Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 1:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
oanatm wrote:
Mamici,voi ce ati dat bebelusilor pt colici? Noua ne-a scris pediatra Colidep dar nu isi fac efectul. Aveam eu acasa Kebene Pro Baby, care pare ca o ajuta,dar in curand trebuie sa arunc sticluta.

La noi a functionat colief (e mai scumput) si espumisan. Plus protectis ca probiotic.

Am facut si un topic separat sa adunam toate incercarile acolo. Si ‘medicamentoase’ si exercitiile
http://forum.7p.ro/colicii---ce-ati-incercat.aspx?g=posts&m=1040646&goto
CrisM
Scris: Tuesday, October 9, 2018 2:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Mirunah wrote:
Eu nu vreau sa par o mama denaturata, dar aseara m-a gasit sotul plangand. El mananca din 2 in 2 ore, cu scandal asa.

Acum de exemplu a vomitat
Numai vomitase de muuult timp.

Offf, asa e. E important sa mai facem si noi altceva...dar cand tati nu are timp...alta varianta nu avem

Si e si schimbator, acum rade, imediat se supara...

Ma descarc aici la voi.

Ii cant, ii pun aspirator sunet, incerc sa ii distrag atentia dr la agotatia lui...dar nimic nu functioneaza. Sper sa fie de la salt, ca imi arata ca mai are doar o zi...

LE: Am uitat sa precizez lipsa somnului meu care accentueaza toata starea nasoala

Asa face si Sofia azi!!!te inteleg la fix crede-ma!isi baga mainilr in gura si vomita...am schimbat o de 4 ori pana acuBig Surprise
Alle.p
Scris: Tuesday, October 9, 2018 2:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Mamici, ce aplicatie pt puseele de crestere folositi?
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 9, 2018 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Alle.p wrote:
Mamici, ce aplicatie pt puseele de crestere folositi?

Wonder weeks, dar pt salturile mentale. Pt puseele de crestere fizica nu stiu de vreo aplicatie, dar ele sunt la 7-10 zile de viata; la 2-3 saptamani; la 4-6 saptamani; 3 luni; 6 luni; 9 luni etc. Unele se si suprapun peste salturile mentale, ca sa fie tacamul complet Lol
Alle.p
Scris: Tuesday, October 9, 2018 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
MaryPoppins wrote:

Wonder weeks, dar pt salturile mentale. Pt puseele de crestere fizica nu stiu de vreo aplicatie, dar ele sunt la 7-10 zile de viata; la 2-3 saptamani; la 4-6 saptamani; 3 luni; 6 luni; 9 luni etc. Unele se si suprapun peste salturile mentale, ca sa fie tacamul complet Lol

MerciDistanceKiss
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici care au mai pus supozitoare la bebe.. Î?i schimba kk culoarea, mirosul ?i consistenta din cauza lor?! A facut Giuli un kk verde închis , aproape negru, foarte moale ?i cu un miros bleah... Ma gândesc ca de la papica nu ie?ea asa.. Ca începuse sa îl faca ca un om mare.
alina89
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Eu am comandat camilia de pe iherb. Auzisem si de osanit, dar camilia imi place ca sunt fiole si lui ii place sa le bea. Nici camilia nici osanit nu se gasesc in tara, doar pe olx cu ceva comision adaugat..
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:25 PM
Nivel

Delia, ce i-ai dat sa manance? De la cat timp de la supozitor a facut caca? Eu ti-am zis, la noi nu tin supozitoarele ca le caca imediat, dar sincer nu cred ca se poate schimba chiar asa de la supozitor.

LE: https://www.thebump.com/a/baby-poop uita-te si aici sa vezi daca se incadreaza in culorile alea.
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:41 PM

MaryPoppins wrote:
Delia, ce i-ai dat sa manance? De la cat timp de la supozitor a facut caca? Eu ti-am zis, la noi nu tin supozitoarele ca le caca imediat, dar sincer nu cred ca se poate schimba chiar asa de la supozitor.

LE: https://www.thebump.com/a/baby-poop uita-te si aici sa vezi daca se incadreaza in culorile alea.

Poi supozitor ul I lam pus diminea?a pe la 9 ?i abia la 2 facuse caca. Dupa schema ar fi de la prea mult fier din formula.
Ieri abia a papat un pic de piure de cartofi. Ca de când are rosu în gat nu prea a mai papat. Bine macar ca am scapat de vomitat. Acum face doar ni?te gaguri mai urate.
Ma gândesc ca ?i de la tratament, de la din?i nu cred.
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:42 PM
Nivel

alina89 wrote:
Eu am comandat camilia de pe iherb. Auzisem si de osanit, dar camilia imi place ca sunt fiole si lui ii place sa le bea. Nici camilia nici osanit nu se gasesc in tara, doar pe olx cu ceva comision adaugat..

Cineva a zis ca ar fi luat osanit de la o farmacie aici la mine sau ca ar fi si la sensiblu. O sa verific. Camilia da, tre sa comand..
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:44 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mamici care au mai pus supozitoare la bebe.. Î?i schimba kk culoarea, mirosul ?i consistenta din cauza lor?! A facut Giuli un kk verde închis , aproape negru, foarte moale ?i cu un miros bleah... Ma gândesc ca de la papica nu ie?ea asa.. Ca începuse sa îl faca ca un om mare.

De la diversificare incepe sa faca ca un om mare :) solid, culori diverse gen visiniu daca a mancat sfecla etc. verde la spanac si altele verzi.. deja nu mai pupa cu ce stiam pana acum.
Mai urmareste..
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:44 PM

Ii chiar asa de bun asta de la camilia?! Ca lam vazut aici la farmacie.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 9, 2018 3:58 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Poi supozitor ul I lam pus diminea?a pe la 9 ?i abia la 2 facuse caca. Dupa schema ar fi de la prea mult fier din formula.
Ieri abia a papat un pic de piure de cartofi. Ca de când are rosu în gat nu prea a mai papat. Bine macar ca am scapat de vomitat. Acum face doar ni?te gaguri mai urate.
Ma gândesc ca ?i de la tratament, de la din?i nu cred.

Legat de papa, chiar ma gandeam la tine, sa stii. Noi nu am inceput diversificarea propriu-zisa, dar in unele zile ne-am mai jucat cu diverse si ne-am trezit ca face niste gaguri urate cu vomitat daca simte ceva textura moale pe limba, avocado sau banana de exemplu. Dc e textura mai tare nu e asa rau. Si la nurofen sirop face gaguri :))
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 4:11 PM
Nivel

Piticul meu a invatat azi sa faca pupic. Cu zgomot, tucat asa din buzite. Eram la masa culmea, murdarici tot la gurita si el muah muah Lol hearts
Mirunah
Scris: Tuesday, October 9, 2018 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Eu am facut progtamare si intr-o ora mergem la pediatru.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.