Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Monday, October 22, 2018 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Mesaj dublu Lol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 11:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici, cum se în?eleg ai vo?tri pici cu broccoli?! hohot I lam dat buca?i, prima bucata a luat-o.. Restu pe jos cu elehohot I lam facut supa crema bleahhohot lam amestecat cu mult iaurt grecesc ?i atunci doar câteva linguri?e a vrut.. hohot
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 11:03 AM

AriaM wrote:
Delia, si eu am aceeasi impresie de lipsa de afectiune din partea K. Din fericire, orgoliul meu e salvat de anxietatea de separare: plange K daca dispar din raza ei vizuala de numa'. Iar cand revin in camera e tot un zambet si fluturat din brate. Pentru doua secunde, pt ca pe urma isi gaseste altceva de facut.

Atunci sunt happy ca ?i a mea mai face asaLol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 11:06 AM

laura513 wrote:

Ma strecor ca un ninjaaaa :)))

Scuze, intru rar, am multe pe cap si se pare ca mai nou sufar de iiiin-sooom-niiii cum spunea si Smiley dupa ce-si pierduse buletinul.

Ami e bine, e vesela si iubita. Suntem la bunici si ne dorim sa mai tina vremea buna... Iar eu ma rog sa reusesc sa fiu puternica si inteleapta, pentru ca am probleme imense in minunata mea casnicie, nu recunosc omul de care ma indragostisem , am trecut prin prea multe rahaturi din cauza lui si nu cred ca se mai poate rezolva /repara/ lipi ceva. That's it, am zis-o. Sper sa fie bine.

Încerc sa pun si poza cu minunea vietii mele pentru care as muta muntii din loc daca ar fi nevoie <3

Pupaceala!

Zau.. Unde le e parul la bubyruzele astea ale noastre Lol coeur
Uff.. Putere ?i rabdare.. Cuvintele sunt de prisos acuma.. Speram sa fie totul bine.. Tu ai sprijinul tau copilul! majoreta grup
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 11:08 AM

Mirunah wrote:

E normal sa i se ia pielea. Ii va trece in 2 sapt maxim.

Eu il dau dupa baita cu crema de la Mustela de cand am venit acasa.

Uitati falcute aiciLol

https://ibb.co/k3OdAf

Tot crema ?i ulei de la mustela folosesc ?i eu.

Vai.. Ce mie dor sa mai doarma Giuli asacoeur acuma plânge când o pun asa, doar în fund vrea sa adoarmaLol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 12:16 PM

Deci turbez de nervi. Azi am dato afara pe amica lu soacramea. banghead
"ca de ce nui pun vegeta sau secretul gustului in mancare fetei" "ca eu am crescut doi copii si nu ma inveti tu pe mine cu modernismele astea" stop
Am sunato si pe soacramea si iam zis ca femeia aia a terminato cu mine. Ba ca de ce nu iam dat mancare de la 3 luni, ca ea a dat fasole uscata lu fiusu de la 1luna si acuma are 20 de ani si e sanatos tun,cand a vazuto ca merge pe branci sa dus sia luato de jos si ma facut nebuna ca nu e bine so las ca nu o sa mai mearga pe picioarele ei pana pe la 2 aniwhat, ca suntem parin?i prosti ca fata are 7l si nu iam luat olita, ai ei de la 8 l faceau singuri la olita, dar oare la 8l nusi faceau si singuri de mancare?! fool

Si iam deschis usa si iam zis impingando afara din casa "auziti, vati crescut copii cun ati stiut, acuma lasatima sa mi cresc eu cum stiu asa proasta cum oi fi" si bam usa in nas. Injura la usa ca si vecina de sus ma intrebat ce sa intamplat.
Mie una imi ajunge. Incep sa nu mai înghit toate prostiile asteastop guns
Gata, am zis tot, mam mai linistitfloare3
lore.t.
Scris: Monday, October 22, 2018 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
delia.c.yaya wrote:
"ca de ce nui pun vegeta sau secretul gustului in mancare fetei" "ca eu am crescut doi copii si nu ma inveti tu pe mine cu modernismele astea" stop
Am sunato si pe soacramea si iam zis ca femeia aia a terminato cu mine. Ba ca de ce nu iam dat mancare de la 3 luni, ca ea a dat fasole uscata lu fiusu de la 1luna si acuma are 20 de ani si e sanatos tun,cand a vazuto ca merge pe branci sa dus sia luato de jos si ma facut nebuna ca nu e bine so las ca nu o sa mai mearga pe picioarele ei pana pe la 2 aniwhat, ca suntem parin?i prosti ca fata are 7l si nu iam luat olita, ai ei de la 8 l faceau singuri la olita, dar oare la 8l nusi faceau si singuri de mancare?! fool

Si iam deschis usa si iam zis impingando afara din casa "auziti, vati crescut copii cun ati stiut, acuma lasatima sa mi cresc eu cum stiu asa proasta cum oi fi" si bam usa in nas. Injura la usa ca si vecina de sus ma intrebat ce sa intamplat.

Doamne ce femeie, cred ca o scoteam de mana afara :)) sa ii dai si o cafea din cand in cand, poate si o ciocolata :)) vegetaaaa vai de ea :)) daca ii ziceai ca nici sare sau zahar ce zicea? :))
Sfaturi din astea o sa tot primim mai ales de la astia mai batrani...pe o ureche intra si pe alta iese dar oricum nu are cum sa nu te scoata din minti cand se baga asa fara nici un drept...
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 2:06 PM

lore.t. wrote:

Doamne ce femeie, cred ca o scoteam de mana afara :)) sa ii dai si o cafea din cand in cand, poate si o ciocolata :)) vegetaaaa vai de ea :)) daca ii ziceai ca nici sare sau zahar ce zicea? :))
Sfaturi din astea o sa tot primim mai ales de la astia mai batrani...pe o ureche intra si pe alta iese dar oricum nu are cum sa nu te scoata din minti cand se baga asa fara nici un drept...

Si eu ma uitam mirata la ea.. E un strain.. Ce so enervat in halul asta nu ?tiu.. De parca ias fi cerut bani de scutece sau so creasca ea.. Nu mai comenteaza soacramea si sa trezit ea Lol
Dar cate mi-o zis.. Dar la astea mam enervat cel mai tare.. Si zau ca la unii trebuievsa te tii tare in clanta ca te calca in picioare..
Mirunah
Scris: Monday, October 22, 2018 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Noi avem botezul sambata...am niste emotii. Voi stiti cumva daca se ia cadou la nasi?
Alle.p
Scris: Monday, October 22, 2018 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mirunah wrote:
Noi avem botezul sambata...am niste emotii. Voi stiti cumva daca se ia cadou la nasi?

Pe aici se obisnieste sa se ofere cate o icoana mai deosebita sau un tortulet special pt ei. Adica, chestii simbolice...
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 22, 2018 2:56 PM

Gossip love
Mirunah wrote:

Noi nu am luat nimic. Din contra, ei trebuie sa ne dea. Nanutii fetei au dat bani pe masa, iau luat hainute fetei, cercei de aur, au platit botezul si ce era de datoria lor, si miau dat mie o icoana de argint si au mai luat cate ceva pentru fiecare din caasa. Nu vreti sa stiti cat au cheltuit oameni astiapale
Andreea06
Scris: Monday, October 22, 2018 3:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Mamici, cum se în?eleg ai vo?tri pici cu broccoli?! hohot I lam dat buca?i, prima bucata a luat-o.. Restu pe jos cu elehohot I lam facut supa crema bleahhohot lam amestecat cu mult iaurt grecesc ?i atunci doar câteva linguri?e a vrut.. hohot

Ca ingredient secundar il accepta, deci nu doar broccoli
Andreea06
Scris: Monday, October 22, 2018 3:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:

Bravoooohohot newclap ce bine ai facut. E nebuna aia..
oanatm
Scris: Monday, October 22, 2018 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Buna mamici...azi am fost si noi la pediatra la controlul de o luna...avem 4,5 kg si 55 cm.majoreta
Andreea-Alexandra
Scris: Monday, October 22, 2018 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
laura513 wrote:

Bebeii când sunt foarte mici stau foaaaarte mult la san. Amelia mea statea lipita la inceput, in prima luna am avut impresia ca a stat doar la sân :)) Nu e vorba ca nu se satura, dar stomacelul lor e foarte mic, laptele matern se digera foarte repede si pe lânga asta mai au si pusee de crestere unul dupa altul... Si statul la sân le alina mai multe nevoi, nu doar pe cea de papa...

Daca uda suficiente scutece, are scaun zilnic si înghite lapte când sta la san, nu are niciun rost sa ii bagi lp. Stiu ca e greu la inceput, dar mai rezista un pic :) dupa primele 1-2 luni va papa mai eficient si mai rar. Ami a inceput dupa pusel de 1 luna sa pape la intervale de 1.5-2-3 ore, iar pana atunci manca si la 15-20 de minute. A fost greu, dar a meritat efortul. Si sincera sa fiu, mi-e un pic dor de vremurile acelea <3

Curaj, mami! Intra pe grupurile de sprijin in alaptare, pe mine m-au ajutat enorm informa?iile de acolo! :*

Buna Laura.multumesc pt raspuns.ai vreun link sa merg direct la sprijin in alaptare? Ms frumosDistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.