatia!! Barbatel frumos!

Tre sa punem toate cate o poza cu bebeii de Craciun asa costumati da? :D si cu bradul, care faceti.. ca eu sunt in dubii daca sa fac :)))
Am unul imens care imi ia 2-3 ore doar sa il montez, ramura cu ramura.. e superb dar greu de facut. Si unul mic de 1,5’ asa care poate il fac pe ala.. noi plecam la socri pe 20dec si de asta nu stiu daca merita deranjul.. plus ca M. deja e mare si ar trebui sa peind bradul de tavan sa reziste hohot
Andreea06
Scris: Monday, December 3, 2018 5:28 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mamici, am nevoie de incurajari.
Azi ziua 1 dieta rina. yes

Bafta! Sa slabesti repede :)
Eu stagnez la 66,ceva kg de ceva timp.. daca as mai da 10kg as fi model Lol in mintea mea.
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 3, 2018 5:53 PM

Andreea06 wrote:

Bafta! Sa slabesti repede :)
Eu stagnez la 66,ceva kg de ceva timp.. daca as mai da 10kg as fi model Lol in mintea mea.

Eu tot la 66 stagnez de vreo 3 luni, asa ca tot model vreau si eu sa fiuLol
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 3, 2018 5:55 PM

Andreea06 wrote:

Ce draguta e costumatia!! Barbatel frumos!

Tre sa punem toate cate o poza cu bebeii de Craciun asa costumati da? :D si cu bradul, care faceti.. ca eu sunt in dubii daca sa fac :)))
Am unul imens care imi ia 2-3 ore doar sa il montez, ramura cu ramura.. e superb dar greu de facut. Si unul mic de 1,5’ asa care poate il fac pe ala.. noi plecam la socri pe 20dec si de asta nu stiu daca merita deranjul.. plus ca M. deja e mare si ar trebui sa peind bradul de tavan sa reziste hohot

Ma... E tare buna ideea.. Si hai sa facem un colaj cu toti copii.. Ceva gen Piticii de Craciun 7p. Grupul de pe fb mai e valid?! Daca nu, facem altul,sau o pagina... Sa ne adunam toate mamicilecampfire
Andruu
Scris: Monday, December 3, 2018 6:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
buna, mamici! de vreo 4 zile pitica mea plange foarte tare, uneori un se calmeaza nici in brate, nici plimbata...exista posibilitatea sa aiba colici mai puternici ? am mai observat ca are anumite scaune cu mucus in ele iar in ultima luna a luat doar 400 gr in greutate plans sa fie oare intoleranta la lactoza? dar nu mereu face asa...
maine ma voi duce si la pediatru, dar as vrea si parerea voastra despre toate astea, poate ati trecut si imi mai puteti da un sfat.
Mirunah
Scris: Monday, December 3, 2018 6:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Andruu wrote:
buna, mamici! de vreo 4 zile pitica mea plange foarte tare, uneori un se calmeaza nici in brate, nici plimbata...exista posibilitatea sa aiba colici mai puternici ? am mai observat ca are anumite scaune cu mucus in ele iar in ultima luna a luat doar 400 gr in greutate plans sa fie oare intoleranta la lactoza? dar nu mereu face asa...
maine ma voi duce si la pediatru, dar as vrea si parerea voastra despre toate astea, poate ati trecut si imi mai puteti da un sfat.

Intoleranta la lactoza are Teo. Scaunele lui erau verde inchis, miroseau urat urat si un pic mai lichide si cu punctulete galbene. Fara mucus. In schimb chiar daca avea scaunele asa lua in greutate foarte bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.