Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 10:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
lore.t. wrote:
Aria e super scumpa, nu e grasa deloc :D

Ale chiar nu pare deloc cel mai ,, grasunel" , e inalt si frumusel!

Inawar in poza seamana putin a fetita :D noua mai multi ne ziceau: ce fetita frumoasa aveti! Si eu chiar il imbrac cand iesim ,, like a boy" dar cand sunt mici au asa trasaturi mai comune :D

Mary e ft dragalasaaaa, cum molfaie ea briosa hihi :)) abia astept si eu sa incepem!

Ce nerabdatoare eram si eu sa incep diversificarea :))
Al meu la inceput papa cumintel ce ii dadeam, era mai mult curios, acum are preferinte, incepe sa arunce bucatele pe jos cand nu-i place. Arunca o bucatica, se uita dupa ea, rade si mai arunca una :))
Am avut si zile cu mucisori si fara pofta de mancare, atunci zburau rapid toate pe jos, dar cu rabdare trec si astea.
lore.t.
Scris: Monday, October 29, 2018 10:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
CrisM wrote:
Inawar chiar are trasaturi de fetita!e dulce dulce!

Fetelor aveti niste bebei superbi!
Lore tu incepi cu putin inaintea mea diversificarea. Astept feedback!ras abia astept si eu sa incepem desi am emotii

Daaaa, numai sa stea in fundulet, deocamdata se lasa in fata, sta doar sustinut desi e foarteeee entuziasmat cand ne vede ca mancam si i-am mai dus la gurita pepene galben, mar sa vad ce reactie are si tot tremura :)) sugea la ele :D

https://ibb.co/ebgsLq
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 10:19 PM
Nivel

CrisM wrote:
Inawar chiar are trasaturi de fetita!e dulce dulce!

Fetelor aveti niste bebei superbi!
Lore tu incepi cu putin inaintea mea diversificarea. Astept feedback!ras abia astept si eu sa incepem desi am emotii

Multumim, sper sa nu se schimbe prea tare pe masura ce creste :)
E usor cu diversificarea la inceput, bebeii sunt curiosi si deschid gura aproape la orice. Apoi isi fac preferinte, dar depinde de fiecare cat sunt de mancaciosi.
fluturash26
Scris: Monday, October 29, 2018 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Ce a patit la piciorus? uff

Are un oscior putin cam jos aproape de talpa cica s-ar numi talus valgus dar nu cred sa fi avut cineva de pe aici problema asta ca am mai zis o data si nu a raspuns nimeni...
O sa vedem la control ca avem pe 22 noiembrie...
M-am informat si tare naspa e daca e sa aiba ceva...trebuie inceput cat mai repede tratamentu...eu sper oricum sa fie ok.pale uff
fluturash26
Scris: Monday, October 29, 2018 10:28 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Va pun si eu o poza cu "baietelul" meu imbracat in pijama neagra :)) parul scurt, cerceii mici si uite asa toata lumea ne zice ca ce baietel frumos avem :)) doar hainele roz ne mai salveaza uneori :D si cautand in tel poza cu Ana la masa, am realizat ca mai mult am filmat-o :)) revin cu niste filmulete :))

https://ibb.co/eY773A
https://ibb.co/ckuWVq

https://youtu.be/t-8jxdLFVUQ
https://youtu.be/Ne5bqGKevBo

Vaaai ce dragalasa e...cum papa briosica!!computerlove
niste ochisori si buzite foarte frumoase, are pe cine mostenilove
MaryPoppins
Scris: Monday, October 29, 2018 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Inawar wrote:

Multumim, sper sa nu se schimbe prea tare pe masura ce creste :)
E usor cu diversificarea la inceput, bebeii sunt curiosi si deschid gura aproape la orice. Apoi isi fac preferinte, dar depinde de fiecare cat sunt de mancaciosi.

Numa a mea nu deschide gura la nimic, numai si numai singura sa manance :)) si preferinte clar stabilite de la inceput, carne si numai carne :)) adica carne, peste, oua si lactate, in ordinea asta. Legumele cred ca imi ureaza sa le mananc eu :))
Lore, CrisM si fetele care urmeaza sa diversificati bebeii in curand, o sa-mi fac timp sa scriu mai detaliat despre experienta noastra cu blw :))
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 10:39 PM
Nivel

AriaM wrote:
La 6 luni avea 68 cm, la 7 luni nu crescuse deloc, la 8 luni nu a mai masurat-o ca eram pe fuga, am masurat-o eu acasa si avea in jur de 69,5.

Nu simt greutatea ei, deloc chiar, muschii mei au crescut o data cu ea. Dar daca o ia altcineva in brate se mira de cat de grea e.

LE: si a plecat de la 49 cm, deci a luat binisor si in cm
LE2: nici eu nu am mai pus de mult o poza cu K, sa ma falesc si eu cu zambetul ei topai si privirea ei pe langa mine grrrr

Ce frumos rade, si ce frumos s-a dezvoltat. Citeam mai sus cu ce greutate s-a nascut.
Apropo de privire pe langa, al meu azi facea tai-tai cu mana si se uita catre dulap. Ma uit si eu, bineinteles ca nu e nimeni ca suntem doar noi ziua acasa Lol
As zice ca se gandeste la cum face el tai-tai, e entuziasmat de asta si se uita catre un loc intamplator. Fantome sigur nu avem, mai ales ziua la pranz :))
AleC
Scris: Monday, October 29, 2018 10:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
fluturash26 wrote:

Are un oscior putin cam jos aproape de talpa cica s-ar numi talus valgus dar nu cred sa fi avut cineva de pe aici problema asta ca am mai zis o data si nu a raspuns nimeni...
M-am informat si tare naspa e daca e sa aiba ceva...trebuie inceput cat mai repede tratamentu...eu sper oricum sa fie ok.pale uff

Eric a avut la nastere, am avut indicatie pe fisa de externare pentru control la kinetoterapie. Am mers la 6 saptamani si ni s-a spus ca se poate regla de la sine, ajutat de noi cu masaj, fara alte sedinte de kineto, cel putin pana cand incepe sa paseasca si sa lase greutate pe talpi, nu isi au rostul. Din cate observ la Eric deja s-a corectat, nu le mai are indreptate spre interior, avea la ambele picioruse din cauza pozitiei din burtica. Mergi la control, vezi ce va zice, dar eu zic sa stai linistita, va fi in regula.

Multumim fetelor, si puii vostri sunt superbi. computerlove
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 10:52 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Numa a mea nu deschide gura la nimic, numai si numai singura sa manance :)) si preferinte clar stabilite de la inceput, carne si numai carne :)) adica carne, peste, oua si lactate, in ordinea asta. Legumele cred ca imi ureaza sa le mananc eu :))
Lore, CrisM si fetele care urmeaza sa diversificati bebeii in curand, o sa-mi fac timp sa scriu mai detaliat despre experienta noastra cu blw :))

Noi nu am mers pe blw, chiar a fost diferit la inceput. Ii placeau fructele cel mai mult iar legumele si carnea nu prea. Ii placea sa primeasca cu lingurita chestii moi, facute piure. Carnea o faceam in blender si mai scapau bucatele... pe alea le scuipa :)
Mai tarziu a inceput sa pape el cu mana, dupa 8 luni si sa nu mai vrea lingurita, si-a schimbat si preferintele. Ii place carnea bucatele, si scuipa banana, care inainte era printre preferate. As zice ca nu-i mai plac fructele dulci le prefera pe cele mai acrisoare.
Ah, nu mai suporta baveticile iar la inceput statea cumintel cu ea la gat. Acum trage de ea si se enerveaza si nici nu mai mananca, asa ca murdarim cate o bluza la masa. Cand il ridic din scaun pica numai firimituri si bucatele de pe el :)
Are mama detergent, nu-i stress :))
fluturash26
Scris: Monday, October 29, 2018 10:53 PM
Nivel

AleC wrote:

Eric a avut la nastere, am avut indicatie pe fisa de externare pentru control la kinetoterapie. Am mers la 6 saptamani si ni s-a spus ca se poate regla de la sine, ajutat de noi cu masaj, fara alte sedinte de kineto, cel putin pana cand incepe sa paseasca si sa lase greutate pe talpi, nu isi au rostul. Din cate observ la Eric deja s-a corectat, nu le mai are indreptate spre interior, avea la ambele picioruse din cauza pozitiei din burtica. Mergi la control, vezi ce va zice, dar eu zic sa stai linistita, va fi in regula.

Multumim fetelor, si puii vostri sunt superbi. computerlove

Exact si noi la fel avem indicatie de control la 6 saptamani si am facut azi programare cand mergem la eco de sold.
Nu e foarte tare dar cine stie peste ce medic dau dar totusi sper sa fie serios. Oricum daca zice ca e ceva grav voi merge si la alt medic.
Totusi sper sa se recupereze tot cu masaj...si la masaj este o anumita tehnica sau cum?
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 10:58 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Si noi am avut la un piciorus, dar s-a corectat dupa o luna, a fost o forma usoara de la pozitia din burtica. Nu ne-a dat altceva de facut decat sa masam piciorusul cand il dadeam cu crema. Dar depinde si de caz, sper sa fie si la voi tot asa o forma usoara.
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 29, 2018 11:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Vremea e si mai rea. Sa dat cod rosu de vant. Au venit carabinierii sa vada daca toti suntem bine. A zis sa stam in casa, sa incercam sa inchidem totul bine, sa batem scânduri in cuie la geamuri daca nu tin. Daca se intampla ceva sa sunam la ei. Au intrebat daca am tot cemi trebuie pentru fata.. La cei batrani de sus leau adus apa si o punguta cu ceva de mancare.
E o furtuuuuna.. Tuna, fulgera.. Bate grindina.. Copaci cazuti.. Si barbatumiu ma sunat ca nu stie daca reuseste sa ajunga acasa... Nea avertizat ca e posibil sa se ia curentul in noaptea asta.. Sper sa nu ca e destul o ora fara caldura si deja tremuri.. Doar so îmbrac bine pe giuli si o iau in pat cu mine.. pale
Inawar
Scris: Monday, October 29, 2018 11:46 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Vremea e si mai rea. Sa dat cod rosu de vant. Au venit carabinierii sa vada daca toti suntem bine. A zis sa stam in casa, sa incercam sa inchidem totul bine, sa batem scânduri in cuie la geamuri daca nu tin. Daca se intampla ceva sa sunam la ei. Au intrebat daca am tot cemi trebuie pentru fata.. La cei batrani de sus leau adus apa si o punguta cu ceva de mancare.
E o furtuuuuna.. Tuna, fulgera.. Bate grindina.. Copaci cazuti.. Si barbatumiu ma sunat ca nu stie daca reuseste sa ajunga acasa... Nea avertizat ca e posibil sa se ia curentul in noaptea asta.. Sper sa nu ca e destul o ora fara caldura si deja tremuri.. Doar so îmbrac bine pe giuli si o iau in pat cu mine.. pale

Sa ai si o lanterna pe langa tine si sa pui telefonul la incarcat sa fie bateria full, in caz ca se ia curentul poate sa dureze cateva ore bune.
Am patit o data sa nu am curent si bateria 20%
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 29, 2018 11:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Inawar wrote:

Sa ai si o lanterna pe langa tine si sa pui telefonul la incarcat sa fie bateria full, in caz ca se ia curentul poate sa dureze cateva ore bune.
Am patit o data sa nu am curent si bateria 20%

Am pregatit 3 lanterne si multe lumanari. Am incarcat full telefonul vechi.. Am dat centrala la 24grade sa incalzim bine casa.. Deja in orasul vecin sa luat curentul. Barbatumiu a facut o jumatate de ora drumul care il facea in 3m cu masina cu ocoale printre ramuri de copaci si saci de gunoi.. Sa pus sa bata usa de la balcon cu scanduri.. E îngrozitor ce e afara.. pale
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Delia, voi unde sunteti? Am vazut acum pe pagina Meteoplus despre tornada din Terracina. Doamne ajuta sa fie bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.