Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A mea e invers, mananca mai mult decat e pe cutie si mese mai putine. Asa a fost de cand am trecuto pe lp. Abia a?tept sfâr?itul luni sa vedem cat are. Asa cum am masurato noi acuma are 8.200kg si 72cm. A luat mai putin in greutate in ultima perioada. Giuli de la 6l e intro continua eruptie dentara, deci lp mai putin, papica mai mult iaurt si supe. Acuma cred ca ia pauza la dinti (sper ca deja se vad si caninii de sus cum coboara).. Ieri chiar am avut un real succes cu blw. Sper ca si azi. Mary, oare sa ii bag si masa de seara?! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| MaryPoppins wrote: Nola Kids din cluj trimite scaune la inchiriat, poate mai sunt si in Bucuresti magazine. Tot pe grup mai era o harta cu scaunele de inchiriat. Si da un search dupa masina voastra, ca poate s-a mai discutat acolo. Joie every stage e ok, numa sa va vina cum trebuie in masina :))
Cercetez înca :)) am vazut ca e compatibil si ma?ina noastra are isofix.
Andreea, deci n ar fi o alegere rea every stage, macar de moment? Mul?umesc fetelor pentru raspunsuri. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Alex tu mai dai si san si formula? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andreea-Alexandra wrote:
Alex da tu mai alaptezi?
Da, dar inca este alimentata mixt, la fiecare masa ii dau san 20-30 minute apoi daca mai cere ii dau lapte praf, dupa san mai mananca 30-40ml de lp. Azi dimineata i-am dat doar lapte praf de exemplu, credeam ca va dormi mai mult si tocmai ce mancasem 2 portocale, jumatate de pomelo si 1 mar :)) si am preferat sa ii dau lapte praf, am avut probleme cu ea dupa ce am mancat citrice/fructe si i-am dat imediat san asa ca pentru linistea mea am ales lp, de asta stiu cat mananca.
Eu te inteleg foarte bine, este asa fustrant cu alaptarea, pe mine cel mai tare ma deranjeaza acum alimentatia mea, asa m-am saturat, ba regim dupa cezariana, acum cu alaptarea, vreau sa mananc si eu ca un om normal dar vad ca anumite alimente pe ea o deranjeaza si iar incepe frustrarea de aceea am ales sa raman pe alimentatie mixta, ca sa raman si eu cu mintea intreaga, abia ce mi-am revenit din starea aceea de suparare si nu vreau sa o iau de la capat, eu cred ca imi va trece si frustrarea asta, au navalit multe lucruri dupa nastere pe noi plus hormonii de aceea eu te sfatuiesc sa nu iei decizii pripite, sa mai ai putina rabdare, daca momentan simti ca nu mai poti da-i completare dupa san, orice numai sa fii tu bine, el va creste oricum |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| AlexandraRr wrote:Da, dar inca este alimentata mixt, la fiecare masa ii dau san 20-30 minute apoi daca mai cere ii dau lapte praf, dupa san mai mananca 30-40ml de lp. Azi dimineata i-am dat doar lapte praf de exemplu, credeam ca va dormi mai mult si tocmai ce mancasem 2 portocale, jumatate de pomelo si 1 mar :)) si am preferat sa ii dau lapte praf, am avut probleme cu ea dupa ce am mancat citrice/fructe si i-am dat imediat san asa ca pentru linistea mea am ales lp, de asta stiu cat mananca. Eu te inteleg foarte bine, este asa fustrant cu alaptarea, pe mine cel mai tare ma deranjeaza acum alimentatia mea, asa m-am saturat, ba regim dupa cezariana, acum cu alaptarea, vreau sa mananc si eu ca un om normal dar vad ca anumite alimente pe ea o deranjeaza si iar incepe frustrarea  de aceea am ales sa raman pe alimentatie mixta, ca sa raman si eu cu mintea intreaga, abia ce mi-am revenit din starea aceea de suparare si nu vreau sa o iau de la capat, eu cred ca imi va trece si frustrarea asta, au navalit multe lucruri dupa nastere pe noi plus hormonii de aceea eu te sfatuiesc sa nu iei decizii pripite, sa mai ai putina rabdare, daca momentan simti ca nu mai poti da-i completare dupa san, orice numai sa fii tu bine, el va creste oricum
Cum iti dai seama ca mai are nevoie? Si noaptea cum ii dai. |
|

| Andreea-Alexandra wrote:
Cum iti dai seama ca mai are nevoie? Si noaptea cum ii dai.
Cand este satula lasa biberonul/sanul singura din gura sau adoarme. Daca mai vrea mancare sta cu gura deschisa sau isi suge degetele sau daca nu actionez repede incepe sa planga :)) Noaptea la fel, intai san apoi daca e nevoie si lapte praf, se trezeste singura la 2-3 ore si avem patutul ei langa al nostru, o aud cand incepe sa se trezeasca, nu ajunge sa planga, am mereu apa pregatita in biberon si pusa in incalzitor si eu cat ii schimb scutecul si ii dau san sotul ii pregateste laptele praf. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| AlexandraRr wrote: Cand este satula lasa biberonul/sanul singura din gura sau adoarme. Daca mai vrea mancare sta cu gura deschisa sau isi suge degetele sau daca nu actionez repede incepe sa planga :)) Noaptea la fel, intai san apoi daca e nevoie si lapte praf, se trezeste singura la 2-3 ore si avem patutul ei langa al nostru, o aud cand incepe sa se trezeasca, nu ajunge sa planga, am mereu apa pregatita in biberon si pusa in incalzitor si eu cat ii schimb scutecul si ii dau san sotul ii pregateste laptele praf.
Eu nu cred ca daca adoarme e si automat satul. Teo cel putin mananca mereu jumatate de biberon treaz, jumatate in somn, iar noaptea numai in somn. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Si pe mine ma intereseaza subiectul cu scaunele auto. Cred ca in 2 luni o sa faca 9 kg. Deja ii atarna picioarele pe afara. Parca avea cineva seria 5?
Si app...mai era o Andreea019...mai stie cineva ceva de ea? |
|

| Mirunah wrote:
Eu nu cred ca daca adoarme e si automat satul. Teo cel putin mananca mereu jumatate de biberon treaz, jumatate in somn, iar noaptea numai in somn.
Cred, eu am vorbit strict de situatia mea, a mea asa face. Mananca 60-80ml apoi adorme, o mai mangai pe cap, manute, se trezeste dar nu mai trage din biberon, ii cade din gura. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AlexandraRr wrote: Cred, eu am vorbit strict de situatia mea, a mea asa face. Mananca 60-80ml apoi adorme, o mai mangai pe cap, manute, se trezeste dar nu mai trage din biberon, ii cade din gura.
Niciodata nu stiu exact cat sa ii fac. Incep cu 120 ziua si noaptea ii fac 90 si daca mai vrea ii mai fac 30. Inainte sa manance 120 ii faceam 90 si ii mai faceam de cate ori vedeam ca vrea. Mai nou al meu cand nu mai vrea sa manance incepe sa urle... E frustrant sa ii bag biberonul si sa incepe sa urle. Mirunah, cred ca tu ai avut problema asta nu? Si de 2 zile e tot cu pumnul in gura...nu stie sa bage degetul baga pumnul si incearca sa suga. E tare amuzant La masa de acum de ex...a mancat la 14:10 30 ml...la 14:45 60 ml :001017: |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Niciodata nu stiu exact cat sa ii fac. Incep cu 120 ziua si noaptea ii fac 90 si daca mai vrea ii mai fac 30. Inainte sa manance 120 ii faceam 90 si ii mai faceam de cate ori vedeam ca vrea. Mai nou al meu cand nu mai vrea sa manance incepe sa urle... E frustrant sa ii bag biberonul si sa incepe sa urle. Mirunah, cred ca tu ai avut problema asta nu? Si de 2 zile e tot cu pumnul in gura...nu stie sa bage degetul baga pumnul si incearca sa suga. E tare amuzant Asa faceam si eu, ii pregateam prea putin si asa ma enervam cand trebuia sa o iau de la capat cu pregatirile :)) asa ca acum eu ii fac 90 ml sa fiu sigura :)) Oricum mananca si 80 de ml asa ca nu arunc mult, a mea si noaptea mananca cam aceeasi cantitate, la noi conteaza milt cate ore a dormit, daca acum mananca 80ml si se trezeste peste 1 ora mai mananca inca 20-30 ml si adoarme la loc dar daca trec 3 ore mai baga 80ml :)) A mea pana nu e satula nu doarme :))) acum avem probleme cu burtica, aproape dupa foecare masa se strange saracuta si se chinuie :( |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AlexandraRr wrote: Asa faceam si eu, ii pregateam prea putin si asa ma enervam cand trebuia sa o iau de la capat cu pregatirile :)) asa ca acum eu ii fac 90 ml sa fiu sigura :)) Oricum mananca si 80 de ml asa ca nu arunc mult, a mea si noaptea mananca cam aceeasi cantitate, la noi conteaza milt cate ore a dormit, daca acum mananca 80ml si se trezeste peste 1 ora mai mananca inca 20-30 ml si adoarme la loc dar daca trec 3 ore mai baga 80ml :)) A mea pana nu e satula nu doarme :))) acum avem probleme cu burtica, aproape dupa foecare masa se strange saracuta si se chinuie :(
Eu noaptea la o masa arunc mult numai ca nu pot sti exact care, poate sa fie la 2 la 5 la 7...la o masa mananca noaptea doar 40 sau 50 din 120...si nu stau sa fac din 30 in 30 |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Mirunah wrote:Si pe mine ma intereseaza subiectul cu scaunele auto. Cred ca in 2 luni o sa faca 9 kg. Deja ii atarna picioarele pe afara. Parca avea cineva seria 5?
Si app...mai era o Andreea019...mai stie cineva ceva de ea?
Picioarele nu e problema daca ies in afara, ca si in scaun va sta cu picioarele atarnate pe bancheta cand mai creste important e sa nu ii iasa capul afara din scoica, ala e punctul de siguranta. Numai pana la 9 kg e scoica voastra? A noastra e mare, merge pana la 13 kg si are tetiera si centurile reglabile, de asta ziceam ca probabil o vom folosi pana dupa 1 an. Andreea parca avea seria 5. Eu am seria 3 mai vechi si bancheta e foarte inclinata, fiind si scoica mai adanca sta in ea ca in scaun. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirunah wrote:Si pe mine ma intereseaza subiectul cu scaunele auto. Cred ca in 2 luni o sa faca 9 kg. Deja ii atarna picioarele pe afara. Parca avea cineva seria 5?
Si app...mai era o Andreea019...mai stie cineva ceva de ea? Da, eu sunt cu seria 5gt. In a mea am vaya.
Chris sa stii ca every stages e mare asa, are o tetiera f mare, na fiind pana la 36kg probabil asa e normal. Dar fata de vaya e mult mai mare spatiul. Caut sa vad poza.. sa va pun comparatie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Vaya vs every stages https://ibb.co/gkWWLL https://ibb.co/e3u7uf |
|
|