Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Noi suntem cu pregatirile in foc pt petrecerea de 1 an. Am comandat de pe aniversaria baloane, heliu, pahare, farfurii, coifuri toate in tema masinute (nu brand cars, masinute asa colorate de bebei).
Am comandat ieri tortul, va fi in forma de 1 si cu o sosea pe el si masinute tot asa colorate, 3D gen figurine. https://ibb.co/drzt0L https://ibb.co/ePG6LL
Am printat 100 de poze ieri.. din tot anul. Vreau sa fac un board ‘the places you’ll go’ pe care tot sa il umplu.. deja a calatorit in multe tari si avem amintiri. Plus pozele lunare cu winnie si tabla cu creta pe o ghirlanda de la pepco. Plus poze cu familia, cei care participa la party :D sa vad unde le prind si acelea.
Am 2 lampioane, le aveam in casa.. le iau cu noi la munte.
Am un tablou facut cu M., eu i-am pus culorile si folie peste si el a dat cu palma, pumnul, jucarii peste, s-a si urcat cu genunchii pe el.. dar a iesit super. Ii lipisem banda scotch in forma de 1 si apoi am mai personalizat eu 1 acela.. a iesit asa: https://ibb.co/didxS0 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Niciodata nu stiu exact cat sa ii fac. Incep cu 120 ziua si noaptea ii fac 90 si daca mai vrea ii mai fac 30. Inainte sa manance 120 ii faceam 90 si ii mai faceam de cate ori vedeam ca vrea. Mai nou al meu cand nu mai vrea sa manance incepe sa urle... E frustrant sa ii bag biberonul si sa incepe sa urle. Mirunah, cred ca tu ai avut problema asta nu? Si de 2 zile e tot cu pumnul in gura...nu stie sa bage degetul baga pumnul si incearca sa suga. E tare amuzant La masa de acum de ex...a mancat la 14:10 30 ml...la 14:45 60 ml :001017:
La noi a fost la 3 luni, a trecut intr-o saptamana. Nu i-am dat nimic.
Si Teo noaptea mananca 60, 80ml...eu ii fac mereu 150...poate, poate. Ziua are 2 mese de 150, in rest 120. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote: Cred, eu am vorbit strict de situatia mea, a mea asa face. Mananca 60-80ml apoi adorme, o mai mangai pe cap, manute, se trezeste dar nu mai trage din biberon, ii cade din gura.
A mea strange buzele si cand ii e foame cauta titi si incepe sa tipe in maxim 2 minute... |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:
La noi a fost la 3 luni, a trecut intr-o saptamana. Nu i-am dat nimic.
Si Teo noaptea mananca 60, 80ml...eu ii fac mereu 150...poate, poate. Ziua are 2 mese de 150, in rest 120.
Acum ca zici ca a tinut la tine o saptamana, stau sa ma gandesc la noi de cand a inceput si nu stiu Eu am dat vina pe salt, dar teoretic am iesit din salt marti. 2 zile a mancat ok dar azi nu stiu ce a avut. Nu e un copil plangacios dar urla de mama focului. Nu a vrut nici macar suzeta, nimic...groaznic. intr-o ora a mancat 110 ml. A inceput sa-mi fie frica de salturi |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Acum ca zici ca a tinut la tine o saptamana, stau sa ma gandesc la noi de cand a inceput si nu stiu Eu am dat vina pe salt, dar teoretic am iesit din salt marti. 2 zile a mancat ok dar azi nu stiu ce a avut. Nu e un copil plangacios dar urla de mama focului. Nu a vrut nici macar suzeta, nimic...groaznic. intr-o ora a mancat 110 ml. A inceput sa-mi fie frica de salturi
La mine fiecare masa dureaza o ora. Tot 120 ml |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:La mine fiecare masa dureaza o ora. Tot 120 ml Inainte manca 90 ml in 5 min Acum mananca 120 intr-o ora si cu crize |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Inainte manca 90 ml in 5 min Acum mananca 120 intr-o ora si cu crize
Am auzit, da...ca asa mananca toti copiii...al meu e cu mot la pusee baga si el mai repede, gen 20-30 min |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andreea06 wrote:Noi suntem cu pregatirile in foc pt petrecerea de 1 an. Am comandat de pe aniversaria baloane, heliu, pahare, farfurii, coifuri toate in tema masinute (nu brand cars, masinute asa colorate de bebei). Am comandat ieri tortul, va fi in forma de 1 si cu o sosea pe el si masinute tot asa colorate, 3D gen figurine. https://ibb.co/drzt0Lhttps://ibb.co/ePG6LLAm printat 100 de poze ieri.. din tot anul. Vreau sa fac un board ‘the places you’ll go’ pe care tot sa il umplu.. deja a calatorit in multe tari si avem amintiri. Plus pozele lunare cu winnie si tabla cu creta pe o ghirlanda de la pepco. Plus poze cu familia, cei care participa la party :D sa vad unde le prind si acelea. Am 2 lampioane, le aveam in casa.. le iau cu noi la munte. Am un tablou facut cu M., eu i-am pus culorile si folie peste si el a dat cu palma, pumnul, jucarii peste, s-a si urcat cu genunchii pe el.. dar a iesit super. Ii lipisem banda scotch in forma de 1 si apoi am mai personalizat eu 1 acela.. a iesit asa: https://ibb.co/didxS0 Wow ce frumos!! Cred ca o sa iasa super!! Si tabloul e o idee super tare :D cand ai timp sa faci toate astea?! Eu ma simt asa epuizata cateodata...sotul e la lucru pana la 4 si sunt tot eu cu el in fiecare zi, ajutor nu avem, bunica din partea sotului vine doar in vizita o data pe saptamana si mama mea e la 360 km distanta :( asa mi-as fi dorit sa fi stat mai aproape de ea...acum mai ales cum am inceput diversificarea toata ziua ma gandesc ce sa ii mai dau, curat in casa, gatit si chiar nu mai am timp de nimic :| cateodata am impresia ca trec doar asa prin viata...ma ia depresia la 6 luni dupa nastere :)) |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele am o intrebare ciudatica... Eu si sotul meu am avut interzis la dragoste in sarcina si acum abia astept sa treaca celw sase saptamani care ar fi sambata viitoare...din nefericire nu ajung la control ca e doctorul plecat dar stiti cumva? Am putea face ceva sau a facut cineva asa repede si fara control? Eu am nascut prin cezariana... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| lore.t. wrote: Wow ce frumos!! Cred ca o sa iasa super!! Si tabloul e o idee super tare :D cand ai timp sa faci toate astea?! Eu ma simt asa epuizata cateodata...sotul e la lucru pana la 4 si sunt tot eu cu el in fiecare zi, ajutor nu avem, bunica din partea sotului vine doar in vizita o data pe saptamana si mama mea e la 360 km distanta :( asa mi-as fi dorit sa fi stat mai aproape de ea...acum mai ales cum am inceput diversificarea toata ziua ma gandesc ce sa ii mai dau, curat in casa, gatit si chiar nu mai am timp de nimic :| cateodata am impresia ca trec doar asa prin viata...ma ia depresia la 6 luni dupa nastere :))
Haha, si eu simt nevoia de ajutor acum :)) cat e sotul la serviciu, zic. Pe mine ma termina durerile de spate, iar ea cum doarme numai in brate... cu curatenia nu ma omor, sotul se ocupa de asta. Iar cu gatitul, sincer de asta am si ales autodiversificarea, ca fac aceeasi mancare pt toata lumea, eu nu as avea rabdare sa gatesc separat pt ea. Si ca timp alocat gatitului m-am scos cu slow cookerul, ca face singur mancarea :)) abia astept sa mergem de Craciun la mine la sat, eu sa nu fac nimic iar Ana sa se plimbe din brate in brate, altele decat ale mele :)) |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote:Fetele am o intrebare ciudatica... Eu si sotul meu am avut interzis la dragoste in sarcina si acum abia astept sa treaca celw sase saptamani care ar fi sambata viitoare...din nefericire nu ajung la control ca e doctorul plecat dar stiti cumva? Am putea face ceva sau a facut cineva asa repede si fara control? Eu am nascut prin cezariana... Eu la 8 saptamani dupa nastere am prins loc la control :D si am facut la cateva zile de la control :)) vezi cum te simti, puteti incerca. La mine nu a fost nici o diferenta, fara disconfort de vreun fel. Imi daduse dr un gel lubrifiant, dar foarte putin l-am folosit ca n-a fost nevoie :D |
|
| MaryPoppins wrote:
Haha, si eu simt nevoia de ajutor acum :)) cat e sotul la serviciu, zic. Pe mine ma termina durerile de spate, iar ea cum doarme numai in brate... cu curatenia nu ma omor, sotul se ocupa de asta. Iar cu gatitul, sincer de asta am si ales autodiversificarea, ca fac aceeasi mancare pt toata lumea, eu nu as avea rabdare sa gatesc separat pt ea. Si ca timp alocat gatitului m-am scos cu slow cookerul, ca face singur mancarea :)) abia astept sa mergem de Craciun la mine la sat, eu sa nu fac nimic iar Ana sa se plimbe din brate in brate, altele decat ale mele :))
Nici eu nu ii fac separat doar iau separat pt el inainte sa pun sare, zahar etc dar eu nu faceam zilnic nici pentru noi, era cand nu gateam si o saptamana :)) acum de voie de nevoie fac da mi se pare greuuuuu...ma obisnuiesc eu. Cred ca te rupe de spate...eu azi l-am tinut in sistem o ora doar ca tot maraia si cu o mana il ajutam pe sot la sterilizari :)) si am simtit ca ma taie la spate nu altceva pfff...eu rar il mai pun in sistem ca mi se pare tare greu si il tin cat pot in carucior in rest in brate e visul lui, nu conteaza la cine dar brate :)) |
|
| fluturash26 wrote:Fetele am o intrebare ciudatica... Eu si sotul meu am avut interzis la dragoste in sarcina si acum abia astept sa treaca celw sase saptamani care ar fi sambata viitoare...din nefericire nu ajung la control ca e doctorul plecat dar stiti cumva? Am putea face ceva sau a facut cineva asa repede si fara control? Eu am nascut prin cezariana... Noi am asteptat pana dupa control :D diferenta a fost la noi, parca nu ma mai simt asa comfortabil ca inainte, clar e nevoie de gel la noi :)) nu stiu daca e din cauza alaptatului sau nu dar eu nu am nici un chef :| sper sa imi revin...poate cand imi vine menstruatia?! Nu stiu... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| fluturash26 wrote:Fetele am o intrebare ciudatica... Eu si sotul meu am avut interzis la dragoste in sarcina si acum abia astept sa treaca celw sase saptamani care ar fi sambata viitoare...din nefericire nu ajung la control ca e doctorul plecat dar stiti cumva? Am putea face ceva sau a facut cineva asa repede si fara control? Eu am nascut prin cezariana... eu cand am fost la controlul de 6 sapt nu mi a facut mare lucru...si mi a zis ca s ok...secretii nu mai aveam...si totul era in regula...am nascut tot prin cezariana...Acum eu cred ca e in regula daca te simti ok. .dar sa nu amani prea mult controlul... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| lore.t. wrote: Noi am asteptat pana dupa control :D diferenta a fost la noi, parca nu ma mai simt asa comfortabil ca inainte, clar e nevoie de gel la noi :)) nu stiu daca e din cauza alaptatului sau nu dar eu nu am nici un chef :| sper sa imi revin...poate cand imi vine menstruatia?! Nu stiu...
credeam ca s singura care nu mai e ca inainte...nu ma mai simt deloc confortabil...noroc ca ma intelege sotul... |
|
|