Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Ratonita wrote:Buna mamici. Ajutati va rog o viitoare mamica cu ni?te sfaturi. Trebuie sa fac cezariana. În acest sens va rog sa ma sfatui?i ce fel de lenjerie intima sa imi iau - de unica folosin?a sau de bumbac? De asemenea voiam sa va intreb daca voi ati folosit absorbante postnatale din comert gen Natracare, BabyOno etc sau vata in tifon? Multumesc fetele. Va pup pe voi si bebeii vostri. Depinde unde nasti. Eu am nascut la stat si nu ne-a lasat cu niciun fel de chiloti si deci nici absorbante, doar vata in tifon facute de acasa, paduri absorbante, inclusiv a trebuit sa cumpar eu compresa din aia care se si lipeste pe operatie :)) ( rasu plansu ) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:
Ei na, si daca e moale ce ar avea.. mie mi se pare ca trebuie lasati sa aiba ritmul lor. E bine sa vrea si el sa stea pe burta nu fortat si el sa planga de rupe alea 2 minute. Va veni vremea cand va vrea singur sa stea. Daca are luni de zile peste ‘statistica de stat pe burtica’ atunci ok, dar daca e in perioada aia si inca nu ii place nu e tragedie. Soacra mea tot isi dorea sa il vada pe M. mergand si il tot indruma la antepremergator, diverse tactici, in joaca asa.. nu m-am legat de ea dar i-am spus ca i sa mearga, e inca sub 1 an.. nu e in urma sau ceva. Are toata viata sa mearga, ce daca merge de-a busilea acum inca catva vreme? :) cand se va simti pregatit va intinde mana la mine sa il tin. Acum cand il tin de manuta se lasa in fund, ca asa se simte el sigur si comfortabil.
Asa se lasa si David, instant in fund, dar apoi de pe o zi pe alta ma fugareste prin casa sa ne plimbam de manuta, ma trage de pantaloni si plange pana ii dau mana si incepe sa chiuie cand vede ca merge. A fost asa brusca schimbarea asta..si soacra mi-a zis ca mare gresala ca l-am lasat sa mearga de-a busilea ca acum nu o sa mai mearga.. adica cum nu o sa mai mearga? Ca nu am vazut adult sa mearga de-a busilea.. nu va mai zic cate altele nu mi-a turnat, ca ma aprind iar si nu am avut o zi prea stralucita |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana, cum mai sunteti? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Mamici, de unde pot sa descarc cartea Wonder weeks? Si altanintrebarr: Cum au reactionat bebeii vostri dupa vaccinul de doua luni? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Gabita29 wrote:Mamici, de unde pot sa descarc cartea Wonder weeks? Si altanintrebarr: Cum au reactionat bebeii vostri dupa vaccinul de doua luni?
https://www.thewonderweeks.com/ ai detalii aici :)
Cat despre vaccinuri, nici o reactie la cele facute pana acum :) mai rau am reactionat eu la antigripal :)) |
|

| Ne-am pozat si noi in parc si ne iese primul dintisor, il vad bine si ii simt un coltisor MaryPoppins attached the following image(s):

|
|

| MaryPoppins wrote:Ne-am pozat si noi in parc  si ne iese primul dintisor, il vad bine si ii simt un coltisor Frumoase :* ce iti seamana bubulina :D Stefan a dormit de la 7 aseara pana la 8 jumate dimineata :o nu imi vine sa cred :)) cu 7 sesiuni de supt :)) |
|

| lore.t. wrote: Stefan a dormit de la 7 aseara pana la 8 jumate dimineata :o nu imi vine sa cred :)) cu 7 sesiuni de supt :))
La varsta asta sesiunile de supt sunt fara numar reusesti acum sa ii dai din culcat? cred ca ma transformam in zombie dc ar fi trebuit sa ma scol in fund pe cat de des suge acum noaptea |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, va multumesc mult pentru raspunsuri. Abia astept sa intru in grupul vostru. Pupici la mamici si la bebei. |
|

Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| MaryPoppins wrote:https://www.thewonderweeks.com/ ai detalii aici :) Cat despre vaccinuri, nici o reactie la cele facute pana acum :) mai rau am reactionat eu la antigripal :))
Ok. Multumesc! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| MaryPoppins wrote:Ne-am pozat si noi in parc  si ne iese primul dintisor, il vad bine si ii simt un coltisor
Mary, ce dragute si cochete sunteti! E f dulcica mandra ta! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele ca tot o sa vina reducerile de black friday si am vazut ca mai sunt si acum, ce premergator recomandati? Sau ceva jucarii interesante care le aveti voi? Sau cand e asa mica nu e atrasa de nimic? Eu ii pun muzica de la carusel sa adoarma si de la televizor si nu adoarme pana nu o inchid sa fie liniste totala... De jucarii nu pare interesata cam de nimic...oare asa va fi si cand creste? |
|

| MaryPoppins wrote:La varsta asta sesiunile de supt sunt fara numar  reusesti acum sa ii dai din culcat? cred ca ma transformam in zombie dc ar fi trebuit sa ma scol in fund pe cat de des suge acum noaptea Daaaa, tot in fund...suge 15 minute, 20 si apoi adoarme la loc...nu pot culcat din cauza mameloanelor de silicon ca noaptea si asa is adormita, mai cad alea, trb sa aprind si lampa...de multe ori motai si eu in fund, nici nu deschid ochii dupa ce il atasez :)) |
|

| fluturash26 wrote:Fetele ca tot o sa vina reducerile de black friday si am vazut ca mai sunt si acum, ce premergator recomandati? Sau ceva jucarii interesante care le aveti voi? Sau cand e asa mica nu e atrasa de nimic? Eu ii pun muzica de la carusel sa adoarma si de la televizor si nu adoarme pana nu o inchid  sa fie liniste totala... De jucarii nu pare interesata  cam de nimic...oare asa va fi si cand creste? E asa de mica saracuta, nici nu vede bine inca, mai dureaza ceva timp pana o sa fie interesata de jucarii :) Pt premergator un mare NU! Cauta pe net detalii, in unele tari nici nu se mai comercializeaza. Ca jucarii pana in 3 luni, la noi a fost ok salteluta de activitati (de la IKEA) si un balansoar Joie pe baterii. Astea asa ca chestii mai mari, in rest zdranganele de la Ikea, Pepco etc. Dupa saltul de la 3 luni a inceput sa bage in seama jucariile pe bune. Am intrebat eu mai de mult despre jucarii 0-3 luni si fetele mi-au raspuns detaliat, dar nu gasesc acum postarea. |
|

| lore.t. wrote: Daaaa, tot in fund...suge 15 minute, 20 si apoi adoarme la loc...nu pot culcat din cauza mameloanelor de silicon ca noaptea si asa is adormita, mai cad alea, trb sa aprind si lampa...de multe ori motai si eu in fund, nici nu deschid ochii dupa ce il atasez :))
Of of of, si noaptea nu merge fara ele? Ca de obicei se ataseaza mai bine in somn. |
|
|
|