|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| [youtube][/youtube]Andreea-Alexandra wrote:Ce pot sa ii fac baietelului meu sa nu se mai chinuie atat sa faca scaun?plange foarte mult inainte si nu reuseste desi face ff moale.aveti vreo idee?se vede cum se chinuie dar iese foarte greu
LE Totusi cred ca suntem in plin puseu pt ca ne apropiem de 1 luna.cam toate coincid... Fluturash voi ati avut vreun puseu pana acum? Noi iar avem repriza de plans de la 19, numai si numai in brate, cum ma pun cu ea pe pat dar tot in brate tinuta cum incepe...vrea doar sa ma plimb cu ea prin casa... Plange de zici ca o tai, colicii mamii lor, o sa albesc in felul acesta... Dupa cum e situatia la mine nu stiu daca am fost la puseu sau nu dar stiu ca mi-a mancat cateva zile foarte foarte mult si mereu mereu vroia la san...aveam impresia ca e nesatula... ceea ce stiu ca se intampla la puseu... Poate o fi asta cauza la tine si bine ar fi...sa te lase sa te ofihnesti un pic in urmatoarele zile... |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea-Alexandra wrote:Ce pot sa ii fac baietelului meu sa nu se mai chinuie atat sa faca scaun?plange foarte mult inainte si nu reuseste desi face ff moale.aveti vreo idee?se vede cum se chinuie dar iese foarte greu
LE Totusi cred ca suntem in plin puseu pt ca ne apropiem de 1 luna.cam toate coincid... Fluturash voi ati avut vreun puseu pana acum? Nu cred ca este de la scaun, daca face moale nu este de la scaun. De la gaze il doare burtica. Si al meu face in timp ce mananca, se screme si se aduna, scuipa biberonul, e jale. Se aude ca face cacuta si dupa isi revine si papa normal. Eu ii dau espumisan si sab simplex, alternez o masa unul si o masa celalalt. Am observat la al meu ca la masa de la ora 3 noaptea daca nu ragaie il doare burta la 6 dimineata cand are crizele, daca ragaie dormim linistiti...o sa treaca si perioada asta |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e. Of, Delia, te imbratisez |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e. Imi pare rau...sanatate si forta psihica multa iti doresc! :* |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e.
:( nici nu stiu ce sa iti zic... Sa te pui pe picioare cat mai repede ca Giulia are nevoie de tine. Te pupam! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mul?umesc  Au venit si analizele. Hemoglobina 7,fierul 16..om mort asa mia zis doctorul. Dar ma lasa acasa ca am fata cu noi. Imediat se termina si perfuzia si vor sami faca un alt eco ca am dureri mari jos. |
|

| AlexandraRr wrote: Nici eu nu as vrea dar mai am stari ciudate uneori, sper doar sa nu se agraveze, de asta i-am si spus sotului cum ma simt. Pompa am folosit-o doar de 2 ori, atat, nu am avut furia laptelui sau probleme de genul, nici sanii nu imi curg, nu sunt tensionati sau durerosi, e ciudat tare, poate nu am lapte suficient sau nu e hranitor, in 2 zile am mancat 1 iaurt dar din cauza felului in care ma simteam, nici acum nu imi e foame, nu as manca nimic :( Dupa ce ne chinuim uneori si 1 ora sa manance la san cu pauze de urlat si proteste cand ii dau lapte praf mananca ancar 30 de ml, nu stiu cum sa procedez momentan. Abia astept sa treaca starea asta si maine vreau sa sun la medicul de familie sa vad cand ne poate primi, o sa ii cer si ei parerea, tot e constipata si vreau sa stiu daca e din cauza laptelui praf, poate trebuie schimbat, ia si protectis de 3 zile, mananca si san si nu e nici o schimbare. Maine sun si la pediatru sa fac programare In plus cand are o masa doar cu san se trezeste in 1 ora, cam asa, de asta ma gandesc ca poate nu e suficient
Si eu am plans in spital ca imi era ciuda ca nu vrea sa suga si nu i-am spus sotului decat cand am.ajuns acasa...ma inchisesem in mine si ma simteam rau tare dar de cand am ajuns acasa is ok chiar daca mai sunt contraziceri cu sotul de la una alta, ca unuia i se pare ca face mai bine ceva in special el, dar isi revine rapid ca eu nu is genu sa ma enervez degeaba... Sa pui sa te alimentezi bine, daca nu cel putin lichide, eu una tot scotand cu pompa beau mult ceai pentru lactatie si iau pastile galafor forte dar is recomandate de medicul meu. Lapticul este doar ca poate se satura ea sau ii e greu sa suga momentan, cine stie. Si noua ne-a zis medicul de familie sa ii dam o gramada de chestii din care eu am redus la aproape nimic pana la urma a mea nu agreeaza protectisu, mi-l da afara cu tot cu lapte daca o hranesc dupa..nu stiam de ce dar cand nu i-am mai dat a fost mai bine...nu stiu cat ajuta la tranzit protectisu dar e bine ca incerci macar... A mea azi dupa 4 zile a facut scaun normal, moale...nu era deloc constipata, da ce fata a facut cand s-a dus afara, si ei cred ca ii e greu chiar daca e moale.... |
|

| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e. imi pare rau pentru ca s-a intamplat asa.. |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzi sa se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e.
Imi pare rau Delia.capul sus si multa sanatate. |
|

| Neata. Fetele m-am trezit cu o stare de greata maxima si ameteala.la ora 3 i-am dat sa pape din sanul ala care nu alaptam corect.acu la ora 5 si 20 m-am muls de la el sa vad de curiozitate cat iese si nu am reusit sa scot mai mult de 10 ml de lapte.oare imi pierd laptele?sau distanta de 2 ore e prea scurta ca sa se umple calumea?si dc am starea asta de greata?oare sa fie mastita?sanul nu este tare chiar e moale doar ca in partea dreapta am asa ca o galma.nu e fff mare sau umflata tare dar se simte ceva acolo...nush ce sa fac...help |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e.
Of Delia, imi pare tare rau.. sper sa te recuperezi fizic si emotional cand vei simti tu ca poti.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Mul?umesc  Au venit si analizele. Hemoglobina 7,fierul 16..om mort asa mia zis doctorul. Dar ma lasa acasa ca am fata cu noi. Imediat se termina si perfuzia si vor sami faca un alt eco ca am dureri mari jos.
Deci mami te pui pe vitamine si mancat sanatos in mod serios nu? Cum sa duci o sarcina daca va doriti ca tu inca esti zombie cu giuli.. tre sa profiti sa ai grija si de tine. Papa si tu cand ii dai ei, e chiar benefic ca ei imita mult de la noi. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andreea-Alexandra wrote:Neata. Fetele m-am trezit cu o stare de greata maxima si ameteala.la ora 3 i-am dat sa pape din sanul ala care nu alaptam corect.acu la ora 5 si 20 m-am muls de la el sa vad de curiozitate cat iese si nu am reusit sa scot mai mult de 10 ml de lapte.oare imi pierd laptele?sau distanta de 2 ore e prea scurta ca sa se umple calumea?si dc am starea asta de greata?oare sa fie mastita?sanul nu este tare chiar e moale doar ca in partea dreapta am asa ca o galma.nu e fff mare sau umflata tare dar se simte ceva acolo...nush ce sa fac...help Hey, nu e relevant cat scoti la pompa, eu nu scot mai mult de 20 ml din ambii sani si totusi Stefan papa doar san si niciodata nu am putut scoate, bebe suge mult mai eficient decat scoate pompa. Poate fi canal blocat mai ales daca nu suge eficient la sanul respectiv...nu e si rosie zona unde e galma? :* lore.t. attached the following image(s):

|
|

| lore.t. wrote: Hey, nu e relevant cat scoti la pompa, eu nu scot mai mult de 20 ml din ambii sani si totusi Stefan papa doar san si niciodata nu am putut scoate, bebe suge mult mai eficient decat scoate pompa. Poate fi canal blocat mai ales daca nu suge eficient la sanul respectiv...nu e si rosie zona unde e galma? :*
Ba da e putin rosioara...ce sa fac?? Gata acum am vazut poza atasata.multumesc |
|
|