Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea-Alexandra wrote:
As vrea sa elimin alaptatul pt ca altfel ajung la nebuni.cum zici treptat?ai vreun link?
Ce s-a intamplat de nu mai vrei sa alaptezi? Zilele trecute erai foarte linistita si pozitiva. Pt hranire exclusiva cu lp se pleaca de la dozajele de pe cutie, si in functie de aia ajustezi, daca vrea mai mult sau mai putin. Dar daca vrei sa ablactezi mare grija, sa nu dai in alte probleme cu sanii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mamici, ce scaune de masina folositi sau recomandati? Acum cu black ul poate gasesc ceva oferta si ma gandesc sa achizi?ionez unul... |
|

| Chris wrote:Mamici, ce scaune de masina folositi sau recomandati? Acum cu black ul poate gasesc ceva oferta si ma gandesc sa achizi?ionez unul...
Avem o scoica Joie i-gemm cu rezultate foarte bune la testele de siguranta si o sa folosim pana la limita maxima de kg si inaltime, dupa 1 an estimez eu. In scoica stau cel si cel mai sigur bebelusii. Daca vrei musai scaun, doar dupa 6 luni si sa fie unul care permite rear facing prelungit, cu rezultate bune la testarile internationale. Pt documentare recomand grupul Rear facing prelungit Romania. Altfel, sper ca sunteti bine, nu ne-ai mai povestit de mult despre Tudor va pupam
LE: ideal sa fie testat scaunul inainte de achizitie, sa vezi cum se potriveste in masina si daca bebe sta bine in el. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andreea-Alexandra wrote:
Ma refer la cantita alex.cat mananca un bebe de varsta lui.cati ml de lp sa ii dau ca a fie satul
Depinde de copil, eu mereu ii fac mai mult si mananca ea cat vrea, cand s-a saturat scoate singura biberonul sau vad ca nu mai trage sau adoarme. Pe cutie pentru a mea scrie 120 ml la o masa dar a mea mananca 60-80ml la 2-3 ore de exemplu, nu te poti lua dupa ce scrie, tu pregateste mai mult si lasa-l pe el sa decida cat ii trebuie, dupa cateva mese ai sa vezi cat mananca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| MaryPoppins wrote:Avem o scoica Joie i-gemm cu rezultate foarte bune la testele de siguranta si o sa folosim pana la limita maxima de kg si inaltime, dupa 1 an estimez eu. In scoica stau cel si cel mai sigur bebelusii. Daca vrei musai scaun, doar dupa 6 luni si sa fie unul care permite rear facing prelungit, cu rezultate bune la testarile internationale. Pt documentare recomand grupul Rear facing prelungit Romania. Altfel, sper ca sunteti bine, nu ne-ai mai povestit de mult despre Tudor  va pupam LE: ideal sa fie testat scaunul inainte de achizitie, sa vezi cum se potriveste in masina si daca bebe sta bine in el.
Heey Mary. Sunt pe grupul de rearfacing... ?tiu ca e cam devreme si bebe va sta in scoica pana atinge limita de 9kg..ma uitam doar in ideea ca poate prind ceva promotie acum. Ma uitam la un jooe every stage fx.. Din pacate n am cum sa l probez, iar persoanele din jur care au copilasi mici au graco sau pieer cardin care nu m au convins.
Tudor e bine, creste, e super activ, n am întâmpinat probleme cu el pana acum. Va pup! |
|

| Chris wrote:Heey Mary. Sunt pe grupul de rearfacing... ?tiu ca e cam devreme si bebe va sta in scoica pana atinge limita de 9kg..ma uitam doar in ideea ca poate prind ceva promotie acum. Ma uitam la un jooe every stage fx.. Din pacate n am cum sa l probez, iar persoanele din jur care au copilasi mici au graco sau pieer cardin care nu m au convins. Tudor e bine, creste, e super activ, n am întâmpinat probleme cu el pana acum. Va pup! Nola Kids din cluj trimite scaune la inchiriat, poate mai sunt si in Bucuresti magazine. Tot pe grup mai era o harta cu scaunele de inchiriat. Si da un search dupa masina voastra, ca poate s-a mai discutat acolo. Joie every stage e ok, numa sa va vina cum trebuie in masina :)) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Eu mereu ii prepar lapte praf mai mult...si cand nu mai vrea,da cu limba...noaptea mananca mai mult,si ziua mai putin,ca o mai pun la san ziua... |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| AlexandraRr wrote: Depinde de copil, eu mereu ii fac mai mult si mananca ea cat vrea, cand s-a saturat scoate singura biberonul sau vad ca nu mai trage sau adoarme. Pe cutie pentru a mea scrie 120 ml la o masa dar a mea mananca 60-80ml la 2-3 ore de exemplu, nu te poti lua dupa ce scrie, tu pregateste mai mult si lasa-l pe el sa decida cat ii trebuie, dupa cateva mese ai sa vezi cat mananca
Alex da tu mai alaptezi? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Apropo de ce scrie pe cutie, mie mereu mi s-au parut socant de mari cantitatile. Si K a baut mereu mult mai putin decat ce scrie pe cutie. Mult mai putin si mult mai des.
K e in mijlocul unui puseu acum, suntem nedezlipite, toata ziua cu sanul in gura. Daca ma feresc, vine ea la mine, ridica bluza si se mufeaza singura. Apoi lasa capul pe o parte, cu sanul in gura si se uita la mine. Mi-i draga de numa'. Oricum, ma lovise nesiguranta, adica wow oare mai am lapte destul, nu cumva o infometez, etc. Am facut 150 ml de lp. K a baut fix 20 ml si pe urma a inceput sa sufle in biberon. Nu amai acceptat biberonul, dar dupa 10 minute iar ma verifica de san..
M-am falit deja cu cei 2 dintisori de jos?
AlexandraRr wrote: Depinde de copil, eu mereu ii fac mai mult si mananca ea cat vrea, cand s-a saturat scoate singura biberonul sau vad ca nu mai trage sau adoarme. Pe cutie pentru a mea scrie 120 ml la o masa dar a mea mananca 60-80ml la 2-3 ore de exemplu, nu te poti lua dupa ce scrie, tu pregateste mai mult si lasa-l pe el sa decida cat ii trebuie, dupa cateva mese ai sa vezi cat mananca
|
|

| Si noi avem 2 dintisori jos, unul iesit pe 1 noiembrie si altul oe 8, acum se si vad bine cand deschide gurita |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Abia astept sa ii creasca mai multi si mai tare, sa vad cum i se schimba fizionomia |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Chris wrote:Mamici, ce scaune de masina folositi sau recomandati? Acum cu black ul poate gasesc ceva oferta si ma gandesc sa achizi?ionez unul... Noi avem vaya 360, e 0-18kg si recent am luat si joie every stages 0-36kg, pt masina sotului, are isofix dar e fix nu e 360 si e mediu la pret. Sunt multumita de ambele. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| AriaM wrote:Apropo de ce scrie pe cutie, mie mereu mi s-au parut socant de mari cantitatile. Si K a baut mereu mult mai putin decat ce scrie pe cutie. Mult mai putin si mult mai des. K e in mijlocul unui puseu acum, suntem nedezlipite, toata ziua cu sanul in gura. Daca ma feresc, vine ea la mine, ridica bluza si se mufeaza singura. Apoi lasa capul pe o parte, cu sanul in gura si se uita la mine. Mi-i draga de numa'. Oricum, ma lovise nesiguranta, adica wow oare mai am lapte destul, nu cumva o infometez, etc. Am facut 150 ml de lp. K a baut fix 20 ml si pe urma a inceput sa sufle in biberon. Nu amai acceptat biberonul, dar dupa 10 minute iar ma verifica de san.. M-am falit deja cu cei 2 dintisori de jos?
La fel si Teo. Mereu a mancat mai putin decat ce scrie pe cutie si mese mai multe. Si are 8 kg...69cm. Dar daca manca cat scria pe cutie? Era urias |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirunah wrote:La fel si Teo. Mereu a mancat mai putin decat ce scrie pe cutie si mese mai multe. Si are 8 kg...69cm. Dar daca manca cat scria pe cutie? Era urias Pai firmei ii convine sa va faca sa faceti mai mult, chiar de e risipa, pt ei e castig ca termini mai repede cutia. Asta pana se prinde mamica de cum papa puiul ei :) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Nu trebuie sa traiasca si ei din ceva?! |
|
|