Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote: E asa de mica saracuta, nici nu vede bine inca, mai dureaza ceva timp pana o sa fie interesata de jucarii :) Pt premergator un mare NU! Cauta pe net detalii, in unele tari nici nu se mai comercializeaza. Ca jucarii pana in 3 luni, la noi a fost ok salteluta de activitati (de la IKEA) si un balansoar Joie pe baterii. Astea asa ca chestii mai mari, in rest zdranganele de la Ikea, Pepco etc. Dupa saltul de la 3 luni a inceput sa bage in seama jucariile pe bune. Am intrebat eu mai de mult despre jucarii 0-3 luni si fetele mi-au raspuns detaliat, dar nu gasesc acum postarea.
De acord. Daca vrei poti lua antepremergator fluturash, sunt tot felul cu jocuri pe o parte sau cele tip cub de lemn cu jocuri pe fiecare fata. Si ei le imping si fac pasi asa, au si sustinere. Noi am luat din jumbo de la fisher price dar am inteles ca sunt unele si cu ceva ‘opritoare’ la roti sa nu se invarta cum sunt impinse tare. Al nostru nu are si il pazesc eu cand il foloseste, pana invata ce si cum. :) |
|

| Aici am discutat de ceva jucarii, masinuta cu maner (de la 6l), aici a intrebat si Mary de jucarii 0-3 luni:
http://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---2.aspx?g=posts&t=18381&p=128
Sunt vreo 2-3 pagini |
|

| As zice de plusuri cu sfoara (de le tragi si canta o vreme), paturicile acelea mici cu cap de plus, zornaitoare, ursuletul fisher price ii place maxim si acum si il are de mic.. carticele textile (ikea are una f draguta).. arcade cu activitati (cand sta pe spate pe jos si se joaca cu ele deasupra)
Daca vrei oferte la chestii mai scumpe ar fi masinute/triciclete, scaun de masa.. ce poti folosi de la 6 luni. Scaun auto..
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| MaryPoppins wrote:Ne-am pozat si noi in parc  si ne iese primul dintisor, il vad bine si ii simt un coltisor
Ce scumepele sunteti voi acolo in peisaj de toamna |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
|
Mai exact la pagina 125 intreb eu http://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---2.aspx?g=posts&t=18381&p=125 pff, cat timp a trecut de atunci |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Buan dimineata fetele. Revin cu o intrebare.ii schimbam pampersul baietelului nmeu azi dim si m-am uitat mai atent la cuculetul lui si sincer mi se pare un pic cam mov moviu asa in varf.este normala culoarea asta? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Ne-am pozat si noi in parc  si ne iese primul dintisor, il vad bine si ii simt un coltisor
In sfarsit o vedem si pe mami arati tare bine
In sfarsit un dintisor si la voi Giuli are 7 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Mary sunteti tare dragute!
Fluturash eu am cumparat niste jucarii zornaitoare din ikea, niste plusuri care chitaie, un centru de activitati care are bare cu chestii pe care sa le prinda dar are si un tarculet ada cu bile colorate pentru cand va sta in fund, jucarii de dentitie, plusuri cu sfoara care canta, o paturica cu tot felul de chestii care fosnesc, chitaie sa stea pe burta si as vrea sa ii mai iau cuburi senzoriale. Sofia abia de putin timp a început sa fie interesata de jucarii. Inainte doar se uita la ele, acum intinde mana si le prinde, le misca sa zornaie...e tare haioasa. Plus tot ce prinde baga in gurita |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| MaryPoppins wrote: Of of of, si noaptea nu merge fara ele? Ca de obicei se ataseaza mai bine in somn.
El accepta si ziua fara ele dar ma doare pe mine, nu deschide gura suficient si parca prinde doar de varf... |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| MaryPoppins wrote: E asa de mica saracuta, nici nu vede bine inca, mai dureaza ceva timp pana o sa fie interesata de jucarii :) Pt premergator un mare NU! Cauta pe net detalii, in unele tari nici nu se mai comercializeaza. Ca jucarii pana in 3 luni, la noi a fost ok salteluta de activitati (de la IKEA) si un balansoar Joie pe baterii. Astea asa ca chestii mai mari, in rest zdranganele de la Ikea, Pepco etc. Dupa saltul de la 3 luni a inceput sa bage in seama jucariile pe bune. Am intrebat eu mai de mult despre jucarii 0-3 luni si fetele mi-au raspuns detaliat, dar nu gasesc acum postarea.
Asa ma gandeam si eu dar am zis sa intreb ca poate nu am dreptate si e ciudat sa nu fie atrasa inca de nimic orice as face eu...in schimb ii place sa ii cant O sa citesc si eu si daca nu antepremergator daca e mai ok ala. Salteluta avem si noi si o mai tin pe ea sa se obisnuiasca cu jucariile doar atata momentan. Oho, mai avem de mancat pana la 3 luni inseamna ca ma voi juca eu cu jucariile:)) am citit si eu paginile alea ca tot mi le-ati dat! Merci! M-am si uitat dupa ceva jucarii ca sa stiu ce sa ii iau in timp.
|
|

| Andreea06 wrote:
De acord. Daca vrei poti lua antepremergator fluturash, sunt tot felul cu jocuri pe o parte sau cele tip cub de lemn cu jocuri pe fiecare fata. Si ei le imping si fac pasi asa, au si sustinere. Noi am luat din jumbo de la fisher price dar am inteles ca sunt unele si cu ceva ‘opritoare’ la roti sa nu se invarta cum sunt impinse tare. Al nostru nu are si il pazesc eu cand il foloseste, pana invata ce si cum. :)
Nu am mai avut timp sa raspund dar m-am si uitat despre ce e vorba si parca pare mai interesant un antepremergator, acum sa vedem daca gasim de ala de care ai zis tu. acum m-am uitat doar pentru ca sa imi fac o idee.. Merci mult! |
|

| CrisM wrote:Mary sunteti tare dragute! Fluturash eu am cumparat niste jucarii zornaitoare din ikea, niste plusuri care chitaie, un centru de activitati care are bare cu chestii pe care sa le prinda dar are si un tarculet ada cu bile colorate pentru cand va sta in fund, jucarii de dentitie, plusuri cu sfoara care canta, o paturica cu tot felul de chestii care fosnesc, chitaie sa stea pe burta si as vrea sa ii mai iau cuburi senzoriale. Sofia abia de putin timp a început sa fie interesata de jucarii. Inainte doar se uita la ele, acum intinde mana si le prinde, le misca sa zornaie...e tare haioasa. Plus tot ce prinde baga in gurita Am si eu ceva zornaitoare si i le mai flutur dar nimic...Clar trebuie sa mai creasca |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai fetelor, ce sa ma fac cu giuli?! Imi linge varu de pe pereti |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:Mai fetelor, ce sa ma fac cu giuli?! Imi linge varu de pe pereti Sa nu fie vreo carenta de ceva minerale sau poate e doar curioasa :D |
|

| Fetele, azi e a doua zi de cand fetita mea se trezeste la ora 15:30 mananca, dupa adoarme dar greu dupa cateva sesiuni de plans...cum o pun jos cum iar plange, o iau brate o mai invart iar adoarme...cum am pus-o jos iar plans....abia acum la 8 am reusit sa o adorm de tot... Deci se.aud tot felul de zgomote in burtica ei, uneori e tare si se vede pe fata ei cum se incrunta ca ar durea-o burtica...scaun are normal, cam o data pe zi, rar 2. Sa imi pun problema ca ar fi colici? Plange par a tipa super tare si se inroseste toata de plans, si se lungeste asa de picioare...plus ca ar manca continuu, simt ca nu mai fac fata... |
|
|
|