Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Saturday, November 17, 2018 10:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Alexandra, e puseu la 3 saptamani, asta ar explica mancatul asa mult si maraiala. Altfel speram ca nu e vorba de nici o infectie.
Andreea06
Scris: Saturday, November 17, 2018 11:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Pregatim casuta nooooua! Sa ma ajutati pls cu mamicile noi si nume si data nasterii - caut si eu cand reusesc azi la laptop. yes
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, November 17, 2018 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Andreea06 wrote:
Pregatim casuta nooooua! Sa ma ajutati pls cu mamicile noi si nume si data nasterii - caut si eu cand reusesc azi la laptop. yes

Vreau si eu pe listuta.DistanceKiss Casian-Stefan 8 octombrie
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, November 17, 2018 12:24 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Da, sunt grei pampersii, avem din aceia cu dunga de umezeala, am lasat-o doar in bluza si pampers si dupa ce il schimbam in 5 minute se coloreaza iar dunga :)) dimineata i-am recoltat urina acasa, sunt pungi speciale si am trimis la laborator. Stiu ca ei fac des la inceput dar a plans de aseara pana acum 1o minute, mai atipea cate 10-20 de minute si o lua de la capat si nu facea ca atunci cand o durea butica. Nu s-a linistit nici dupa baita, i-am curatat nasucul, urechile, gurita, nu are pielea iritata, nu are deloc etichete la haine, le-am scos si am cusut la loc ca sa nu o deranjeze nimic, am tinut-o cu noi, nu a stat singura, nu stiam ce sa mai fac, stiu ca ei nu plang fara motiv sau ca vor alintati, de aceea ma ingrijoram dar nici nu as merge la spital pentru ca se hidrateaza, nu are febra... :(

In plus mananca foarte mult, i-am dat san, 10-15 minute de mancat activ apoi a mancat 90 m de lp, a dormit 20 de minute, iar la san 10 minute si a mai mancat inca 60ml de lp :)) Acum astept rezultatul, sper macar la sumarul de urina sa primesc azi, stiu ca urocultura dureaza :(

Fix ce a spus Mary vroiam s aiti spun si eu.2 zile al meu a fost in puseul de 5 sapt.deci va trece.pipi face si al meu f mult.am inteles abia acum cu puseele astea si nu ii mai dau formula deloc.titi e acolo pt el oricand vrea.2 zile a durat atat.azi npapte a dormit si 3h a papat somn iar si astazi e mult mai bine.rabdare alex ca dupa ce trece puseul isi revine.garantez.
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, November 17, 2018 12:34 PM
Nivel

Fetele e posibil sa se regleze lactatia asa repede?la sanul care l-am folosit mai mult simt cand se umple simt cand se goleste si mai ales nu curge deloc cand il pun la celalalt.e posibil sa se fi reglat asa repede.?
Nicole2018
Scris: Saturday, November 17, 2018 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Andreea06 wrote:

Si eu vreau pe listuta. Iris a mea s-a nascut pe 17 oct.
CrisM
Scris: Saturday, November 17, 2018 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Fetele e posibil sa se regleze lactatia asa repede?la sanul care l-am folosit mai mult simt cand se umple simt cand se goleste si mai ales nu curge deloc cand il pun la celalalt.e posibil sa se fi reglat asa repede.?

Da, e posibil. Mie mi s-a reglat lactatia cam dupa o luna. Cand iesea cu bunica in parc sau cu tati stiam cand ii e foame pentru ca ma furnicau sanii si se intareau. Eu zic sa ai incredere in corpul tau ca stie ce sa faca! La noi tzitzi alina dureri de dinti, vise urate si orice fel de disconfortlove
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, November 17, 2018 1:54 PM
Nivel

CrisM wrote:

Da, e posibil. Mie mi s-a reglat lactatia cam dupa o luna. Cand iesea cu bunica in parc sau cu tati stiam cand ii e foame pentru ca ma furnicau sanii si se intareau. Eu zic sa ai incredere in corpul tau ca stie ce sa faca! La noi tzitzi alina dureri de dinti, vise urate si orice fel de disconfortlove

Ce dragut.inseamna ca la stangul e reglata.mai am treaba la dreptul pt ca nu prea am folosit sanul.va pupDistanceKiss
delia.c.yaya
Scris: Saturday, November 17, 2018 2:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Doar se zic atatea despre consumul de miere la copii sub 1 an. Aici in zona a murit o fetita de 9luni de botulism. A primit o doza prea mare de miere si pana au ajuns la spital fetita deja era paralizata si nu mai putea respira. uff si cine a omorât-o?! Bunicabanghead
Ilinca003
Scris: Saturday, November 17, 2018 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
delia.c.yaya wrote:
Doar se zic atatea despre consumul de miere la copii sub 1 an. Aici in zona a murit o fetita de 9luni de botulism. A primit o doza prea mare de miere si pana au ajuns la spital fetita deja era paralizata si nu mai putea respira. uff si cine a omorât-o?! Bunicabanghead

ooo,Doamne...ce tragedie....am vazut atatea stiri pline de asemenea chestii,incat ma ia capul...
AlexandraRr
Scris: Saturday, November 17, 2018 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Multumesc, fetelor, m-am gandit si eu la puseu dar mi se paruse cam devreme, cred ca am confundat cu salturile mentale. Sumarul de urina a iesit ok, luni vedem urocultura. Eu tot i-am bagat lapte praf pentru ca am crezut ca nu se satura la san cand am vazut ce cantitati de lp mananca :( sper sa treaca azi, a fost asa 2 nopti, aseara nu am dormit deloc si eu pana acum nu am reusit aproape niciodata sa dorn ziua dar daca noapte asta va fi la fel cred ca maine voi dormi :)))

Andreea, vrem si noi pe listuta, Carina, 28 octombrie

Delia, apropo de ce spui tu, azi soacra mi-a zis ca spal prea des copilul si de asta are probleme, nu trebuie zilnic baie si ca trebuia sa incep sa o spal cand facea 1 luna :)) socrul a zis ca sa nu o mai alintam atata ca de asta plange, ca stam prea mult cu ea :)) nu inteleg cum au crescut unii oameni copii
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, November 17, 2018 2:51 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Multumesc, fetelor, m-am gandit si eu la puseu dar mi se paruse cam devreme, cred ca am confundat cu salturile mentale. Sumarul de urina a iesit ok, luni vedem urocultura. Eu tot i-am bagat lapte praf pentru ca am crezut ca nu se satura la san cand am vazut ce cantitati de lp mananca :( sper sa treaca azi, a fost asa 2 nopti, aseara nu am dormit deloc si eu pana acum nu am reusit aproape niciodata sa dorn ziua dar daca noapte asta va fi la fel cred ca maine voi dormi :)))

Andreea, vrem si noi pe listuta, Carina, 28 octombrie

Delia, apropo de ce spui tu, azi soacra mi-a zis ca spal prea des copilul si de asta are probleme, nu trebuie zilnic baie si ca trebuia sa incep sa o spal cand facea 1 luna :)) socrul a zis ca sa nu o mai alintam atata ca de asta plange, ca stam prea mult cu ea :)) nu inteleg cum au crescut unii oameni copii

Asa am facut si eu.baiatul tipa si am crezut ca de foame desi il tineam la san non stop.cine a mai inventat si puseurile astea offf.tare urate sunt.si al meu fix 48 de h l-a tinut.nu am dormit 2 nopti.aseara in schimb am prins somn calumea.si cate pusee mai sunt.tre sa ne incarcam cu rabdare ca altfel ajungem la nebuni :(
Ilinca003
Scris: Saturday, November 17, 2018 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Si mie mi s a zis ca o alint prea mult pe Sara...si le am raspuns ca e copilul meu si ma comport c vreau cu el.
Andreea06
Scris: Saturday, November 17, 2018 3:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.