Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CrisM
Scris: Monday, October 8, 2018 1:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
AlexandraRr wrote:
Buna dimineata , mamici. Voi cat timp ati folosit hainute marimea 50 la copii? Eu am cateva de la h&m si daninaline si imi par marisoare, adica par ca s-ar protrivi la un copil de 3kg+. Multumesc:D

Sofia a avut 48 dr cm si 2950 g. In 56 o pierdeam :)) noi am folosit marimea 50 de la c&a si h&m pana pe la o luna si jum. Au dreptate fetele mai bine astepti sa vezi ce marime iti tb fupa nastere si cumperi putine 50 ca s-ar putea sa nu ai ce face cu ele. Eu aveam 3 body uri si 2 perechi de pantalonasi. L-am trimis apoi pe sotul meu sa ia mai multe hainute marimea 50.
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 8, 2018 2:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:
Delia, ii dai ceva pt durere? Eu nu am suportat sa o vad cum se chinuie din cauza durerilor de gingie, mi-a dat ok-ul si dr sa ii dau Nurofen sirop. La noi supozitoarele nu merg, face caca imediat, la fel si dupa ce ii iau temperatura rectal.

Sa va faceti bine computerlove putin rosu in gat avem si noi, dar n-a mai facut febra, am ramas doar cu mucii.

Da, ii dau picaturi pentru durere ?i gel gingival.. Asa, când î?i fac efectul e vesela, urla.. Dar când musca din vreo jucarie iar o apuca plânsul. Bine ca doarme macar.
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 8, 2018 10:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fiemea a început sa se taraie ca o broscu?a mai degraba fata de un catelhohot deci mutam gogoasa la covor oficialLol
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 9:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neata..
Abia astept somnul 1. Need me lonely time.

Azi noapte la 4 gata somnul, era fresh si cu chef de joaca. La 5:30 a mai adormit o ora.. cu foieli si aia.
In tarc n-a prea vrut, plangea, am zis ca is dintii. Cum l-am scos asa vesel era la masina de spalat si prin casa.. dar tot cred ca dintisorii il mai deranjeaza. E inflamat dintele 2 si cei 2 de sus.. uf. Daca si plangea azi noapte, nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta.

Azi va sperii, sorry Cray e faza ca is singura cu el pana la 10-11 seara sapt asta, practic el deja doarme cand ajunge tati.
Mirunah
Scris: Tuesday, October 9, 2018 10:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Si Teo are o perioada atat de nasoala...pana acum nu a fost asa delocCray

E marait rau, refuza sa pape, ne batem cu biberonul, mai are putin si imi da cu el in cap, urla si se enerveaza rau cand ii pun biberonul la gura, dar pumnul il sugeHilar ...
Si se trezeste direct plangand...se calmeaza dupa ce il iau in brate si deschide ochii...
Nici nu stiu ce e...poate fi saltul...dar pana acum nu a facut asa...ma epuizeaza total...
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 9, 2018 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Mirunah wrote:

E marait rau, refuza sa pape, ne batem cu biberonul, mai are putin si imi da cu el in cap, urla si se enerveaza rau cand ii pun biberonul la gura, dar pumnul il sugeHilar ...
Si se trezeste direct plangand...se calmeaza dupa ce il iau in brate si deschide ochii...
Nici nu stiu ce e...poate fi saltul...dar pana acum nu a facut asa...ma epuizeaza total...

Asa este si al meu, e f agitat cand mananca si face lapte peste tot cum scuipa biberonul. Prima data am crezut ca este de cum se nimereste ca mananca si face cacuta in acelasi timp, dar nu tot timpul face cacuta si tot agitat e. Plange de foame ii dau biberonul si parca da sa-l scoata dar si sa-l tina. Asa are vreo 2/3 mese pe zi...
Diana1489
Scris: Tuesday, October 9, 2018 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Andreea06 wrote:
Neata..

Azi noapte la 4 gata somnul, era fresh si cu chef de joaca. La 5:30 a mai adormit o ora.. cu foieli si aia.
In tarc n-a prea vrut, plangea, am zis ca is dintii. Cum l-am scos asa vesel era la masina de spalat si prin casa.. dar tot cred ca dintisorii il mai deranjeaza. E inflamat dintele 2 si cei 2 de sus.. uf. Daca si plangea azi noapte, nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta.

Azi va sperii, sorry Cray e faza ca is singura cu el pana la 10-11 seara sapt asta, practic el deja doarme cand ajunge tati.

Andreea in romania se gaseste osanit? Sunt niste granule hemeopate petru durerile de dinti .
Si lui evelin ia spart al doilea dinte de jos dar nici nu am simtit , doar ca si ea noaptea se foieste mult Dar doarme .
Osanit se numesc si sunt foarte bune ,poti sa încerci poate se gasesc .
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 9, 2018 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06
Scris: Tuesday, October 9, 2018 11:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Diana1489 wrote:

Andreea in romania se gaseste osanit? Sunt niste granule hemeopate petru durerile de dinti .
Si lui evelin ia spart al doilea dinte de jos dar nici nu am simtit , doar ca si ea noaptea se foieste mult Dar doarme .
Osanit se numesc si sunt foarte bune ,poti sa încerci poate se gasesc .

La farmacii nu cred dar poate online olx sau ceva. Ma uitam si la camilia chiar.. la fel citesc ca au aceeasi substanta.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, October 9, 2018 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

La farmacii nu cred dar poate online olx sau ceva. Ma uitam si la camilia chiar.. la fel citesc ca au aceeasi substanta.

La Sensiblu sa pare ca au, asa am citit pe un grup.
alexutza_88
Scris: Tuesday, October 9, 2018 12:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Fetele, eu am luat osanit si camilia de pe olx. Mi se pare mai ok camilia pt ca sunt doze ca serul fiziologic, si le inghite repede cu placere. Osanit ul ii provoaca greata cateodata, i se misca granulele prin gurita sic am citit ca nu e ok sa le dizolvi in apa..dar de ex cand a fost fata racita mi-a zis pediatru sa ii dizolv oscilococcinum in putina apa. Si sunt tot homeopateuff
CrisM
Scris: Tuesday, October 9, 2018 12:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Neata..

Eu deja intru in a 5a zi de stat non stop cu ea!cand ajunge taica su acasa doarme sau e la san semiadormita. Azi parca nu am nicio energie de nimic!nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie mai incolo si cu iesitul dintisorilor!Big Surprise
Oricum e important sa nu fim doar noi non stop cu ei...
oanatm
Scris: Tuesday, October 9, 2018 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Mamici,voi ce ati dat bebelusilor pt colici? Noua ne-a scris pediatra Colidep dar nu isi fac efectul. Aveam eu acasa Kebene Pro Baby, care pare ca o ajuta,dar in curand trebuie sa arunc sticluta.
CrisM
Scris: Tuesday, October 9, 2018 12:28 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Si Sofia a avut vreo 2-3 zile asa. Frumos a fost ca nu erau consecutive...era maraita o zi si facea asa, urmatoarele doua trei era linistita, iar o zi "frumoasa", iar 2-3 linistite! Imi dadea pauza sa nu ma urc pe peretiCrazy
Mirunah
Scris: Tuesday, October 9, 2018 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Eu nu vreau sa par o mama denaturata, dar aseara m-a gasit sotul plangand. El mananca din 2 in 2 ore, cu scandal asa.

Acum de exemplu a vomitat
Numai vomitase de muuult timp.

Offf, asa e. E important sa mai facem si noi altceva...dar cand tati nu are timp...alta varianta nu avem

Si e si schimbator, acum rade, imediat se supara...

Ma descarc aici la voi.

Ii cant, ii pun aspirator sunet, incerc sa ii distrag atentia dr la agotatia lui...dar nimic nu functioneaza. Sper sa fie de la salt, ca imi arata ca mai are doar o zi...

LE: Am uitat sa precizez lipsa somnului meu care accentueaza toata starea nasoala
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.