Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noua pozitie de somn
https://imgur.com/a/5PtvCBY |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea-Alexandra wrote:Buna Geo.am gasit pe ebay crema lansinoh si mi-am luat si eu una.o sa incerc si cu aia.multumesc frumos Cu drag! |
|
| Un mic ajutor Cauta?i pe fb si distribuiti.. Poate gasim o mamica la sufletelul ala drag delia.c.yaya attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Buna mamici!! Si noi am avut câteva zile lungi si obositoare dar ne revenim. De la vaccin a facut caca si pisu mai acid si i s-a înro?it pielea la fund. Am tras vreo 3 zile si acuma e mai bine. A facut su caca verde o zi intreaga si din ce am inteles tot din cauza vaccinului se poate. Mi-a si varsat o data pe nas si pe gura. M-am speriat un pic pt ca ea nu a vomat niciodata. Însa am aspirat-o in nasuc si Dup aia era foarte vesela si vioaie. Mi-a recomandat cineva sa îi dau panadol baby ca o mai calmeaza si sunt foarte mul?umita. Am trecut cu bine de puseu. Aveti niste bebei foarte frumosi. Fluturash ma bucur ca e te-ai mai linistit. Nici eu nu îi dau in afara de vitamina d3 si protectis nimic de la nastere. Ser fiziologic doar cand este nevoie si pt ochi?ori lapte de la san. E cel mai bun. Delia si sora mea sta in italia. Asa grav a fost? Doamne ajuta sa fie bine. Pun si eu o poza cu iubita mea Pisicutza30 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
|
Ce scumpa e draga de ea 001007: |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mamici, ce credeti despre astea? https://www.youtube.com/watch?v=6HYlz3Ft5wg E prima data cand vad ceva de genul, par interesante, dar nu stiu daca chiar sunt folositoare |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Buna mamici. Cum a reactionat bebe dupa vaccinul de doua luni? Mie la o saptamana dupa ce i l-am dat mi se pare cs fetita e foarte agitata. Se poate sa fie de la el? |
|
| Avem si al 6lea dintisor Numai ca acuma a iesit incisivul lateral stang de jos. |
|
|
Si eu ma uitam dupa una.. Ca giuli a inceput sa suga bucatile de fruct, mai ales portocala.. Dar ea cum nu mai vrea zuzu nu ?tiu daca no iau degeaba |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| delia.c.yaya wrote:Si eu ma uitam dupa una.. Ca giuli a inceput sa suga bucatile de fruct, mai ales portocala.. Dar ea cum nu mai vrea zuzu nu ?tiu daca no iau degeaba Se gasesc la noi prin farmacii sau magazine? |
|
| Alle.p wrote: Se gasesc la noi prin farmacii sau magazine?
Nu stiu, am fost vazut pe amazon. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Noi avem. Am comandat de pe amazon. O sa caut link.. sunt ok cand dau dintisorii asa de molfait, al meu nu a mai vrut suzeta de pe la 2 luni asa ca nici asta nu ii place maxim dar cu fruct bun si gingii rosii, merge :) E cel mai ok model pt ca se curata bine, fata de alea din plasa.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076H1ZQ5M/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
astea le avem noi. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| MaryPoppins wrote:Alexandra, cheama cat mai repede un consultant acreditat care se pricepe la frenuri. Dc are dificultati in a se hrani si din biberon e foarte posibil sa fie vorba de un fren restrictiv. Cat si cum o pui la san? Un sns te-ar ajuta, in felul asta ea primeste lp direct de la sanul tau plus stimuleaza im acelasi timp. Ai nascut duminica so azi e marti, o sa vina si laptele matur in curand. Fa masaj circular pe sani, pune comprese calde. Colostrul e acolo, dar trebuie verificata pitica si vazit daca transfera lapte sau nu. Oricum, important e sa fie hranita acum si sa inceapa sa recupereze. Multumesc, Mary :* A verificat-o ieri, nu are nici o problema, a durat pana s-a obisnuit cu tetina si cantitatea de lapte, nu mai face asa, acum curge pe langa doar la final cand e satula sau trage lapte si adoarme inainte de a inghiti :)) Am cumparat mameloane de silicon cele mai mici si este ok, s-a invatat repede, o pun inainte de masa sau dupa, in functie de rabdarea ei, noaptea sarim uneori peste pusul la san cand sunt prea obosita in rest de fiecare data :) sper sa fie bine, aseara avea 2400g, pediatrul a zis azi ca daca diseara face 2450g maine putem merge si noi acasa. Abia astept, nu am dormit deloc noaptea trecuta :( a mea e linistita dar ii auzeam pe altii cum plangeau, ba veneau sa imi administreze medocatia si tot asa :( abia astept sa mergem acasa :((( |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Pisicutza30 wrote:Buna mamici!! Si noi am avut câteva zile lungi si obositoare dar ne revenim. De la vaccin a facut caca si pisu mai acid si i s-a înro?it pielea la fund. Am tras vreo 3 zile si acuma e mai bine. A facut su caca verde o zi intreaga si din ce am inteles tot din cauza vaccinului se poate. Mi-a si varsat o data pe nas si pe gura. M-am speriat un pic pt ca ea nu a vomat niciodata. Însa am aspirat-o in nasuc si Dup aia era foarte vesela si vioaie. Mi-a recomandat cineva sa îi dau panadol baby ca o mai calmeaza si sunt foarte mul?umita. Am trecut cu bine de puseu. Aveti niste bebei foarte frumosi. Fluturash ma bucur ca e te-ai mai linistit. Nici eu nu îi dau in afara de vitamina d3 si protectis nimic de la nastere. Ser fiziologic doar cand este nevoie si pt ochi?ori lapte de la san. E cel mai bun. Delia si sora mea sta in italia. Asa grav a fost? Doamne ajuta sa fie bine. Pun si eu o poza cu iubita mea Bine ca ati trecut si de acest vaccin, chiar acum citeam si eu comentarii pro si contrac vaccinurilor care urmeaza sa le facem la 2 luni... eu sunt pro vaccinare chiar daca am avut ceva frici la inceput cu vaccinurile astea dar e mai bine sqa fie vaccinata. Citesc sa am idee in mare ce e cu ele. Da vitamina d3 ii dam si noi si protecties ne-a recomandat. Celelalte oricum le voi folosi la nevoie..
|
|
|