Clubul mamicilor incepatoare - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 10:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:

Ia-l de tot cu tine in pat. Eu nu as fi reusit sa ma odihnesc daca nu faceam co-sleeping de la inceput. Mai ales acum ca se foieste intr-una si e calare pe tzitzi de n ori pe noapte. In weekend am fost la sat si am dormit toti trei in acelasi pat, dar nu mi-a placut ca nu am avut destul loc sa ne desfasuram noi doua. La noi a fost si mai bine de cand l-am dat afara din camera pe tati Lol

Si noi facem co-sleeping de la 6-7 luni cam.. cand am tot sperat ca il mut inapoi in patut dar nu ne iesea transferul cand am mutat salteaua la patut jos de tot. Se trezea. Plus a avut o regresie de somn si foieli deeese si de atunci tot asa. Dormim toti 3, incapem ok, patul e de 180. Imi place ca e comod, titi in gura repede la foieli.. dar uneori dorm si stramb ca sa nu risc sa il trezesc (chiar si acum cand tati e la spital si suntem doar noi 2 in pat, ma tem sa nu se rostogoleasca des sa cada din pat, pun perne peste tot dar nu e sigur nici asa ca se urca pe ele, ma tem sa nu dorm profund.. asa ca incerc sa stau cu el pe mana mea, apropiat maxim, intr-o imbratisare relaxata. ). As vrea sa revin la somnul in patut pt siguranta si sa mai dorm imbratisata cu sotul :)) dar cand nu o sa mai aiba 100 de foieli..
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 10:42 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Cheek Kiss
Da, sunt capilarele alea.. Tot nu au disparutpale pediatra zicea ca nu o sa dispara, doar daca i se mai închide tenul.. Eu sper sa nu ramâna asa.. Mai ales ca e fata... ??

Cred ca si nepotica mea a avut, tot pe obraz asa.. si i-au trrcut sau se vad f putin. Asa e la tenul deschis.. ea e de portelan/laptic :)) lasa ca pt adulthood este fond de ten.
Aia e emblema ei. Sa o inveti sa aiba incredere in ea si sa se iubeasca si o sa o poarte mandra. Eu am o alunita fix in varful nasului, acum s-a mai estompat, e mai deschisa asa dar cand eram mica era maro inchis.. ma enerva maxim :) apoi am ajuns sa o plac Lol
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 10:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Si noi facem co-sleeping de la 6-7 luni cam.. cand am tot sperat ca il mut inapoi in patut dar nu ne iesea transferul cand am mutat salteaua la patut jos de tot. Se trezea. Plus a avut o regresie de somn si foieli deeese si de atunci tot asa. Dormim toti 3, incapem ok, patul e de 180. Imi place ca e comod, titi in gura repede la foieli.. dar uneori dorm si stramb ca sa nu risc sa il trezesc (chiar si acum cand tati e la spital si suntem doar noi 2 in pat, ma tem sa nu se rostogoleasca des sa cada din pat, pun perne peste tot dar nu e sigur nici asa ca se urca pe ele, ma tem sa nu dorm profund.. asa ca incerc sa stau cu el pe mana mea, apropiat maxim, intr-o imbratisare relaxata. ). As vrea sa revin la somnul in patut pt siguranta si sa mai dorm imbratisata cu sotul :)) dar cand nu o sa mai aiba 100 de foieli..

Noi avem pat de 160 iar Ana doarme rau, imprastiata, de asta a si zis sotul ca mai bine pleaca el :)) eu pun perna mare de gravide pe marginea patului si asa o tot mut dintr-o parte in alta in functie de cum schimb tzitzi. Dar nu o sa mai tina mult, va trebui sa pun protectii la pat.

Dar sotul tau ce are, e totul ok?
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 15, 2018 11:33 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici, vin ?i eu cu cersitulBlushing
Nu ?tiu sigur, în România la Pampers gasi?i cu coduri pentru concurs?! Mai am nevoie de 9 coduri sa ii iau lui Giuli o tricicleta. Sa ?tiu daca ma duc sa mai iau doua cutii de pampers.
AleC
Scris: Monday, October 15, 2018 11:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
delia.c.yaya wrote:
Nu ?tiu sigur, în România la Pampers gasi?i cu coduri pentru concurs?! Mai am nevoie de 9 coduri sa ii iau lui Giuli o tricicleta. Sa ?tiu daca ma duc sa mai iau doua cutii de pampers.

Eu Pampers folosesc, dar nu am gasit niciun cod pana acum, probabil nu e concurs si pt Ro. NuStiu
Ilinca003
Scris: Monday, October 15, 2018 11:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Tind sa cred ca mandra e in puseu...plange n brate,plange in pat...e agitata...imi pare de ea cand o vad asa agitata...o tin numai in brate,nu stiu cum sa o ajut altfel...
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 12:22 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Noi avem pat de 160 iar Ana doarme rau, imprastiata, de asta a si zis sotul ca mai bine pleaca el :)) eu pun perna mare de gravide pe marginea patului si asa o tot mut dintr-o parte in alta in functie de cum schimb tzitzi. Dar nu o sa mai tina mult, va trebui sa pun protectii la pat.

Dar sotul tau ce are, e totul ok?

Asteapta sa fie operat de fiere.. sper sa iasa totul bine, o sa fie laparoscopic deci recuperare rapida sper.
Andreea06
Scris: Monday, October 15, 2018 12:24 PM
Nivel

Ilinca003 wrote:
Tind sa cred ca mandra e in puseu...plange n brate,plange in pat...e agitata...imi pare de ea cand o vad asa agitata...o tin numai in brate,nu stiu cum sa o ajut altfel...

In brate, piele pe piele, stai naked si va acoperiti cu ceva, leganata, la san daca alaptezi, poti sa o pui si pe burtica pe tine, ca daca are ceva gen colici o doare si pozitia aia ajuta..
MaryPoppins
Scris: Monday, October 15, 2018 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Asteapta sa fie operat de fiere.. sper sa iasa totul bine, o sa fie laparoscopic deci recuperare rapida sper.

Of, multa sanatate! Sa treceti cu bine peste perioada asta si sa se recupereze rapid!
Inawar
Scris: Monday, October 15, 2018 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
delia.c.yaya wrote:

Am avut acum ceva timp pampers progressi primiti din Italia si aveau cod, dar nu am tinut ca nu aveam ce face cu el..
Poate mai sunt mamici pe acolo care au.
Inawar
Scris: Monday, October 15, 2018 12:49 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Recuperare usoara si multa sanatate!
Cred ca e tare greu in perioada asta cu bebe, asa ca iti urez si tie multa putere Cheek Kiss
Inawar
Scris: Monday, October 15, 2018 1:03 PM
Nivel

lore.t. wrote:
Mamicile cu bebei mai mari ati mai reusit sa dati cv din kilograme jos? :( Eu am dat jos 17 kg in primele 2 luni si de atunci stagnez...mai am 10 kg sa ajung la greutatea initiala...ma gandesc cand incepe sa umble poate mai dau si eu?? Sau doar visez :)

Da, o sa mai dai jos mai ales cand pregatesti 3 mese pe zi, gustari, apoi alergi dupa el ca vrea sa mearga sau merge in 4 labe si ajunge unde nu trebuie, se catara... seara strangi jucarii, obiecte imprastiate..
Ideea e ca nu e mare efort fizic, dar nu apuci sa mai mananci, decat ciugulesti pe fuga ras
In plus, nu mai e pofta de dulce, eu cel putin in primele luni de alaptat mereu as fi rontait ceva dulce, desi inainte nu ma atrageau atat de mult.
AriaM
Scris: Monday, October 15, 2018 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Pe mine ciugulitul m-a terminat. Mai aveam 2 kile de dat jos si de cand am inceput ciugulitul (adica de vreo 6 luni asa) mai am 8 kile de dat jos. hainoroc
alina89
Scris: Monday, October 15, 2018 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
lore.t. wrote:

Parca ma regasesc in ceea ce ai scris...nu stiu daca numai eu sunt asa dar pur si simplu nu pot sa il aud ca plange, ma irita maxim, simt pana in stomac si am o stare de nervoZitate...bineinteles ca nu il las si daca il las cu sotul sa fac eu cv treaba si il aud ca plange imediat tip si eu sa faca ceva, si el: e copil, e normal sa mai planga! Dar eu nu pot sa aud...

Da, exact asa faceam. Am tipat la sot de ma mir si eu ca mai e prin preajma si a acceptat sa mai facem unu Lol acum m-am mai linistit, eu eram si fff frustrata cu alaptatul si asta ma irita si mai tare. Pana am spus stop (defapt sotul a spus) de maine nu ne mai chinuim asa. Si de atunci m-am concentrat mai mult pe bebe, i-am facut o rutina cu mesele, somnul, plimbarile. M-am mai relaxat si am reusit sa ma pun pe picioare, dar si acum daca are cateva zile in care isi da peste cap tot programul deja devin iritata maxim bounce alcool
alina89
Scris: Monday, October 15, 2018 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mirunah wrote:

Eu nu stiu ce ai patit in primele luni. Asa rau a fost?

Sincer, am cam uitat cum era Lol stiu doar ca a fost rau, cel mai rau cu somnul si cu alaptatul. Daca mai auzeam pe cineva ca bebelusul in prima luna doarme mult il luam la bataie. Al meu plangea 3h, dormea 30 min si asta doar la san si eram terminati si eu si sotul. Sotul nu dormea ca stia ca ii umpleam frigideru ca e surd si nu aude cum urla copilul si ca eu nu mai pot si el sta sa sforaie Lol

Noah.. eu am curaj sa mai fac unu pt ca ma gandesc ca nu are cum sa fie primele luni mai grele, sanatos sa fie ca in rest chiar de ar fi la fel sunt "calita" hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.