Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Friday, November 16, 2018 4:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Eu ii spuneam soacrei ca nu exista sa aiba ceva rau laptele meu si sa nu mai spuna asta. Asa o opream direct.. pt ca eram la inceput si sensibila, stiam ce vreau si ce am tot citit si nu voiam sa ma faca ea sa ma simt prost sau stiu eu ce, cu hormonii de atunci. Sotul m-a sustinut mereu, asta a contat mult. Pt o mama sa ti se spuna ca lapticul tau e nu stiu cum... uai, nu stiu voi dar eu ma infuriam maxim :)) lapticul meu e ce trebuie, punct. :))

Lapticul de mama e sfant, punct! Lol pt mine alaptarea e iubire in stara pura, conectarea suprema cu puiul meu coeur ma gandesc deja cu nostalgie la momentul in care se ca incheia capitolul asta, sper ca intr-un viitor foooarte indepartat...
AlexandraRr
Scris: Friday, November 16, 2018 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Si eu ma uit urat la sot dimineata cand pleaca dar cand vine de la munca ii pun fata in brate si mai ies la cateva zie cu o prietena :))
AlexandraRr
Scris: Friday, November 16, 2018 4:53 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Lapticul de mama e sfant, punct! Lol pt mine alaptarea e iubire in stara pura, conectarea suprema cu puiul meu coeur ma gandesc deja cu nostalgie la momentul in care se ca incheia capitolul asta, sper ca intr-un viitor foooarte indepartat...

of, ce as vrea sa simt si eu asa Big Surprise si eram asa convinsa cand eram insarcinata ca voi vedea altfel alaptarea dupa nastere Cray
Mgeorgiana85
Scris: Friday, November 16, 2018 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Mirunah wrote:
Oare o fi normal sa simt un pic de invidie pe viata sotului?
...
Viata mea e viata lui Teo.

E f normal!!!!
Desi eu am inceput sa lucrez, nu merg in fiecare zi la salon, 2 zile pe saptamana cam asa si stau vreo 5 ore...ma eliberez maxim. O sun pe mama din jum in jum de ora sa vad ce fac, daca mananca, doarme etc. Si abia astept sa ajung acasa sa-l vad sa stau cu el.
Chiar povesteam cu o prietena si am intrebat-o daca e normal sa ma simt bine cand ies din casa!?
Al meu cand este liber merge la pescuit si eu stau cu copilul. Aseara i-am dat sa manance, l-am schimbat si i l-am pus in brate si i-am spus : " sa-l adormi tu ca eu mor de somn" . Era ora 23...eu am dormit si ei nush ce au facut hohot m-am trezit la 4 sa-i dau sa manance si de acolo am reluat eu ca sa doarma el in continuare.
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, November 16, 2018 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Cred ca puiul meu are colici.adoarme cate jum de h si se trezeste urland.abia titi il mai calmeaza dar si acolo urla cateodata cu ea in gurita.ce remedii ati folosit pt a mai ameliora durerea ingerasilor?
Ilinca003
Scris: Friday, November 16, 2018 6:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Andreea-Alexandra wrote:
Cred ca puiul meu are colici.adoarme cate jum de h si se trezeste urland.abia titi il mai calmeaza dar si acolo urla cateodata cu ea in gurita.ce remedii ati folosit pt a mai ameliora durerea ingerasilor?

feonul pe burtica..
AlexandraRr
Scris: Friday, November 16, 2018 6:13 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

la noi functioneaza plimbatul in brate prin casa sau cu masina, o pun in balansoar si pun vibratiile sau incearca si white noise de pe youtube.

Ca medicamente eu am incercat pana acum protectis, infacol, bonnisan, espumisan, la noi infacol pare sa functioneze cel mai ok pana acum. a mea nici la san nici biberon nu vrea, impinge cu mainile orice i-as da, se face toata rosie la fata si urla :))
lore.t.
Scris: Friday, November 16, 2018 6:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Ilinca003 wrote:
Azi,Sara face 4 luni...de cand s a trezit numai pe.burtica se puneLol eu o dau inapoi,ea se pune iar...si daca n o las,inecepe si plange...Mai frica mi e noaptea ca are,,apucaturi,, d astea,sa doarma pe burtica..grup

La multe lunite Sara!! :* al meu doarme doar pe burta de la o luna :D
Mgeorgiana85
Scris: Friday, November 16, 2018 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
La multe lunite Sara!
birthday
AlexandraRr
Scris: Friday, November 16, 2018 7:28 PM
Nivel

fetelor, ai vostri cat de des fac pipi? eu am schimbat 3 scutece in 1 ora, tot verificam pentru ca plangea si ma gandeam ca a facut ceva si asta o deranjeaza. Oare are infectie urinara? febra nu face dar poate o ustura si de asta plange asa :(
Ilinca003
Scris: Friday, November 16, 2018 7:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Multumesc fetelor!Nu stiu cand au trecut lunile astea...ma mai uit la poze,cand era mica mica,si nu mi vine sa cred cat a crescutras computerlove
alina89
Scris: Friday, November 16, 2018 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
delia.c.yaya wrote:
Mi sa intamplat cel mai ciudat lucru. Giuli sa lovit la patut si un planset aooooleu... Mia curs sanul stang... Are cum dupa atata timp sa mai curga?!?!

Si mie imi mai picura cate putin din ambii, dar mai des din stangul. Nu mai alaptez de la 3l jumate.
alina89
Scris: Saturday, November 17, 2018 12:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, de Dana ce mai stiti? Oare cum mai e David? uff
Andreea06
Scris: Saturday, November 17, 2018 8:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AlexandraRr wrote:
fetelor, ai vostri cat de des fac pipi? eu am schimbat 3 scutece in 1 ora, tot verificam pentru ca plangea si ma gandeam ca a facut ceva si asta o deranjeaza. Oare are infectie urinara? febra nu face dar poate o ustura si de asta plange asa :(

Nu ma pricep la infectie urinara, dar is plini pampersii?
Sunt din aceia cu dunga de umezeala, pana unde se umezeste? Ca asa nu pot zice cat face intr-o ora.. cand era mic il schimbam la fiecare papat/trezit major, adica cam la 3h.
AlexandraRr
Scris: Saturday, November 17, 2018 9:56 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Nu ma pricep la infectie urinara, dar is plini pampersii?
Sunt din aceia cu dunga de umezeala, pana unde se umezeste? Ca asa nu pot zice cat face intr-o ora.. cand era mic il schimbam la fiecare papat/trezit major, adica cam la 3h.

Da, sunt grei pampersii, avem din aceia cu dunga de umezeala, am lasat-o doar in bluza si pampers si dupa ce il schimbam in 5 minute se coloreaza iar dunga :)) dimineata i-am recoltat urina acasa, sunt pungi speciale si am trimis la laborator. Stiu ca ei fac des la inceput dar a plans de aseara pana acum 1o minute, mai atipea cate 10-20 de minute si o lua de la capat si nu facea ca atunci cand o durea butica. Nu s-a linistit nici dupa baita, i-am curatat nasucul, urechile, gurita, nu are pielea iritata, nu are deloc etichete la haine, le-am scos si am cusut la loc ca sa nu o deranjeze nimic, am tinut-o cu noi, nu a stat singura, nu stiam ce sa mai fac, stiu ca ei nu plang fara motiv sau ca vor alintati, de aceea ma ingrijoram dar nici nu as merge la spital pentru ca se hidrateaza, nu are febra... :(

In plus mananca foarte mult, i-am dat san, 10-15 minute de mancat activ apoi a mancat 90 m de lp, a dormit 20 de minute, iar la san 10 minute si a mai mancat inca 60ml de lp :)) Acum astept rezultatul, sper macar la sumarul de urina sa primesc azi, stiu ca urocultura dureaza :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.