Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andruu wrote:buna, mamici! noi ne facem maricei si incercam sa ne facem un program cat de cat cu papa. pana acum am reusit sa pape la aproximativ 3 ore, desi asta inseamna ca mai mereu sa il trezim pe unul din ei aproape am ramas fara laptic, pt ca au fost niste nopi foarte obositoare si nu m am mai ocupat nici sa ma mulg, nici sa beau multe ceaiuri...as vrea totusi sa ma mai mulg pt a nu pierde laptele de tot. poate cand se vor regla si mai bine cu somnul si vor papa mai rar ii voi pune iar la san. va salutaaam! Vaaai ce draguti sunt! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Andruu wrote:buna, mamici! noi ne facem maricei si incercam sa ne facem un program cat de cat cu papa. pana acum am reusit sa pape la aproximativ 3 ore, desi asta inseamna ca mai mereu sa il trezim pe unul din ei aproape am ramas fara laptic, pt ca au fost niste nopi foarte obositoare si nu m am mai ocupat nici sa ma mulg, nici sa beau multe ceaiuri...as vrea totusi sa ma mai mulg pt a nu pierde laptele de tot. poate cand se vor regla si mai bine cu somnul si vor papa mai rar ii voi pune iar la san. va salutaaam! ce minunatii!!! |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| A 2 pediatra mi-a zis ca problema e ca manancacprea des. Sa manance la 3 ore.
Bun. I-am dat la 3 ore. El tot asa urla biberon. Trage de 3 ori, urla. Pe langa faptul ca sunt mese unde imi mananca 40 ml in o ora.
Nu stiu ce sa ii fac.
I-am facut coprocultura. Asteptam rezultatele.
Ma dispera total situatia si nu stiu cum sa il ajut. Nu pare sa il doara burtica sau cel putin mie nu mi se pare.
Linistit mananca in somn dar atunci are viteza melcului in marsarier... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Miruna, dar mai vomita? Il vezi sa ii vina laptele inapoi? E clar ca ceva il deranjeaza. Dc e vb de reflux, sfatul pediatrei e foarte prost. In situatia asta cel mai bine e sa manance putin si des. La noi asa a fost. Coprocultura n-o sa va zica foarte multe, doar dc are ceva crocobauri, desi putin probabil. Dc il suspectezi de reflux si/sau alergie poti sa cauti un pediatru cu competente pe problemele astea. Nu stiu ce sa-ti zic, poate nu ii mai place nici laptele? Sunt multe posibile cauze pt comportamentul asta, trebuie analizat si luat prin eliminare. |
|
| MaryPoppins wrote:Miruna, dar mai vomita? Il vezi sa ii vina laptele inapoi? E clar ca ceva il deranjeaza. Dc e vb de reflux, sfatul pediatrei e foarte prost. In situatia asta cel mai bine e sa manance putin si des. La noi asa a fost. Coprocultura n-o sa va zica foarte multe, doar dc are ceva crocobauri, desi putin probabil. Dc il suspectezi de reflux si/sau alergie poti sa cauti un pediatru cu competente pe problemele astea. Nu stiu ce sa-ti zic, poate nu ii mai place nici laptele? Sunt multe posibile cauze pt comportamentul asta, trebuie analizat si luat prin eliminare.
Nu mai vomita...nu mai are nici senzatia aia de gag de multe zile. Am descoperit cauza. Mi se sparsesera doua tetine si ii venea prea mult lapte.
In somn papa linistit. Ambele pediatre care l-au verificat mi-au zis cave sanatos tun .
Are mese cand papa linistit si treaz. Cam doua din 7 mese.
|
|
| Mirunah wrote:
Nu mai vomita...nu mai are nici senzatia aia de gag de multe zile. Am descoperit cauza. Mi se sparsesera doua tetine si ii venea prea mult lapte.
In somn papa linistit. Ambele pediatre care l-au verificat mi-au zis cave sanatos tun .
Are mese cand papa linistit si treaz. Cam doua din 7 mese.
Pff, bata-le vina de tetine! Sa inteleg ca la mesele linistite ii dadea cu tetinele bune? |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Fetelor asta al meu papa din 3 in 3h dar adoarme f repede la san.nu stiu ce sa ii fac sa stea trez mai mult.tot am impresia ca nu se satura Sta 15 20 de min la san si apoi adoarme bustean.si daca il las doarme 3h.nush ce sa ii fac sa stea mai mult la san.
Mirunah am vazut ca si tu folosesti tetine.cum te intelegi cu ele?? Papa baietelul tau? |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Andreea-Alexandra wrote:Fetelor asta al meu papa din 3 in 3h dar adoarme f repede la san.nu stiu ce sa ii fac sa stea trez mai mult.tot am impresia ca nu se satura Sta 15 20 de min la san si apoi adoarme bustean.si daca il las doarme 3h.nush ce sa ii fac sa stea mai mult la san.
Mirunah am vazut ca si tu folosesti tetine.cum te intelegi cu ele?? Papa baietelul tau? Gadila-l, lasa l mai dezbracat, oricum sta suficient la san, nu trebuie sa suga 1h ca sa se sature. Cat sunt mici mici cer f des sanul dar asta nu inseamna ca le e musai foame. Daca indicatorii is ok, pipi, caca, greutatea atunci nu ai de ce sa ti faci prb. Ambele fete ale mele sugeau putin, niciodata nu saream dd 15min.Peste noapte sa zic ca sugeau mai mult, semiadormite dar nu saream de 20min,in rest suzetau la greu. Daca nu mai are icter(care provoaca somnolenta) atunci lasa l sa doarma, e ok ca papa la 3h..daca sugea la interval mai mare de 3h, dat fiind ca e f mic inca, trebuia trezit si hranit. Zen si orienteaza te dupa copil. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Georgiana este un grup in alba si biblioteca. Poti adera pe grupul babywearing alba . Este si o întâlnire mâine daca te intereseaza ceva sisteme, wrap-uri. |
|
| MaryPoppins wrote:Pff, bata-le vina de tetine! Sa inteleg ca la mesele linistite ii dadea cu tetinele bune?
Atunci pe langa tipete avra senzatia de gag.
Acum.am ramas doar cu tipetele, dar nu mereu.
Azi dim s a trezit plangand, l am calmat si s a culcat la loc. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Azi s-a intors prima data de pe spate pe burta hihi, sunt fericita!!!! :D https://ibb.co/cxY0bL |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Fetelor pitica mea da semne ca vrea sa se ridice in fund. As putea începe sa o pun in fundic intre perne? Dar pe picioarele ei cand as putea-o pune? Ea capul si-l tine foarte bine de la 3 luni si se rostogole?te de pe burta pe spate. |
|
|
Yupiii, ce baiat mare tot asa si Ana, la 5 luni dupa ce a iesit din salt :) ce faina e vestuta aia, e crosetat manual? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| MaryPoppins wrote:Yupiii, ce baiat mare tot asa si Ana, la 5 luni dupa ce a iesit din salt :) ce faina e vestuta aia, e crosetat manual? Da, mama mea i-a facut-o, are mai multe culori si bluza asa crosetata, sunt tare faine :D |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andruu wrote:buna, mamici! noi ne facem maricei si incercam sa ne facem un program cat de cat cu papa. pana acum am reusit sa pape la aproximativ 3 ore, desi asta inseamna ca mai mereu sa il trezim pe unul din ei aproape am ramas fara laptic, pt ca au fost niste nopi foarte obositoare si nu m am mai ocupat nici sa ma mulg, nici sa beau multe ceaiuri...as vrea totusi sa ma mai mulg pt a nu pierde laptele de tot. poate cand se vor regla si mai bine cu somnul si vor papa mai rar ii voi pune iar la san. va salutaaam!
M-am topiiit!!! Cat sunt de frumosi |
|
|