Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 1:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
alina89 wrote:

Da, exact asa faceam. Am tipat la sot de ma mir si eu ca mai e prin preajma si a acceptat sa mai facem unu Lol acum m-am mai linistit, eu eram si fff frustrata cu alaptatul si asta ma irita si mai tare. Pana am spus stop (defapt sotul a spus) de maine nu ne mai chinuim asa. Si de atunci m-am concentrat mai mult pe bebe, i-am facut o rutina cu mesele, somnul, plimbarile. M-am mai relaxat si am reusit sa ma pun pe picioare, dar si acum daca are cateva zile in care isi da peste cap tot programul deja devin iritata maxim bounce alcool

Exact!! Incerc sa ma controlez cat pot dar mai am scapari cateodata si tip la sot de parca el ar fi de vina pentru toate :)) si al meu zicea si tu mai vrei un copil? Eu daaaa :))
Ati vazut la stiri, de la 3 copii in sus, intri in pensie cu 6 ani mai repede :))
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 2:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
alina89 wrote:

Sincer, am cam uitat cum era Lol stiu doar ca a fost rau, cel mai rau cu somnul si cu alaptatul. Daca mai auzeam pe cineva ca bebelusul in prima luna doarme mult il luam la bataie. Al meu plangea 3h, dormea 30 min si asta doar la san si eram terminati si eu si sotul. Sotul nu dormea ca stia ca ii umpleam frigideru ca e surd si nu aude cum urla copilul si ca eu nu mai pot si el sta sa sforaie Lol

Noah.. eu am curaj sa mai fac unu pt ca ma gandesc ca nu are cum sa fie primele luni mai grele, sanatos sa fie ca in rest chiar de ar fi la fel sunt "calita" hainoroc

Si uite cum ai reusit de foarte devreme sa ii faci program de somn lui David, chiar vb cu tine acum cateva luni si imi explicai cum ai aplicat regula de 90 si adormitul singur, am zis ca incerc si eu dar pe naiba, acum am ajuns la 2 somnuri pe zi a cate 2 ore aprox, dar exclusiv in brate in sistem hohot

MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 2:08 PM
Nivel

lore.t. wrote:

Exact!! Incerc sa ma controlez cat pot dar mai am scapari cateodata si tip la sot de parca el ar fi de vina pentru toate :)) si al meu zicea si tu mai vrei un copil? Eu daaaa :))
Ati vazut la stiri, de la 3 copii in sus, intri in pensie cu 6 ani mai repede :))

Da, da, e de mult asta :)) noi suntem 3, maica-mea are 56 ani acum si s-ar putea pensiona deja fara penalitati :))
lore.t.
Scris: Monday, October 15, 2018 2:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MaryPoppins wrote:

Da, da, e de mult asta :)) noi suntem 3, maica-mea are 56 ani acum si s-ar putea pensiona deja fara penalitati :))

Da? :D eu doar acum am vazut cica ,, noile legi de pensionare" :))
alina89
Scris: Monday, October 15, 2018 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Wooow, habar aveam Lol hmmm, poate iese si al treilea "din gresala" Crazy
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 2:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Sai zic maikmii sa mai faca 2 atuncihohot
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 3:17 PM
Nivel

alina89 wrote:
Wooow, habar aveam Lol hmmm, poate iese si al treilea "din gresala" Crazy

La maica-mea asa a iesit, la aproape 40 ani Lol
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 3:18 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Sai zic maikmii sa mai faca 2 atuncihohot

Daca mai are vreme Lol dintr-un CIC in altul si direct la pensionare hohot
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 4:08 PM

Mamici, Giuli când sta în fundulet tot se leagana inainte_inapoi.. O fi bine?! De ce tot face asa?!
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 4:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Alina, ne inscriem la aspirici urmatoarea casuta? hainoroc
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 4:18 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mamici, Giuli când sta în fundulet tot se leagana inainte_inapoi.. O fi bine?! De ce tot face asa?!

Pai probabil inca nu are echilibru, e normal, abia invata. De asta se zice de vorba aia cu pusul intre perne. Ca nu pot sa stea ei asa si cad. A ta se clatina, se tine bine daca isi gestioneaza ea echilibrul.
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 4:44 PM

Andreea06 wrote:

Pai probabil inca nu are echilibru, e normal, abia invata. De asta se zice de vorba aia cu pusul intre perne. Ca nu pot sa stea ei asa si cad. A ta se clatina, se tine bine daca isi gestioneaza ea echilibrul.

Nu face asa mereu.. Când ii e somn sau da sa plece de pe loc... Am mai cautat pe net ?i am gasit ca ar face asa gen antrenament ca vrea sa plece.. Chiar nu stiuhohot
Andruu
Scris: Monday, October 15, 2018 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
buna, mamici! noi ne facem maricei si incercam sa ne facem un program cat de cat cu papa. pana acum am reusit sa pape la aproximativ 3 ore, desi asta inseamna ca mai mereu sa il trezim pe unul din ei uff aproape am ramas fara laptic, pt ca au fost niste nopi foarte obositoare si nu m am mai ocupat nici sa ma mulg, nici sa beau multe ceaiuri...as vrea totusi sa ma mai mulg pt a nu pierde laptele de tot. poate cand se vor regla si mai bine cu somnul si vor papa mai rar ii voi pune iar la san. va salutaaam!

Andruu attached the following image(s):
pixlr_20181014133827911_20181015164829694.jpg

Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 6:11 PM
Nivel

Andruu wrote:
buna, mamici! noi ne facem maricei si incercam sa ne facem un program cat de cat cu papa. pana acum am reusit sa pape la aproximativ 3 ore, desi asta inseamna ca mai mereu sa il trezim pe unul din ei uff aproape am ramas fara laptic, pt ca au fost niste nopi foarte obositoare si nu m am mai ocupat nici sa ma mulg, nici sa beau multe ceaiuri...as vrea totusi sa ma mai mulg pt a nu pierde laptele de tot. poate cand se vor regla si mai bine cu somnul si vor papa mai rar ii voi pune iar la san. va salutaaam!

Ioooi ce adorabili sunt!! Mortali hearts

Ai incercat si sa ii pui pe amandoi la san deodata? Sa te ajute cineva sa ii asezi oare?
Mgeorgiana85
Scris: Monday, October 15, 2018 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Multumesc Mary pt raspuns, la noi in Alba nu am auzit, sincer nici nu m-am interesat.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.