Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ilinca003
Scris: Monday, October 15, 2018 7:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Multumesc mary din tot sufletul pentru raspuns.asa voi face.la 3h ii dau papica chiar daca doarme.
Se poate vedea cu ochiul liber ca sunt proaspata mamica.nu ma pricep deloc :)
Sanatate tie si micutei.va pup

tu te pricepi chiar bn...eu 2 sapt abia ma atingeam de asta mica...iubi ii facea baie,el ii facea igiena...mi era frica sa nu i fac ceva...
Mirunah
Scris: Monday, October 15, 2018 9:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Multumesc Mary.
Am o intrebare?cat de des hraniti bebelusii?daca dorm ii treziti sa le dati de mancare?al meu e micut da poafe sta si 4h fara sa zica nimic.oare sa il trezesc sa il hranesc sau sa astrpt sa ceara el?sunt in mare dilema

Si eu zic noaptea sa ii dai la maxim 4 ore pana la 2 luni. Nu il trezi. Parca tu alaptezi?

Da-i asa in somn. Schimba-i pampersul doar daca se trezeste el.

Record pt fimiu. A dormit de la 12:30 la 7:30. Panica cand am vazut cat e ceasulLol
Mirunah
Scris: Monday, October 15, 2018 9:26 AM
Nivel

alina89 wrote:

Daaaa, record am avut 6h30 in 24h Big Surprise Big Surprise Big Surprise nu uit ever recordul asta. Dar eram mamica incepatoare, confuza, plina de emotii si griji, nu stiu de ce, dar acum ma simt de 100 ori mai aproape de el decat atunci. Atunci eram agitata, ma iritam repede. Acum oricat ar plange il strang in brate si ii vorbesc calm si frumos, doar cand e plans de moft ma mai supar asa pe el. Nu stiu, sper ca la urmatorul sa fiu mai relaxata si sa ii dau si lui starea mea. Nu am mai auzit la alte mamici care sa treaca in primele luni prin ce am trecut eu cu David uff

Eu nu stiu ce ai patit in primele luni. Asa rau a fost?
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mirunah wrote:

Si eu zic noaptea sa ii dai la maxim 4 ore pana la 2 luni. Nu il trezi. Parca tu alaptezi?

Record pt fimiu. A dormit de la 12:30 la 7:30. Panica cand am vazut cat e ceasulLol

Hehe, bucura-te Lol ai vazut, a venit si vremea cand doarme noaptea hohot
N-ai mai zis ce ati facut cu analizele alea, e totul ok?
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 9:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Mirunah wrote:

Wow vreau si eu!!! La noi e mai rau ca inainte...se trezeste mai des, de o saptamana l-am pus in pat cu mine ca nu mai pot sa il tot iau si sa il pun, ma doare spatele si atata se foieste doamneeee :( azi m-am trezit cu o durere de cap de mor...
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 9:53 AM
Nivel

alina89 wrote:

Daaaa, record am avut 6h30 in 24h Big Surprise Big Surprise Big Surprise nu uit ever recordul asta. Dar eram mamica incepatoare, confuza, plina de emotii si griji, nu stiu de ce, dar acum ma simt de 100 ori mai aproape de el decat atunci. Atunci eram agitata, ma iritam repede. Acum oricat ar plange il strang in brate si ii vorbesc calm si frumos, doar cand e plans de moft ma mai supar asa pe el. Nu stiu, sper ca la urmatorul sa fiu mai relaxata si sa ii dau si lui starea mea. Nu am mai auzit la alte mamici care sa treaca in primele luni prin ce am trecut eu cu David uff

Parca ma regasesc in ceea ce ai scris...nu stiu daca numai eu sunt asa dar pur si simplu nu pot sa il aud ca plange, ma irita maxim, simt pana in stomac si am o stare de nervoZitate...bineinteles ca nu il las si daca il las cu sotul sa fac eu cv treaba si il aud ca plange imediat tip si eu sa faca ceva, si el: e copil, e normal sa mai planga! Dar eu nu pot sa aud...
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 9:57 AM
Nivel

Mamicile cu bebei mai mari ati mai reusit sa dati cv din kilograme jos? :( Eu am dat jos 17 kg in primele 2 luni si de atunci stagnez...mai am 10 kg sa ajung la greutatea initiala...ma gandesc cand incepe sa umble poate mai dau si eu?? Sau doar visez :)
Mirunah
Scris: Monday, October 15, 2018 10:01 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Hehe, bucura-te Lol ai vazut, a venit si vremea cand doarme noaptea hohot
N-ai mai zis ce ati facut cu analizele alea, e totul ok?

Azi ducem proba. Nu a reusit sa se sincronize cu sotul sa vina acasa de la munca sa ia proba sa o duca.

Dar urmeaza regresia somnului...brrr

El saracul s-a foit vreo 2 minute pe la 5, dar l-am ignorat cu gandul ca el se trezeste la 6. Si se pare ca a adormit la loc.
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 10:05 AM
Nivel

lore.t. wrote:
Mamicile cu bebei mai mari ati mai reusit sa dati cv din kilograme jos? :( Eu am dat jos 17 kg in primele 2 luni si de atunci stagnez...mai am 10 kg sa ajung la greutatea initiala...ma gandesc cand incepe sa umble poate mai dau si eu?? Sau doar visez :)

Eu am luat 26 kg si abia s-au dus jumatate hohot dar ma bucur ca s-a retras burta de tot si a ramas doar pufosenia Lol eu am rezistenta la insulina si singura modalitate prin care slabesc si ma mentin e daca tin carbohidratii la minim. Asta e ra stil de viata deja inca dinainte de a ramane insarcinata, dar acum nu imi iese tot timpul si scap in prostii ca vaca in trifoi Crazy pe mine nu ma deranjeaza atat kg in plus, cat inflamatia din corp si retentia de apa. Nu vreau sa te descurajez, dar cu umblatul lui Stefan is doar vise, tot in alimentatie e cheia Lol
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 10:10 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Eu am luat 26 kg si abia s-au dus jumatate hohot dar ma bucur ca s-a retras burta de tot si a ramas doar pufosenia Lol eu am rezistenta la insulina si singura modalitate prin care slabesc si ma mentin e daca tin carbohidratii la minim. Asta e ra stil de viata deja inca dinainte de a ramane insarcinata, dar acum nu imi iese tot timpul si scap in prostii ca vaca in trifoi Crazy pe mine nu ma deranjeaza atat kg in plus, cat inflamatia din corp si retentia de apa. Nu vreau sa te descurajez, dar cu umblatul lui Stefan is doar vise, tot in alimentatie e cheia Lol

Pfff pe mine burta ma deranjeaza, am ramas cu o burta foarte mare, parca sunt gravida in luna 4 :( abia imi gasesc pantaloni, pe picioare mi-s buni dar nu ma pot incheia la burta :((
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 10:12 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Wow vreau si eu!!! La noi e mai rau ca inainte...se trezeste mai des, de o saptamana l-am pus in pat cu mine ca nu mai pot sa il tot iau si sa il pun, ma doare spatele si atata se foieste doamneeee :( azi m-am trezit cu o durere de cap de mor...

Ia-l de tot cu tine in pat. Eu nu as fi reusit sa ma odihnesc daca nu faceam co-sleeping de la inceput. Mai ales acum ca se foieste intr-una si e calare pe tzitzi de n ori pe noapte. In weekend am fost la sat si am dormit toti trei in acelasi pat, dar nu mi-a placut ca nu am avut destul loc sa ne desfasuram noi doua. La noi a fost si mai bine de cand l-am dat afara din camera pe tati Lol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 10:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lore.t. wrote:

Eu care slabeam în o luna chiar ?i 10kg, acum fooooarte greu. Am 62kg acum, am început de o saptamâna sa iau pentru reten?ia de apa.. Care vad ca taie ?i din pofta de mâncare.. Burtica sa dus, mai este pielea, de?i vad ca nu ar da nici un semn ca ar disparea.. De la butic în jos tot nu sau închis mu?chii abdominali. Cu gu?a tot am ramashohot off, dar cu toate astea, am reu?it sa întru în vechii pantaloni, în tricourile strâmte cred ca niciodata, având doua ?osete gigantepale
Sfaturi?! Hmm.. Vreau ?i eu cine le are.. Crazy
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 10:17 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Pfff pe mine burta ma deranjeaza, am ramas cu o burta foarte mare, parca sunt gravida in luna 4 :( abia imi gasesc pantaloni, pe picioare mi-s buni dar nu ma pot incheia la burta :((

Treci la rochii. Eu de niste ani buni nu mai port pantaloni. E mai comod asa, mai ieftin, mai chic, mai usor de decis, mai ce vrei tu :)) singura mea problema acum e ca nu am suficiente rochii bune pt alaptat, sper sa gasesc o croitoreasa care sa mi le modifice. Vreau sa le trag niste decolteuri mai adanci Lol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 10:33 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
A ie?it ?i al patrulea dintisorHilar yes coeur
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 10:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu am luat 8 kg in sarcina, am dat jos acelea in prima luna, apoi inca 3kg.. si stagnez. Zilele astea ce am mai slabit 2 cam, ca ma stresez cu toate ce ni se intampla. Alaptez, bebe nu umbla in picioare inca dar merge de-a busilea si is intruna cu ochii pe el deci.. n-as zice ca slabesti cand umbla :)) esti mai obosita, mai te doare spatele.. Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.