Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele voi ce crema sau ce folositi la bebe? Si pentru ei cand is mici pentrubca fetitei mele i se ia pielea pe la incheieturi si nu am luat nici o crema dinaite ca citisem ca nu e bine sa o dai cu crema... |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Inawar si fetele cu bebe umblatori, ce spune pediatrul vostru, ce papuci trebuie sa poarte bebele la primii pasi?
Am o dilema, un pediatru mi - a recomandat picioarele goale, pediatrul nr 2 zicea de papuci cu suport pt glezne.
|
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Delia, si eu am aceeasi impresie de lipsa de afectiune din partea K. Din fericire, orgoliul meu e salvat de anxietatea de separare: plange K daca dispar din raza ei vizuala de numa'. Iar cand revin in camera e tot un zambet si fluturat din brate. Pentru doua secunde, pt ca pe urma isi gaseste altceva de facut.
delia.c.yaya wrote:Cred ca am mai pus problema asta o data. Eu nu simt nici un pic de afec?iune din partea lui Giuli. Când o pup sau o iau în brate ma împinge nu vrea. Când o mângâi parca nici nu ma baga în seama. Când plânge ?i o iau în brate doar nu se calmeaza pana nu o legan. ?i în ultima perioada nu mai vrea leganata ca sa adoarma, so Las asa in pace, cel mai bine în fundulet ca adoarme singurica. Nu ?tiu.. E normal asa.. La vârsta asta nu ar trebui sa arate un pic de afec?iune.. Parca nu o deranjeaza când o ia un strain în brate, doar vocile prea groase o sperie ?i negrii.. Mia zis de câteva ori ma-ma-ma.. ?i gata, iar a dat-o pe da-da-da ta-ta-ta. Hai ca asta nu o problema. Dar as fi vrut ?i eu un pic mai multa afec?iune, doar îs mama |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AriaM wrote:Inawar, ce spune pediatrul tau, ce papuci trebuie sa poarte bebele la primii pasi?
Am o dilema, un pediatru mi - a recomandat picioarele goale, pediatrul nr 2 zicea de papuci cu suport pt glezne.
Tre sa imite piciorul gol deci talpa f moale/flexibila, sa o poti indoi usor tu intre degete. La deichmann de ex este de la Elephanten. Sau alte firme gen tikki.. si noi cautam acum sa luam. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| AriaM wrote:Inawar si fetele cu bebe umblatori, ce spune pediatrul vostru, ce papuci trebuie sa poarte bebele la primii pasi?
Sa imite mersul descult. Eu am gasit unii pe care ii cumpara mai toate mamicile la gradi pt bebe, in dechatlon. Si am mai luat unii pt primii pasi din smyk au si antiderapant, dar ii dau rar ca al meu merge de-a busilea pe afara.. pe tartan si am distrus multe perechi asa.. si am dat cam mult pe ei aia din deca sunt 29-49lei |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| fluturash26 wrote:Fetele voi ce crema sau ce folositi la bebe? Si pentru ei cand is mici pentrubca fetitei mele i se ia pielea pe la incheieturi si nu am luat nici o crema dinaite ca citisem ca nu e bine sa o dai cu crema...
E normal sa i se ia pielea. Ii va trece in 2 sapt maxim.
Eu il dau dupa baita cu crema de la Mustela de cand am venit acasa.
Uitati falcute aici
https://ibb.co/k3OdAf |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea-Alexandra wrote:Fetele oare baiatul meu se satura doar cu san? Stiti de ce intreb?am stat cu el la san 20 de min a adormit si 15 min mai tarziu urla de fomita.si de 10 min papa iar la san.oare e cazul sa ii dau si supliment? Ceva formula de aptamil? Nu prea stiu ce sa fac ca mi se pare ca nu il satur.
Bebeii când sunt foarte mici stau foaaaarte mult la san. Amelia mea statea lipita la inceput, in prima luna am avut impresia ca a stat doar la sân :)) Nu e vorba ca nu se satura, dar stomacelul lor e foarte mic, laptele matern se digera foarte repede si pe lânga asta mai au si pusee de crestere unul dupa altul... Si statul la sân le alina mai multe nevoi, nu doar pe cea de papa...
Daca uda suficiente scutece, are scaun zilnic si înghite lapte când sta la san, nu are niciun rost sa ii bagi lp. Stiu ca e greu la inceput, dar mai rezista un pic :) dupa primele 1-2 luni va papa mai eficient si mai rar. Ami a inceput dupa pusel de 1 luna sa pape la intervale de 1.5-2-3 ore, iar pana atunci manca si la 15-20 de minute. A fost greu, dar a meritat efortul. Si sincera sa fiu, mi-e un pic dor de vremurile acelea <3
Curaj, mami! Intra pe grupurile de sprijin in alaptare, pe mine m-au ajutat enorm informa?iile de acolo! :* |
|
| fluturash26 wrote:Fetele ma innebuneste lumea asta cu faza ca sa ii leg picioarele sau sa o tin infasata ca la spital sau cu ceva intre picioare sa nu fie cracanata...ati auzit asta? Ati pus in practica? Eu am mai intrebat si mi s-a zis ca nu dar am zis sa va intreb si pe voi... Eu o tin cu body si o paturica pe ea..atata.
Complet fals, nu au nicio legatura picioarele drepte cu infasatul strâns si alte minuni. Dimpotriva, chinui copilul. Picioarele nou-nascutilor sunt in mod normal mai strânse si curbate, de la pozi?ia din burtica, asa ca nu trebuie fortate nicicum. Se vor "indrepta" de la sine, pe masura ce bebe creste. Stai fara grija :*
Invata sa ignori pareristii si parerile nesolicitate, ca ai sa te tot lovesti de ele, acum ca esti mamica. Toti vor fi experti in cresterea copilului tau si vor tine sa te "lumineze" cu experien?a lor.... Grr!! Foaie verde loboda, gura lumii sloboda :)))
|
|
| MaryPoppins wrote:Laura, intrii asa la miezul noptii si nu ne mai zici nimic de tine? Ami ce mai face?
Ma strecor ca un ninjaaaa :)))
Scuze, intru rar, am multe pe cap si se pare ca mai nou sufar de iiiin-sooom-niiii cum spunea si Smiley dupa ce-si pierduse buletinul.
Ami e bine, e vesela si iubita. Suntem la bunici si ne dorim sa mai tina vremea buna... Iar eu ma rog sa reusesc sa fiu puternica si inteleapta, pentru ca am probleme imense in minunata mea casnicie, nu recunosc omul de care ma indragostisem , am trecut prin prea multe rahaturi din cauza lui si nu cred ca se mai poate rezolva /repara/ lipi ceva. That's it, am zis-o. Sper sa fie bine.
Încerc sa pun si poza cu minunea vietii mele pentru care as muta muntii din loc daca ar fi nevoie <3
Pupaceala!
laura513 attached the following image(s):
|
|
| Mirunah wrote:E normal sa i se ia pielea. Ii va trece in 2 sapt maxim. Eu il dau dupa baita cu crema de la Mustela de cand am venit acasa. Uitati falcute aici https://ibb.co/k3OdAf Ma gandeam eu ca e normal dr am zis sa o dau cu ceva...si eu am gama mustela dar crema nu am luat. O sa merg sa imi cumpar si eu.
He he parca e fetita mea cand incerc sa ii scot aerul si nu reusesc, nu stiu ce sa mai ii fac sa ii scot aerul ca regurgiteaza altfel. |
|
| laura513 wrote:
Complet fals, nu au nicio legatura picioarele drepte cu infasatul strâns si alte minuni. Dimpotriva, chinui copilul. Picioarele nou-nascutilor sunt in mod normal mai strânse si curbate, de la pozi?ia din burtica, asa ca nu trebuie fortate nicicum. Se vor "indrepta" de la sine, pe masura ce bebe creste. Stai fara grija :*
Invata sa ignori pareristii si parerile nesolicitate, ca ai sa te tot lovesti de ele, acum ca esti mamica. Toti vor fi experti in cresterea copilului tau si vor tine sa te "lumineze" cu experien?a lor.... Grr!! Foaie verde loboda, gura lumii sloboda :)))
Ai perfecta dreptate ca nu mai suntem in antichitate. I-am si zis ca daca e ceva o sa intreb eu daca nu ma descurc . Momentan e ok urasc sa se bage cineva sa comenteze despre copilul meu atata timp cat eu il cresc, eu stau cu el atatea ore si vad ce ii plave si ce nu. |
|
| laura513 wrote:
Scuze, intru rar, am multe pe cap si se pare ca mai nou sufar de iiiin-sooom-niiii cum spunea si Smiley dupa ce-si pierduse buletinul.
Ami e bine, e vesela si iubita. Suntem la bunici si ne dorim sa mai tina vremea buna... Iar eu ma rog sa reusesc sa fiu puternica si inteleapta, pentru ca am probleme imense in minunata mea casnicie, nu recunosc omul de care ma indragostisem , am trecut prin prea multe rahaturi din cauza lui si nu cred ca se mai poate rezolva /repara/ lipi ceva. That's it, am zis-o. Sper sa fie bine.
Încerc sa pun si poza cu minunea vietii mele pentru care as muta muntii din loc daca ar fi nevoie <3
Pupaceala!
Uof, multa putere sa depasiti totul cu bine si sa isi revina din starile astea. Poate e ceva trecator si isi va da seama ca greseste enorm, mai ales ca aveti si ingerasul ati fi o familie perfecta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deci e asa comica Giuli cum merge ca un catel.. ?i ce viteza are daca vede câte ceva.. Trebuie sa stau doar lânga ea.. Era sa se duca sub pat.. ?i are ?i o problema cu puzzlul. Se duce în marginea lui ?i scoate câte una ?i îl rontaie |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:Deci e asa comica Giuli cum merge ca un catel.. ?i ce viteza are daca vede câte ceva.. Trebuie sa stau doar lânga ea.. Era sa se duca sub pat.. ?i are ?i o problema cu puzzlul. Se duce în marginea lui ?i scoate câte una ?i îl rontaie Ce tare :)) cred ca nu te plictisesti toata ziua...noi suntem in plin puseu...de 3 zile se foieste toata noaptea, mananca non-stop, ma ustura sfarcurile deja :( aseara o ora mi-a trebuit sa il adorm dar tot cu plansete, a tot supt pana a vomat la cat s-a agitat, horror!!! Abia astept sa trecem de puseul asta... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| laura513 wrote:
Pupaceala!
Te pupam esti si puternica si inteleapta, va fi bine in the end! Sa fiti sanatoase voi doua, asta e tot ce conteaza. Iar Ami e o dragalasenie de fetita |
|
|