Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, October 16, 2018 1:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
RalukM wrote:

Gadila-l, lasa l mai dezbracat, oricum sta suficient la san, nu trebuie sa suga 1h ca sa se sature. Cat sunt mici mici cer f des sanul dar asta nu inseamna ca le e musai foame. Daca indicatorii is ok, pipi, caca, greutatea atunci nu ai de ce sa ti faci prb. Ambele fete ale mele sugeau putin, niciodata nu saream dd 15min.Peste noapte sa zic ca sugeau mai mult, semiadormite dar nu saream de 20min,in rest suzetau la greu. Daca nu mai are icter(care provoaca somnolenta) atunci lasa l sa doarma, e ok ca papa la 3h..daca sugea la interval mai mare de 3h, dat fiind ca e f mic inca, trebuia trezit si hranit. Zen si orienteaza te dupa copil. coeur

Multumesc Raluk.m-am mai linistit.DistanceKiss
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Mamici, am cumparat de la Cocodrilo de pe site un trening cu 45 de lei yes , pantalon si hanorac, e super fain. Am cumparat marimea 68 ca nu aveam si mi s-a parut super bun pretul dance
Si hainutele de la cocodrilo sunt de calitate ..au si de fetite am vazut la oferta. Poate vreti sa vedeti coeur
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, October 16, 2018 4:31 PM
Nivel

Georgiana am vazut ca ai scris la gravidute ca ai facut mastita?cum se manifesta?ce simptome ai?
Eu am sanii foaete tari pe parti desi baiatul meu papa san.sunt ca niste pietre mari rotunde.oare sa imi fac griji?si ce sa fac ca sa mai treaca?
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 16, 2018 5:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mgeorgiana85 wrote:
Mamici, am cumparat de la Cocodrilo de pe site un trening cu 45 de lei yes , pantalon si hanorac, e super fain. Am cumparat marimea 68 ca nu aveam si mi s-a parut super bun pretul dance
Si hainutele de la cocodrilo sunt de calitate ..au si de fetite am vazut la oferta. Poate vreti sa vedeti coeur

Cum e mai exact siteul?! Ca nu gasesc..
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 16, 2018 5:37 PM
Nivel

Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 16, 2018 5:40 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:
Georgiana am vazut ca ai scris la gravidute ca ai facut mastita?cum se manifesta?ce simptome ai?
Eu am sanii foaete tari pe parti desi baiatul meu papa san.sunt ca niste pietre mari rotunde.oare sa imi fac griji?si ce sa fac ca sa mai treaca?

Daca sunt tari trebuie sa-i golesti, eventual sa te mulgi, mie asa mi s-a spus si masaj.
Eu aveam ganglioni, sanul rosu, ardea sanul, am facut febra, aveam frisoane. Sa pui comprese calde sa te masezi, chiar daca te doare maseaza-te pupici
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, October 16, 2018 7:15 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Daca sunt tari trebuie sa-i golesti, eventual sa te mulgi, mie asa mi s-a spus si masaj.
Eu aveam ganglioni, sanul rosu, ardea sanul, am facut febra, aveam frisoane. Sa pui comprese calde sa te masezi, chiar daca te doare maseaza-te pupici

Sper sa nu fac.am masina din aia micuta si mai trag din ei.si cand reusesc sa ii golesc se moaie f bn.febra nu am dar sincer noaptea ma iua jiste frisoane.mai fac masaj.apas cat pot de tare pentru ca nu e fff dureros sa nu pot suporta.
Multumesc pt raspunsDistanceKiss
AriaM
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Ati inceput oficial diversificarea? ras

MaryPoppins wrote:

E recomandat sa se introduca alergenii pana la 1 an. Iar dc e sa aiba reactii, apar mai repede de 3 zile. Eu i-am dat ou deja de cateva ori, cel mai mult ii place fiert. Ieri am facut omleta cu dovlecel si rosie la cuptor, dar a aruncat-o toata pe jos Lol
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AriaM wrote:
Ati inceput oficial diversificarea? ras

Am inceput ras
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:47 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Sper sa nu fac.am masina din aia micuta si mai trag din ei.si cand reusesc sa ii golesc se moaie f bn.febra nu am dar sincer noaptea ma iua jiste frisoane.mai fac masaj.apas cat pot de tare pentru ca nu e fff dureros sa nu pot suporta.

Si eu am avut frisoane dar eu am avut din cauza epiduralei. Cred ca a fost o reactie la injectie...de cand eram pe masa de nasteri ma luasera frisoanele si am avut cam 2 sapt dupa ce am nascut. Important e sa nu-i lasi tari sanii...de fiecare data cand simti ca sunt plini ii golesti...pana incepe sa pape bebe cum trebuie si masaj neaparat pupici
AriaM
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Spor sa aveti!
majoreta majoreta majoreta majoreta

MaryPoppins wrote:

Am inceput ras
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:50 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Nu mai apasa tare, traumatizezi sanul si risti complicatii. Masajul se face circular, cu podul palmei, dupa ce in prealabil ai pus comprese calde. Poti sa faci masajul si sub dus, important e sa vina caldura pe sani ca sa se dreneze laptele de pe canale.
Andruu
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
Andreea06 wrote:

Ioooi ce adorabili sunt!! Mortali hearts

Ai incercat si sa ii pui pe amandoi la san deodata? Sa te ajute cineva sa ii asezi oare?
pana acum nu am reusit, deoarece pitica nu voia sa pape deloc la san, se enerva rau si se arunca in spate. o sa mai incerc, momentan nu le pot da san pt ca am cateva zile de cand am mancat si baut prostii, avand niste evenimente in familie.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:23 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Nu mai apasa tare, traumatizezi sanul si risti complicatii. Masajul se face circular, cu podul palmei, dupa ce in prealabil ai pus comprese calde. Poti sa faci masajul si sub dus, important e sa vina caldura pe sani ca sa se dreneze laptele de pe canale.

Chiar am auzit pe una in spital, avea canalele infundate si ca sa i le desfunde a strans-o tare de a facut pe ea. Eu nu cred ca e o solutie apasatul f tare, desi multa lume spune sa faci asa ceva eu nu am facut. Eu am facut cum ai spus tu, sub dus cu apa calda, masaj circular, eu inainte sa ma mulg puneam comprese calde...pe mine m-a ajutat
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:32 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Chiar am auzit pe una in spital, avea canalele infundate si ca sa i le desfunde a strans-o tare de a facut pe ea. Eu nu cred ca e o solutie apasatul f tare, desi multa lume spune sa faci asa ceva eu nu am facut. Eu am facut cum ai spus tu, sub dus cu apa calda, masaj circular, eu inainte sa ma mulg puneam comprese calde...pe mine m-a ajutat

Vai, da, am auzit povesti horror cu asistente care "desfunda" canale. Dar n-are logica sa strangi sau sa apesi tare. Laptele matern e foart gras si se aglomereaza pe canale. Ca sa il dizloci trebuie sa il inmoi si scuturi, nu stiu daca ma fac bine explicata :)) de asta e buna caldura si masajul circular. Mai merge si periuta de dinti electrica sau orice fel de alte vibratii, luat sanul intre palme si scuturat :)) cand era Ana mai micuta si nu sugea noaptea, ma trezeam dimineata cu sanii pietroi si plini de duluri. Si atunci cat sugea ea la unul eu faceam masaj la celalalt si imediat se dizolvau dulurile alea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.