Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
fluturash26 wrote:
Fetele, azi e a doua zi de cand fetita mea se trezeste la ora 15:30 mananca, dupa adoarme dar greu dupa cateva sesiuni de plans...cum o pun jos cum iar plange, o iau brate o mai invart iar adoarme...cum am pus-o jos iar plans....abia acum la 8 am reusit sa o adorm de tot...
Deci se.aud tot felul de zgomote in burtica ei, uneori e tare si se vede pe fata ei cum se incrunta ca ar durea-o burtica...scaun are normal, cam o data pe zi, rar 2.
Sa imi pun problema ca ar fi colici? Plange par a tipa super tare si se inroseste toata de plans, si se lungeste asa de picioare...plus ca ar manca continuu, simt ca nu mai fac fata...

Cam suna a colici. Zgomotele se aud ca si cum iar bolborosi burtica? Gaze, inghite aer.

Ii dai ceva? Espumisan e pt spargerea bulelor de aer.

Colici noi n-am avut. Doar gaze. Nu plangea. Se chinuia cand le elimina.
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Fetelor, v-am spus ca am intrat in salt uff
Nu mananca f bine...sa fie de la salt? Cand mananca 180, cand 120, cand 40....uff e f agitat, ii dau suzeta si se linisteste...
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:16 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Fetele, azi e a doua zi de cand fetita mea se trezeste la ora 15:30 mananca, dupa adoarme dar greu dupa cateva sesiuni de plans...cum o pun jos cum iar plange, o iau brate o mai invart iar adoarme...cum am pus-o jos iar plans....abia acum la 8 am reusit sa o adorm de tot...
Deci se.aud tot felul de zgomote in burtica ei, uneori e tare si se vede pe fata ei cum se incrunta ca ar durea-o burtica...scaun are normal, cam o data pe zi, rar 2.
Sa imi pun problema ca ar fi colici? Plange par a tipa super tare si se inroseste toata de plans, si se lungeste asa de picioare...plus ca ar manca continuu, simt ca nu mai fac fata...

Suna a colici ce spui tu...si acum la.2 sapt este puseu de crestere, d-aia mananca continuu
Mirunah
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:18 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Nu mananca f bine...sa fie de la salt? Cand mananca 180, cand 120, cand 40....uff e f agitat, ii dau suzeta si se linisteste...

Cat mananca???? 180. Pe buneee??? Si in cat timp mananca 180?

Eu ma lupt cu Teo o ora sa manance 120...azide ex a avut o masa de 60 ...2 de 90...

Cat mananca in 24 de ore?
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:27 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Cat mananca???? 180. Pe buneee??? Si in cat timp mananca 180?

Eu ma lupt cu Teo o ora sa manance 120...azide ex a avut o masa de 60 ...2 de 90...

Cat mananca in 24 de ore?

Aseara a mancat prima data 180 in 3 reprize. La masa dinainte mancase 160 ...nu are o cantitate fixa la masa si nici de notat cat mananca nu am mai notat. In seara asta l-am cantarit si are 5500 fata de sapt trecuta sambata avea 5300.
Cam 700 ml mananca...cred adunate. Nu stiu sa spun exact, dar din ce imi aduc aminte pt ca stau prost cu memoria uff
Mirunah
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:35 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Aseara a mancat prima data 180 in 3 reprize. La masa dinainte mancase 160 ...nu are o cantitate fixa la masa si nici de notat cat mananca nu am mai notat. In seara asta l-am cantarit si are 5500 fata de sapt trecuta sambata avea 5300.
Cam 700 ml mananca...cred adunate. Nu stiu sa spun exact, dar din ce imi aduc aminte pt ca stau prost cu memoria uff

Eu zici ca am tras la loz cel mai lenes copil in materie de mancat. El mananca intre 750-800 ml adunati cu chiu,cu vai...

Sunt atat de frustrata, e un chin sa ii dau de mancare.
Mirunah
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:39 PM
Nivel

Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:54 PM
Nivel

Mirunah wrote:
https://ibb.co/hg7dk0

https://ibb.co/g3K5yL

Doua pozici de la botez.

Noi am avut ca tema Superman.Boredom

Ati fost superbi! coeur
Si noi avem sambata viitoare, inca nu am emotii dar voi avea cu siguranta ras
Eu am vrut ca tema Strumfii dar nu am gasit tot ce trebuia si am renuntat la idee...eu voi aranja sala si coltul foto ras sper sa-mi iasa
Mirunah
Scris: Thursday, November 1, 2018 11:05 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Ati fost superbi! coeur
Si noi avem sambata viitoare, inca nu am emotii dar voi avea cu siguranta ras
Eu am vrut ca tema Strumfii dar nu am gasit tot ce trebuia si am renuntat la idee...eu voi aranja sala si coltul foto ras sper sa-mi iasa

Nici eu nu am gasit. Am personalizat tot.
Poate iti dau idei daca mai zi timp.
Am facut asa.
1. Invitatii cu superman, de fapt Super bebe Teodor

2. Plicuri de bani la fel

3. Lumanarea cu sigla superman

4. Baloane imprimate pt mese cu sigla superman si scris super bebe Teodor

5. Tortul cu sigla superman

6. Papioane la fel pt tati si bebe

7. Eu am avut la gat un pandantiv cu sigla superman

8. Candy bar tot cu tematica superman

Aaa si butonii de la costum la fel.
Ilinca003
Scris: Friday, November 2, 2018 1:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Mgeorgiana85 wrote:

waaaa,a mea nici acum nu mananca 180ras ...a mea mananca de obicei 150 ml noapte/masa si ziua cam 120ml /masa.
A inceput sa manance cam la 3-4 h...
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, November 2, 2018 3:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
fluturash26 wrote:

Draga mea fix prin asta trecem si noi acum.dar fix la fel.am stat toata ziua cu el la san.nu a dormit absolut de loc.incearca sa faca ceva dar nu ii iese.el se screme acolo se inroseste la fata si nu iese nimic.se strange de burtica intinde apoi picioarele.abia la 10 seara am reusit sa il adorm.nush daca sunt colici.eu zic ca sunt doar gaze.dupa ce a facut scaun de 2 ori in juma de h abia dupa aia a adormit.abia am reusit sa dorm 2h si vad ca tot asa s-a ttezit.cu dureri si incearca iar sa impinga si nu ii iese...
fluturash26
Scris: Friday, November 2, 2018 3:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mirunah wrote:

Cam suna a colici. Zgomotele se aud ca si cum iar bolborosi burtica? Gaze, inghite aer.

Ii dai ceva? Espumisan e pt spargerea bulelor de aer.

Colici noi n-am avut. Doar gaze. Nu plangea. Se chinuia cand le elimina.

Inca nu i-am dat dar am kebene in casa, daca de ceva maine face la fel o sa ii dau din ala ca e pentru colici...
Da cam asa se aude ca si cum i-ar fi foame chiar daca ea a mancat destul si se aude de ceva zile...si tot trage parturi multe...
fluturash26
Scris: Friday, November 2, 2018 3:50 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Suna a colici ce spui tu...si acum la.2 sapt este puseu de crestere, d-aia mananca continuu

Mama lor ca ma termina psihic...si de copil nu mai zic cat se chinuie, se framanta...uff
fluturash26
Scris: Friday, November 2, 2018 3:51 AM
Nivel

Mirunah wrote:
https://ibb.co/hg7dk0

https://ibb.co/g3K5yL

Doua pozici de la botez.

Noi am avut ca tema Superman.Boredom

Ce frumooos! Ce frumosi ati fost toti!computerlove
fluturash26
Scris: Friday, November 2, 2018 3:54 AM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Draga mea fix prin asta trecem si noi acum.dar fix la fel.am stat toata ziua cu el la san.nu a dormit absolut de loc.incearca sa faca ceva dar nu ii iese.el se screme acolo se inroseste la fata si nu iese nimic.se strange de burtica intinde apoi picioarele.abia la 10 seara am reusit sa il adorm.nush daca sunt colici.eu zic ca sunt doar gaze.dupa ce a facut scaun de 2 ori in juma de h abia dupa aia a adormit.abia am reusit sa dorm 2h si vad ca tot asa s-a ttezit.cu dureri si incearca iar sa impinga si nu ii iese...

Exact si a mea nu a reusit sa faca scaun ca ieri alaltaieri cand a facut s-a linistit instant....nu stiu de ce se duce asa rar cu scaunul...acum are o zi jumate de cand nu a mai fost si ma gandesc sa nu fie si asta...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.