Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
delia.c.yaya wrote:

Am pregatit 3 lanterne si multe lumanari. Am incarcat full telefonul vechi.. Am dat centrala la 24grade sa incalzim bine casa.. Deja in orasul vecin sa luat curentul. Barbatumiu a facut o jumatate de ora drumul care il facea in 3m cu masina cu ocoale printre ramuri de copaci si saci de gunoi.. Sa pus sa bata usa de la balcon cu scanduri.. E îngrozitor ce e afara.. pale

Sa aveti grija de voi. Bine ca a ajuns si sotul acasa si va simtiti mai in siguranta..uff
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:34 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Slava domnului ca na ajuns tornada aici.. Suntem intre munti si suntem un pic mai feriti.. Deci nu avem lumina, traiasca netu pe cartela.. Stam cu lanterna si pazim geamurile... La cel de la camera curge apa pe sub toc..
In gradina cred ca a cazut o tabla ceva, sa auzit o bubuitura urata ca si pe giuli a trezito..
Andreea06
Scris: Tuesday, October 30, 2018 8:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:

Noi nu am mers pe blw, chiar a fost diferit la inceput. Ii placeau fructele cel mai mult iar legumele si carnea nu prea. Ii placea sa primeasca cu lingurita chestii moi, facute piure. Carnea o faceam in blender si mai scapau bucatele... pe alea le scuipa :)
Mai tarziu a inceput sa pape el cu mana, dupa 8 luni si sa nu mai vrea lingurita, si-a schimbat si preferintele. Ii place carnea bucatele, si scuipa banana, care inainte era printre preferate. As zice ca nu-i mai plac fructele dulci le prefera pe cele mai acrisoare.
Ah, nu mai suporta baveticile iar la inceput statea cumintel cu ea la gat. Acum trage de ea si se enerveaza si nici nu mai mananca, asa ca murdarim cate o bluza la masa. Cand il ridic din scaun pica numai firimituri si bucatele de pe el :)
Are mama detergent, nu-i stress :))

Ce interesant :)) asa schimbarea din fructe preferate in carnuri. De-oi vedea si eu asa ceva la ficioru’ meu..
Andreea06
Scris: Tuesday, October 30, 2018 8:24 AM
Nivel

Neata mamici!
Ce mult ati povestit, am tot citit pe tel pe parcurs dar cum voiam sa raspund ceva, cum piticul voia ceva cu mine.
De ieri suntem singuri, au plecat socrii, s-a intors si sotul la lucru, gata.. ras

Ieri am iesit in parc, a fost asa cald si frumos afara, va las o poza.
https://ibb.co/ePJjJL

Dimineata am si pictat...
https://ibb.co/hNc5Q0

Azi astept muncitorii sa ne lucreze balustrada si cabina de dus, sper sa termine repede sa nu le ia 2 sapt..
lore.t.
Scris: Tuesday, October 30, 2018 8:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Andreea06 wrote:
Neata mamici!
Ce mult ati povestit, am tot citit pe tel pe parcurs dar cum voiam sa raspund ceva, cum piticul voia ceva cu mine.
De ieri suntem singuri, au plecat socrii, s-a intors si sotul la lucru, gata.. ras

Ieri am iesit in parc, a fost asa cald si frumos afara, va las o poza.
https://ibb.co/ePJjJL

Dimineata am si pictat...
https://ibb.co/hNc5Q0

Azi astept muncitorii sa ne lucreze balustrada si cabina de dus, sper sa termine repede sa nu le ia 2 sapt..

Buna dimineata! :* hehe ce scump e cum face el pupic :D si noi am facut poze de toamna, era super fascinat de frunze, abia am reusit sa il fac sa tina capu sus macar la una, sa nu manance toate frunzele :))
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Fetele, mi-ati dat idei cu pozatul in parc :) o sa iesim si noi sa profitam de vremea asta faina.
Andreea06
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:23 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Buna dimineata! :* hehe ce scump e cum face el pupic :D si noi am facut poze de toamna, era super fascinat de frunze, abia am reusit sa il fac sa tina capu sus macar la una, sa nu manance toate frunzele :))

Eu nu l-am putut pune pe jos ca in noaptea anterioara plouase raaau de tot. Ca asa voiam sa il pun prin frunze. Alta data Lol

Pupic face dar acolo facea cum face vacuta, muuuu Big Laugh
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:36 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce noapte turbata am avut. Boredom
Sa luat lumina, intro ora deja sa facut frig in casa.
Am stat cu lanterne puse in toata camera ca de sub tocul la geam intra apa in casa..
A luato barbatumiu pe giuli in brate si iam pus la somn, iar eu tot schimbam prosopul la geam..
Am dormit vreo 4 ore numai. Pe la 3 sa potolit vremea, dupa o jumatate de ora a venit si lumina.. Am dat centrala la 24,in cateva minute cald deja..
Pe la 7 lam auzit pe vecinu cum strangea din gradina ceea ce a adus vantul.
Acuma se chinuie barbatumiu sa aseze inapoi antena de la tv.
Pe munti zapada, aici 3 grade si inca ploua.
Sami pun la spalat prosoapele, perdelele.. Am de lucru azi. pale
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
fluturash26 wrote:

Are un oscior putin cam jos aproape de talpa cica s-ar numi talus valgus dar nu cred sa fi avut cineva de pe aici problema asta ca am mai zis o data si nu a raspuns nimeni...
O sa vedem la control ca avem pe 22 noiembrie...
M-am informat si tare naspa e daca e sa aiba ceva...trebuie inceput cat mai repede tratamentu...eu sper oricum sa fie ok.pale uff

Of mititica pupici
Cu siguranta va fi bine coeur
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, October 30, 2018 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Buna fetele.am avut o noapte teribila.baietelul meu a inceput sa vomite pe la 5 jum dim si pe nas dadea.faza e ca nu voma lapte..era asa ca bucati de branza.a vomat de 2 ori f urat si s-a i rosit fff tare.nu mai resppira cum trebuie.se inneca si nu putea respira.am fugit la urgente.in masina de 2 ori am crezut ca il pierd.nu mai reactiona de niciun fel.am inceput sa ii suflu in gurita.am ajuns acolo l-au luat medicii de urgenta.i-au pus tuburi l-au ajutat sa respire.i-au luat sange pt analize tot.si-a revenit imediat si a inceput sa planga.suntem din nou acasa dar am crezut ca mor va jur.a mai luat si ceva in greutate.are 2780.da ce spaima am tras Doamne
Mirunah
Scris: Tuesday, October 30, 2018 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Buna fetele.am avut o noapte teribila.baietelul meu a inceput sa vomite pe la 5 jum dim si pe nas dadea.faza e ca nu voma lapte..era asa ca bucati de branza.a vomat de 2 ori f urat si s-a i rosit fff tare.nu mai resppira cum trebuie.se inneca si nu putea respira.am fugit la urgente.in masina de 2 ori am crezut ca il pierd.nu mai reactiona de niciun fel.am inceput sa ii suflu in gurita.am ajuns acolo l-au luat medicii de urgenta.i-au pus tuburi l-au ajutat sa respire.i-au luat sange pt analize tot.si-a revenit imediat si a inceput sa planga.suntem din nou acasa dar am crezut ca mor va jur.a mai luat si ceva in greutate.are 2780.da ce spaima am tras Doamne

E lapte digerat.

Sa il ridici imediat ce il vezi ca ii vine sa vomite.

Dupa ce vomita pe nas sa ai grija sa ii scoti laptele din nas. Ca sa poata respira.

Off. Bine ca e bine acum.

Ti-au zis cauza?
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, October 30, 2018 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Mirunah wrote:

E lapte digerat.

Sa il ridici imediat ce il vezi ca ii vine sa vomite.

Dupa ce vomita pe nas sa ai grija sa ii scoti laptele din nas. Ca sa poata respira.

Off. Bine ca e bine acum.

Ti-au zis cauza?

Sincer Mirunah cauza nu mi-au spus-o desi le-am explicat ce s-a intamplat exact.eu zic ca totusi mananca lacom si sa nu fie de deochi papa si mult.stiu ca nu e o problema dar uite ca din aia da in altceva.din cauza faptului ca era gros i s-au blocat caile nazale si de asta nu respira cum trebuie.e bn ca s-a terminat cu bn si ca el este ok dar am crezut ca mor dimineata de durere si de neputinta
fluturash26
Scris: Tuesday, October 30, 2018 2:58 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Of mititica pupici
Cu siguranta va fi bine coeur

Am fost azi la medicul de familie sa o inscriu si cica nu ar fi ceva grav, se duce in timp si sa ii facem masaj, mi-a aratat si cum... oricum mergem si la ortoped la sf lui noiembrie si vom vedea...
Crestem, a zis ca totul e ok...
Mi-a dat sa ii mai dau vitamina a, sa ii sterg gurita cu glicerina boraxata, protectis pentru stomacel si sa ii pun ser fiziologic in nasuc si vitamina a tot in nasuc...a mai recomandat la cineva medicul asa? Si la calciu gluconic o sa trecem pe 5 ml ca am depasit 3 kg asa a zis...
fluturash26
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:06 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Doamne, te inteleg ca te-ai speriat de groaza..dar de la ce? Nu ti s-a zis? A mancat prea mult sau? Stiu ca asa ar fi voma de fapt branzoasa, sper sa nu ma insel dar daca nu mai putea respira intr-adevar te-ai speriat de tot...
Bine ca a fost ok pana la urma...si ma bucur ca ati luat in greutate..
lore.t.
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
fluturash26 wrote:

Am fost azi la medicul de familie sa o inscriu si cica nu ar fi ceva grav, se duce in timp si sa ii facem masaj, mi-a aratat si cum... oricum mergem si la ortoped la sf lui noiembrie si vom vedea...
Crestem, a zis ca totul e ok...
Mi-a dat sa ii mai dau vitamina a, sa ii sterg gurita cu glicerina boraxata, protectis pentru stomacel si sa ii pun ser fiziologic in nasuc si vitamina a tot in nasuc...a mai recomandat la cineva medicul asa? Si la calciu gluconic o sa trecem pe 5 ml ca am depasit 3 kg asa a zis...

Gilcerina boraxata e toxica, glicerina simpla e buna si o folosesti doar la nevoie daca are afte, vit A eu nu i-am dat niciodata si calciu gluconic i-am dat o singura data 10 zile, de 2 ori pe zi cate 3 ml dar pt ca el are rahitism. De ce sa dai doar asa fara sa faci analize? Eu nu sunt de acord...la al mei i-am facut analizele saptamana trecuta si i-a iesit calciul bine deci clar nu ii mai dau nimic...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.