Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Wednesday, October 31, 2018 11:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:

Multumesc, Mary :*
A verificat-o ieri, nu are nici o problema, a durat pana s-a obisnuit cu tetina si cantitatea de lapte, nu mai face asa, acum curge pe langa doar la final cand e satula sau trage lapte si adoarme inainte de a inghiti :))
Am cumparat mameloane de silicon cele mai mici si este ok, s-a invatat repede, o pun inainte de masa sau dupa, in functie de rabdarea ei, noaptea sarim uneori peste pusul la san cand sunt prea obosita in rest de fiecare data :) sper sa fie bine, aseara avea 2400g, pediatrul a zis azi ca daca diseara face 2450g maine putem merge si noi acasa. Abia astept, nu am dormit deloc noaptea trecuta :( a mea e linistita dar ii auzeam pe altii cum plangeau, ba veneau sa imi administreze medocatia si tot asa :( abia astept sa mergem acasa :(((

Super mititica, se obisnuieste ea si la san usor usor. E mai greu inceputul, de fapt la inceput mi-a fost si mie extrem de greu daca stau bine si privesc in urma... Imi era frica cand am iesit din spital ca daca nu imi va manca fata acasa si va da jos din greutate etc Lol Lol nu imi venea sa mai plec in ultima zi la ce frici aveam...
Oricum va veti acomoda usor acasa, e muuult mai ok decat la spital, te poti odihni si tu si multe altele.
ras pupici
Mirunah
Scris: Wednesday, October 31, 2018 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Cred ca Teo a racit.

Are mucisori muti, multi. Si a tusit de cateva ori, tot de la muci cred. Dupa ce i-am scos nu a mai tusit.

Am facut o programare la pediatru.

Insa nu as vrea sa ii dau nu stiu ce tratament...

Voua v-au racit bebeii asa mici? Povestiti-mi experientele voastre.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, October 31, 2018 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mirunah wrote:
Cred ca Teo a racit.

Are mucisori muti, multi. Si a tusit de cateva ori, tot de la muci cred. Dupa ce i-am scos nu a mai tusit.

Am facut o programare la pediatru.

Insa nu as vrea sa ii dau nu stiu ce tratament...

Voua v-au racit bebeii asa mici? Povestiti-mi experientele voastre.

Ana a luat prima viroza la inceputul lunii, am si scris atunci. Muci multi, putin rosu in gat, febra peste 38 intr-o noapte, doua zile si doua nopti in care s-a tot vaitat. Aspirat nasul, pus ser, niste picaturi Gripstop am primit noi, Nurofen/Panadol la nevoie daca febra trece peste 38.5 sau are ceva dureri (de gat, musculare etc). Mucii ne-au tinut mai bine de o saptamana.

Acum iar suntem cu muci de doua zile, noaptea e nasol ca nu poate sa respire. Eu de asta am si vaccinat antigripal, ca vad cat se chinuie la o simpla viroza, nici nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna o gripa cu complicatii pt un bebe mic.
Mirunah
Scris: Wednesday, October 31, 2018 12:49 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Ana a luat prima viroza la inceputul lunii, am si scris atunci. Muci multi, putin rosu in gat, febra peste 38 intr-o noapte, doua zile si doua nopti in care s-a tot vaitat. Aspirat nasul, pus ser, niste picaturi Gripstop am primit noi, Nurofen/Panadol la nevoie daca febra trece peste 38.5 sau are ceva dureri (de gat, musculare etc). Mucii ne-au tinut mai bine de o saptamana.

Acum iar suntem cu muci de doua zile, noaptea e nasol ca nu poate sa respire. Eu de asta am si vaccinat antigripal, ca vad cat se chinuie la o simpla viroza, nici nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna o gripa cu complicatii pt un bebe mic.

Vad ca dupa ce i am scos mucii nu a mai tusit deloc. Febra nu are. El e super vesel, rade, se joaca...
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, October 31, 2018 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Mamici, cu ce scoateti mucisorii? uff
AlexandraRr
Scris: Wednesday, October 31, 2018 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
fluturash26 wrote:

Super mititica, se obisnuieste ea si la san usor usor. E mai greu inceputul, de fapt la inceput mi-a fost si mie extrem de greu daca stau bine si privesc in urma... Imi era frica cand am iesit din spital ca daca nu imi va manca fata acasa si va da jos din greutate etc Lol Lol nu imi venea sa mai plec in ultima zi la ce frici aveam...
Oricum va veti acomoda usor acasa, e muuult mai ok decat la spital, te poti odihni si tu si multe altele.
ras pupici

Ea a vrut sa manance din prima zi, nu a fost rusinoasa, ii era greu dar nu se lasa :)) am luat mameloanele de silicon pentru ca are gurita foarte mica si nu prea reusea sa traga cum vroia si nu statea mult, acum e mai ok, de azi se vede si la mine colostru, pana acum zilnic ma trageau de sani asistentele si nimic :)) azi e mai bine, oricum ii dau lapte praf pana ajung eu sa am lapte dar nu credeam ca asa dureros este, inca nu am leziuni, ma dadeam cu crema si inainte si dupa supt inainte de mameloanele din silicon dar tot era dureros, nici cu alea nu e mai bine :)) poate sunt eu prea sensibila dar e ciudat tare :))
Cred ca acasa e bine, eu nu sunt stresata, abia astept, a cumparat sotul cantar dar nu cred ca il vom folosi des, ea deja la 2-3 ore singura se trezeste sa manance si mereu inainte de masa ma uit la scutec pentru ca are regurgitatiile si dupa ce mananca prefer sa doarma, nu o mai misc mult, in plus ma conving ca mananca ok. Nu stiu, eu m-am relaxat mult dupa ce am nascut, sper acasa sa nu ma apuce panica dar nu cred, e asa bine acum.
Va anunt ce spune diseara cantarul ;)) sper sa ne lase si pe noi maine acasa.
Cand ajung acasa citesc si mesajele din urma, nu am intrat 2 zile si vreau sa citesc noutatile :*
Mirunah
Scris: Wednesday, October 31, 2018 3:19 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Mamici, cu ce scoateti mucisorii? uff

Ser si o pompita cu care trag cu gura am eu.
fluturash26
Scris: Wednesday, October 31, 2018 3:36 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Ea a vrut sa manance din prima zi, nu a fost rusinoasa, ii era greu dar nu se lasa :)) am luat mameloanele de silicon pentru ca are gurita foarte mica si nu prea reusea sa traga cum vroia si nu statea mult, acum e mai ok, de azi se vede si la mine colostru, pana acum zilnic ma trageau de sani asistentele si nimic :)) azi e mai bine, oricum ii dau lapte praf pana ajung eu sa am lapte dar nu credeam ca asa dureros este, inca nu am leziuni, ma dadeam cu crema si inainte si dupa supt inainte de mameloanele din silicon dar tot era dureros, nici cu alea nu e mai bine :)) poate sunt eu prea sensibila dar e ciudat tare :))
Cred ca acasa e bine, eu nu sunt stresata, abia astept, a cumparat sotul cantar dar nu cred ca il vom folosi des, ea deja la 2-3 ore singura se trezeste sa manance si mereu inainte de masa ma uit la scutec pentru ca are regurgitatiile si dupa ce mananca prefer sa doarma, nu o mai misc mult, in plus ma conving ca mananca ok. Nu stiu, eu m-am relaxat mult dupa ce am nascut, sper acasa sa nu ma apuce panica dar nu cred, e asa bine acum.
Va anunt ce spune diseara cantarul ;)) sper sa ne lase si pe noi maine acasa.
Cand ajung acasa citesc si mesajele din urma, nu am intrat 2 zile si vreau sa citesc noutatile :*

E bine ca vrea, inseamna ca vei avea sanse de reusita sa suga la san si sa o pui cat mai des...si noi suntem pe aproape, a mea cauta sanul mereu, ma trezesc seara cu ea molfoind bluza mea si eu dormBig Laugh Hilar
E dureros la inceput dar in timp va trece si eu am folosit lanolina si garmastan si credeam ca nu va trece durerea dar in timp a trecut, acum cand o pun la san nu mai simt nimic decat cum suge.
Si eu am cantar si il folosesc cam o data la 2 zile dar pana acum nu m-a dezamagit ca sa ma enervez pe el...a tot luat in greutate okLol
O sa te mai apuce si acasa panica, nu mereu dar te va apuca...eu credeam la un timp ca e ragusita a mea ca scoate niste sunete dar cica is normale pentru saptamana ei...si tot vor fi pana pe la vreo 2-3 luni incolo..asa mi-a zis medicul de familie...face ca un scartait de rotiLol Hilar ma si sperie cateodata cand face si nu sunt atenta la ea.
Sper sa aveti noroc sa va las aacsa!!Hilar
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, October 31, 2018 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
fluturash26 wrote:

E bine ca vrea, inseamna ca vei avea sanse de reusita sa suga la san si sa o pui cat mai des...si noi suntem pe aproape, a mea cauta sanul mereu, ma trezesc seara cu ea molfoind bluza mea si eu dormBig Laugh Hilar
E dureros la inceput dar in timp va trece si eu am folosit lanolina si garmastan si credeam ca nu va trece durerea dar in timp a trecut, acum cand o pun la san nu mai simt nimic decat cum suge.
Si eu am cantar si il folosesc cam o data la 2 zile dar pana acum nu m-a dezamagit ca sa ma enervez pe el...a tot luat in greutate okLol
O sa te mai apuce si acasa panica, nu mereu dar te va apuca...eu credeam la un timp ca e ragusita a mea ca scoate niste sunete dar cica is normale pentru saptamana ei...si tot vor fi pana pe la vreo 2-3 luni incolo..asa mi-a zis medicul de familie...face ca un scartait de rotiLol Hilar ma si sperie cateodata cand face si nu sunt atenta la ea.
Sper sa aveti noroc sa va las aacsa!!Hilar

Ce fetita cuminte ai tu acolo.al meu se trezeste din somn urland daca ii e foame.are o gurita mama mea.as vrea sa fie linistit si el si sa suga bluza mea dar nu...gura lui e cat casa
fluturash26
Scris: Wednesday, October 31, 2018 5:51 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Ce fetita cuminte ai tu acolo.al meu se trezeste din somn urland daca ii e foame.are o gurita mama mea.as vrea sa fie linistit si el si sa suga bluza mea dar nu...gura lui e cat casa

si a mea la feeel dar dupa ce imi molfaie un pic bluzahohot cateodata o simt cateodata nu...
Oricum eu una presimt ca imi va fi dor de momentele astea...hearts deja simt ca mai vreau un bebeLol poate o sa ziceti ca is nebuna.
fluturash26
Scris: Wednesday, October 31, 2018 5:53 PM
Nivel

Fetele peste 2 saptamani vad ca ar fi si la nou primul salt si cam si primul puseu. Cam ce schimbari ar fi dupa salt? La ce sa ma astept dinpartea ei?
Asta daca va mai amintiti ce s-a schimbat la bebeii vostri.ras
Andreea06
Scris: Wednesday, October 31, 2018 6:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
CrisM
Scris: Wednesday, October 31, 2018 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Fetelor cu bebei de 4l plus si mai mari am si eu o intrebare. Bebeii vostri se rostogolesc de pe spate pe burta si invers?a mea nu se intoarce decat de pe spate intr-o laterala asa ca am inceput sa ma ingrijorez...uff voi faceti ceva exercitii cu puii vostri?mi se pare ca inca nu ds niciun semn ca ar vrea sa se rostogoleasca desi o pun pe burta in fiecare zi. De stat sta bine pe burta, isi ridica bine capul si partea din fata a corpului, dar de rostogolit pauza deocamdata...
fluturash26
Scris: Wednesday, October 31, 2018 6:48 PM
Nivel

Inca o problema...fetita mea dupa fiecare masa regurgiteaza, uneori mai mult uneori mai putin dar pot numara pe degete de cate ori nu a regurgitat...e normal asa ceva sau sa merg la medic?uff
MaryPoppins
Scris: Wednesday, October 31, 2018 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
CrisM wrote:
Fetelor cu bebei de 4l plus si mai mari am si eu o intrebare. Bebeii vostri se rostogolesc de pe spate pe burta si invers?a mea nu se intoarce decat de pe spate intr-o laterala asa ca am inceput sa ma ingrijorez...uff voi faceti ceva exercitii cu puii vostri?mi se pare ca inca nu ds niciun semn ca ar vrea sa se rostogoleasca desi o pun pe burta in fiecare zi. De stat sta bine pe burta, isi ridica bine capul si partea din fata a corpului, dar de rostogolit pauza deocamdata...

Nu ai de ce sa te ingrijorezi, Ana dupa 5 luni s-a rostogolit de pe spate pe burtica, iar dupa vreo 2-3 saptamani si inapoi. Ana nici acum nu e curioasa de statul pe burtica. Fiecare bebelus isi dezvolta abilitatile in mod diferit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.