Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Andru sa iti traiasca cele doua minuni! Lore foarte fain flacaul tau!a mea inca nu se rostogoleste. Dr a zis ca o sa ii ia ceva pentru ca e destul de grasunica :)) deocamdata daca ii intinzi maonile se prinde de degete si se trage sa se ridice in fundulet! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Pisicutza30 wrote:Georgiana este un grup in alba si biblioteca. Poti adera pe grupul babywearing alba . Este si o întâlnire mâine daca te intereseaza ceva sisteme, wrap-uri. Chiar aseara am vazut dar nu am cum sa ajung |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Alina, ne inscriem la aspirici urmatoarea casuta?
Vaaaai, imi e frica
Sotul s-a lasat greu convins sa facem si bb2, iar acum a vrut sa incercam si luna asta. Evident ca nu am fost de acord, ca nu mai e asa mult de asteptat pana in decembrie, dar cumva sunt dereglata rau cu ovulatia luna asta si habar cand/daca a fost.. oi deja imi fac scenarii cum o sa fie cand vad testul, cum as da vestea, nu mai vreau sa spun la nimeni pana la morfo 1. Ma entuziasmez tare deja, not good. Si tre sa caut si ceva de citit asa cum sa accepte david mai usor un fratior/surioara si sa ma impart intre ei 2 mai ales la inceput.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici... Iar eu cu problema Giuli Am crezut ca pe masura ce creste va fi mai u?or la îmbracat... Aha! Siiiiiigur e misiune imposibila cu îmbracatul, când vine vorba de caciula parca te lup?i cu dinozaurii  Din pacate pentru Giuli nu sau inventat scutece.. Chiar ?i cu cele chilo?el e o lupta ca sa ii dau pe picioare Iar mai nou parul meu e noua ei jucarie, chiar daca îl prind reu?e?te cumva sa-?i strecoare dege?elele alea mici prin el  Acum mai nou se ca?ara pe mine ca sa ma traga de nas, de urechi, de buze.. Deci help |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Andreea-Alexandra wrote:Fetelor asta al meu papa din 3 in 3h dar adoarme f repede la san.nu stiu ce sa ii fac sa stea trez mai mult.tot am impresia ca nu se satura Sta 15 20 de min la san si apoi adoarme bustean.si daca il las doarme 3h.nush ce sa ii fac sa stea mai mult la san.
Mirunah am vazut ca si tu folosesti tetine.cum te intelegi cu ele?? Papa baietelul tau?
Da, papa.folosesc numai tetine Lansinoh. Eu nu mai alaptez.
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Si fiimea urla cand o imbrac sa ies afara...daca s ar putea sa stea la dida goala,ar fi perfect |
|
| Vad ca la H&M zic ca au reduceri de 50%. Au costumase pentru Craciun |
|
| Mamici, poate ma lamuri?i voi. Eu când eram mica pana pe la 3 4 ani eram alergica la oua. Îmi ie?eau bubi?e peste tot ?i îl vomitam.. Dar nimic mai rau din ce spune maikmea. Uneori ?i acum pa?esc la fel daca exagerez cu ouale. Am întrebat-o pe pediatra cum sa fac cu ouale la Giuli.. A zis ca pana pe la 1 an nici vorba sai dau oua... Deja am scoso din discu?ie. Oare sa ii fac regula de 3 zile la ou?!?! Ar avea cum sa faca mai urat ca mine alergie?!?! Eu de asta ma tem... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Mamici, poate ma lamuri?i voi. Eu când eram mica pana pe la 3 4 ani eram alergica la oua. Îmi ie?eau bubi?e peste tot ?i îl vomitam.. Dar nimic mai rau din ce spune maikmea. Uneori ?i acum pa?esc la fel daca exagerez cu ouale. Am întrebat-o pe pediatra cum sa fac cu ouale la Giuli.. A zis ca pana pe la 1 an nici vorba sai dau oua... Deja am scoso din discu?ie. Oare sa ii fac regula de 3 zile la ou?!?! Ar avea cum sa faca mai urat ca mine alergie?!?! Eu de asta ma tem...
E recomandat sa se introduca alergenii pana la 1 an. Iar dc e sa aiba reactii, apar mai repede de 3 zile. Eu i-am dat ou deja de cateva ori, cel mai mult ii place fiert. Ieri am facut omleta cu dovlecel si rosie la cuptor, dar a aruncat-o toata pe jos |
|
| MaryPoppins wrote:E recomandat sa se introduca alergenii pana la 1 an. Iar dc e sa aiba reactii, apar mai repede de 3 zile. Eu i-am dat ou deja de cateva ori, cel mai mult ii place fiert. Ieri am facut omleta cu dovlecel si rosie la cuptor, dar a aruncat-o toata pe jos O sa prind curaj zilele astea sai dau ou.
Eu iam facut Paste cu un sos din Ardel copt, morcov, iaurt usturoi, oregano. Pastele jos, sosul la lins tot Vad ca momentan papa doar ce e mai moale ?i gen pireu. Buca?ile mi le refuza total... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote: O sa prind curaj zilele astea sai dau ou. Eu iam facut Paste cu un sos din Ardel copt, morcov, iaurt usturoi, oregano. Pastele jos, sosul la lins tot  Vad ca momentan papa doar ce e mai moale ?i gen pireu. Buca?ile mi le refuza total...
Ardei, nu? ca de Ardeal copt n-am mai auzit Ana prefera bucatile si absolut tot sa faca ea singura. Doar iaurtul il accepta asa ca textura mai moale, ii incarc pe lingurite si ea mananca singura in ritmul ei |
|
| MaryPoppins wrote:Ardei, nu? ca de Ardeal copt n-am mai auzit  Ana prefera bucatile si absolut tot sa faca ea singura. Doar iaurtul il accepta asa ca textura mai moale, ii incarc pe lingurite si ea mananca singura in ritmul ei
Miam schimbat telefonul ?i tastatura asta ma tot corecteaza.. |
|
| Mamici.. A?i vazut mai nou ce zic despre vitamina D?!?!
"Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea masiva a calciului ionic. De la aceasta pacoste hormonala apar multe probeleme: fontanela se inchide prea devreme, astfel incat creierul nu se mai poate dezvolta corect, afecteaza creierul si organele, se decalcifiaza oasele facandu-le „moi”. Aceasta otrava zilnica a sugarilor nu ajuta deloc la rahitism – pt. asta se da doar – ci mai degraba il provoaca si il agraveaza. Atat doctorii cat si mamele sunt extrem de naivi crezand in propaganda concernelor farmaceutice si dau sugarilor des chiar din primele zile si fara un motiv intemeiat vigantol. Urmarile acestei greseli evidente le puteti vedea singuri chiar din relatarile mamelor pe forumurile medicale. Studii aprofundate asupra fenomenului au fost facute abia din 2015. De cele mai multe ori , substantele ingerate ca suplimente produc efecte necunoscute inca sau nedeclarate de producator. Pentru o opinie avizata, aveti la dispozitie acest material apartinand lui Tim Spector, profesor de la King’s College din Londra. Cititi mai multe pe sanatate.findtalk.biz."
Eu una nu ?tiu ce sa mai cred |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Pisicutza30 wrote:Fetelor pitica mea da semne ca vrea sa se ridice in fund. As putea începe sa o pun in fundic intre perne? Dar pe picioarele ei cand as putea-o pune? Ea capul si-l tine foarte bine de la 3 luni si se rostogole?te de pe burta pe spate.
E devreme, ortopedul a recomandat doar la 6 luni pus in fundic sustinut si ca pe la 7 luni ar trebui sa stea singurel. Ei vor mai repede ca se plictisesc doar pe spate dar asa ii mai pui si pe burta si tre sa se rostogoleasca si invers.. Poti sa ii dai degetele tale sa te prinda si sa o lasi sa traga ea sa se ridice, asa 2 sec si o lasi inapoi in jos. Dar nu intre perne. Nu te grabi ca nu are rost sa fortezi coloana lor, are toata vremea sa stea in fundic si in picioare dupa 6 lunite cand va fi pregatita sau poate un pic mai repede dar peste 5 lunite asa.. in picioare eu nu il grabesc nici acum, s-a ridicat singur cand a vrut, ii place de-a busilea si se simte safe asa, inca nu face pasi tinut de mana ci doar pe langa canapea. Au ritmul lor, o sa faca de tooooate de vei vrea sa mai stea locului un poc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Eu ma gandesc si la perioada sarcinii cand e bine sa eviti efortul, cum mai ridic eu piticul in brate? Of, e un pic greu. Va fi greu, is convinsa... va trebui sa gasim o rutina si de somn ok, ca daca M. va adormi tot cu mine doar, atunci sotul sa adoarma bebelasul.. is multe asa, de furca. Daaar nu suntem primele ce fac 2 bebei la varste mici, ne-om descurca noi...
Eu stiu sigur ca am ovulat dupa egg, dar nu stiu daca se va regla cm.. is in z26. Sa vad daca vine pana la z35 sau iar dupa vreo 2 luni.. |
|
|