Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| fluturash26 wrote:Fetele am o intrebare ciudatica... Eu si sotul meu am avut interzis la dragoste in sarcina si acum abia astept sa treaca celw sase saptamani care ar fi sambata viitoare...din nefericire nu ajung la control ca e doctorul plecat dar stiti cumva? Am putea face ceva sau a facut cineva asa repede si fara control? Eu am nascut prin cezariana...
Eu am facut controlul la fix 6 saptamani si atunci am primit si unda verde la sex.
A verificat tot...operatia, uterul si cu eco intravaginal si pe burta.
Cum crezi tu ca te simti. Daca nu mai puteti astepta ceva asa mai soft soft. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| lore.t. wrote: Noi am asteptat pana dupa control :D diferenta a fost la noi, parca nu ma mai simt asa comfortabil ca inainte, clar e nevoie de gel la noi :)) nu stiu daca e din cauza alaptatului sau nu dar eu nu am nici un chef :| sper sa imi revin...poate cand imi vine menstruatia?! Nu stiu...
Sa stii ca eu am chef, dar mi-e lene :)) noi si dormim in camere separate acum. Si uite asa trece luna si pauza :)) eu zic ca secretul e sa fii excitata tare, si atunci toate sansele sa fie confortabil :D eu cel putin asa functionez, n-am putut niciodata sa fac sex de mila/complezenta :D noroc ca am barbat intelegator, altul ma trimitea la plimbare de mult :)) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea-Alexandra wrote:
Ma refer la cantita alex.cat mananca un bebe de varsta lui.cati ml de lp sa ii dau ca a fie satul
Nu exista cantitate fixa de lapte pe care sa o manance un bebe la varsta lui. Eu stiam ca in functie de kg pe care le are copilul optim este intre 100-150g per kg impartite la nr de mese pe care le are. De ex daca are 3kg intre 300-450ml/zi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lore.t. wrote: Wow ce frumos!! Cred ca o sa iasa super!! Si tabloul e o idee super tare :D cand ai timp sa faci toate astea?! Eu ma simt asa epuizata cateodata...sotul e la lucru pana la 4 si sunt tot eu cu el in fiecare zi, ajutor nu avem, bunica din partea sotului vine doar in vizita o data pe saptamana si mama mea e la 360 km distanta :( asa mi-as fi dorit sa fi stat mai aproape de ea...acum mai ales cum am inceput diversificarea toata ziua ma gandesc ce sa ii mai dau, curat in casa, gatit si chiar nu mai am timp de nimic :| cateodata am impresia ca trec doar asa prin viata...ma ia depresia la 6 luni dupa nastere :))
Nici eu nu am pe nimeni sa ma ajute, rar vin socrii si mult mai rar sa zic asa ca il las la sora mea daca am o urgenta. Cred ca de 2 ori am facut asta, timp de 1-2h atat.
Apuc sa ma joc cu el si atunci facem si tabloul, in joaca asa. Sau ca am iesit la mall si am luat si pozele si comandat tort etc.. oriunde merg, merg cu el. Online mai comand multe, cand doarme apuc sau daca se joaca si el cuminte in tarc. Am tarc de lemn mare si ajuta ff mult sa fie intr-un spatiu safe cat gatesc ceva rapid. Nici eu nu prea gatesc, pt noi adica, la bebe ii fac pranzul si in rest dimi si seara ii dau fructe, cereale, iaurt etc. Nu mananca ff bine solide nici acum, adica nu cantitati mari si pranzul f greu..
De fel am o atitudine pozitiva asa si cred ca ma ajuta sa fiu zen si sa nu ma deprim, nu ma gandesc ca vai doar cu bebe stau si trece zi de zi intruna.. trece da, dar e si frumos. Cand vad ca mai invata cate ceva.. cand zambeste, e un copil asa vesel. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Neata fetele...e posibil sa apara menstruatia la 7 sapt dupa nastere,desi alaptez? |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Neata fetele. Mary bebusul tau a trecut prin puseele de crestere?daca da cum era noaptea?statea la san mai toata noaptea? |
|
| oanatm wrote:Neata fetele...e posibil sa apara menstruatia la 7 sapt dupa nastere,desi alaptez?
Oana tu alaptezi exclusiv?cum iti dai seama ca bebe e satul?i-ai dat supliment sau doar san? |
|
| Andreea-Alexandra wrote:
Oana tu alaptezi exclusiv?cum iti dai seama ca bebe e satul?
Da alaptez exclusiv...cand e satula lasa singura sanul si daca incerc sa i-l dau iar refuza. Apoi adoarme. |
|
| oanatm wrote: Da alaptez exclusiv...cand e satula lasa singura sanul si daca incerc sa i-l dau iar refuza. Apoi adoarme.
Multumesc.ati trecut si prin pusee?aseara al meu a stat doar la san.nu a dormit mai deloc si toata noaptea a cerut sanul. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Multumesc de raspuns mamici! Voi face ceva si dupa aia la 8 saptamani am controlul. Am inca o intrebare! Fetita mea nu sta deloc sa o curat bine la subrat unde are o chestie alba care cred ca e de la transpiratie nu? Plange de mama focului.cand ii desfac cutele alea si imi e teama sa nu i se faca o iritatie...voi cum faceti??? poate ii ademeniti cumva nu stiu, la noi nu merge cu nimic...plange ca din gura de sarpe... |
|
| fluturash26 wrote:Multumesc de raspuns mamici! Voi face ceva si dupa aia la 8 saptamani am controlul. Am inca o intrebare! Fetita mea nu sta deloc sa o curat bine la subrat unde are o chestie alba care cred ca e de la transpiratie nu? Plange de mama focului.cand ii desfac cutele alea si imi e teama sa nu i se faca o iritatie...voi cum faceti??? poate ii ademeniti cumva nu stiu, la noi nu merge cu nimic...plange ca din gura de sarpe...
Fluturash as vrea sa te ajut dar al meu nu sta absolut deloc la baie.tind sa cred ca bebelusul meu e tare special.:) cand e vorba sa ii fac baita mai bn ar fugi vecinii :).nu sta absolut deloc.am incercat sa ii dau un pic de san inainte de baita si parca parca a mai stat.eu abia reusesc sa il spal rapid pana nu incepe sa urle cu adevarat.mai sunt oare bebei care sa nu le placa baita?? |
|
| Andreea-Alexandra wrote: Multumesc.ati trecut si prin pusee?aseara al meu a stat doar la san.nu a dormit mai deloc si toata noaptea a cerut sanul.
Am trecut si prin pusee, dar parca statea mai mult la san ziua si seara era doar agitata si adormea greu. |
|
| oanatm wrote:Neata fetele...e posibil sa apara menstruatia la 7 sapt dupa nastere,desi alaptez? Se poate, da. Dar e menstruatia, sigur? Intreb pt ca eu pe la o luna de la nastere am inceput sa am niste scurgeri rozalii, ma gandeam ca mi s-au intors lohiile, dar apoi am citit despre mica menarha. Dupa vreo 2 zile s-a oprit. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andreea06 wrote:
Nici eu nu am pe nimeni sa ma ajute, rar vin socrii si mult mai rar sa zic asa ca il las la sora mea daca am o urgenta. Cred ca de 2 ori am facut asta, timp de 1-2h atat.
Apuc sa ma joc cu el si atunci facem si tabloul, in joaca asa. Sau ca am iesit la mall si am luat si pozele si comandat tort etc.. oriunde merg, merg cu el. Online mai comand multe, cand doarme apuc sau daca se joaca si el cuminte in tarc. Am tarc de lemn mare si ajuta ff mult sa fie intr-un spatiu safe cat gatesc ceva rapid. Nici eu nu prea gatesc, pt noi adica, la bebe ii fac pranzul si in rest dimi si seara ii dau fructe, cereale, iaurt etc. Nu mananca ff bine solide nici acum, adica nu cantitati mari si pranzul f greu..
De fel am o atitudine pozitiva asa si cred ca ma ajuta sa fiu zen si sa nu ma deprim, nu ma gandesc ca vai doar cu bebe stau si trece zi de zi intruna.. trece da, dar e si frumos. Cand vad ca mai invata cate ceva.. cand zambeste, e un copil asa vesel.
Da...ai dreptate, e foarte frumos, nu as da pe nimic timpul petrecut cu el, mai am asa perioade cand se aduna mai multa oboseala si atunci simt ca as vrea sa stau singura putin...ma ajuta sotul meu mult cand poate si el ca mai mult e la servici. Si eu il iau pe Stefan peste tot, chiar nu as putea sa il las cu cineva mai mult, l-am lasat cu soacramea de vreo 3 ori cate 3 ore si simteam ca nu mai pot, ma simteam asa vinovata ca l-am lasat, imi era un dor de el...:D |
|
| Andreea-Alexandra wrote:Neata fetele. Mary bebusul tau a trecut prin puseele de crestere?daca da cum era noaptea?statea la san mai toata noaptea? A trecut, da, ca mai toti bebelusii :) doar ca eu nu le-am simtit, Ana a fost foarte linistita cand era mica. Ea n-a supt noaptea, maxim 1 data pe noapte si uneori nu se trezea deloc. Dar de pe 4 luni am inceput eu sa o invat sa suga noaptea, pt ca e foarte important pt productia de lapte sa suga bebelusul si noaptea. Eu cred ca e perfect normal ca el vrea sa suga noaptea, poate suge si de confort, nu numai de foame. Ana suge des si noaptea acum, in perioada de eruptie dentara sau cand e bolnava suge si mai des, dar pe mine nu ma deranjeaza pt ca dorm cu ea in pat, cand se foieste sau se smiorcaie doar ii dau sanul si ma culc la loc. Practic nici nu ma tresesc de tot, asa ca n-as sti sa spun exact cat si cum suge noaptea. |
|
|