Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Andreea06 wrote:
I-ai dat ceva probiotic gen protectis, baby’s jarro etc? Noi aveam la 5-7 zile de la inceput, dar alaptat, si cu probioticul a ajuns sa faca la 2 zile.
Am inceput sa ii dau de ieri protectis,dar pana acum nici un rezultat. Ea de obicei face zilnic. A mai fost o singura data constipata si atunci i am pus jumatate de supozitor si a facut,dar acum nici macar cu supozitor nu a reusit. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ilinca003 wrote:Neata fetele..bebeii vostri dorm ib patut?A mea are senzori...cum simte tare,urla...si nu stiu cum s o fac sa stea in patut...
Al meu ar dormi in patut daca l-as pune acolo. A dormit o luna Mie mi-e drag sa dorm cu el. Si tasu la fel.
Ziua il mai pun sa se joace cu caruselul. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Eu anunt z1, a doua oara de cand cu bebe. Prima data in iulie, azi dupa 70 zile.. inca nu o sa ma pot baza pe el la ceva calcule la bebe2. |
|
| Andreea06 wrote:Eu anunt z1, a doua oara de cand cu bebe. Prima data in iulie, azi dupa 70 zile.. inca nu o sa ma pot baza pe el la ceva calcule la bebe2.
Curajoasa esti . Eu nu imi imaginez cum as putea avea grija de doi copii, cand stau cu Teo non-stop. Toata atentia si timpul catre bebe nou nascut...iar Teo...nu stiu cum as avea timp pt el. Acum nu am timp de nimic. O ora intre mese in care mai fac curatenie sau imi beau cafeaua. |
|
| Bai fetelor.
V-am zis ca am o verisoata care a nascut in acceasi zi cu mine.
Nu stiu ce sa ii mai zic sa ii faca cv copilului. Are 4400kg, il alapteaza. Nascut cu 3350.Pe langa asta il poarta in marsupiu neergonomic si il plimba in carut sport la treapta cea mai de jos de cand s-a nascut. Ma exaspereaza!!! I-am zis in toate modurile ca nu e bine ce face, degeaba... |
|
| Mirunah wrote:Bai fetelor.
V-am zis ca am o verisoata care a nascut in acceasi zi cu mine.
Nu stiu ce sa ii mai zic sa ii faca cv copilului. Are 4400kg, il alapteaza. Nascut cu 3350.Pe langa asta il poarta in marsupiu neergonomic si il plimba in carut sport la treapta cea mai de jos de cand s-a nascut. Ma exaspereaza!!! I-am zis in toate modurile ca nu e bine ce face, degeaba...
:( daca are fb ii poti recomanda sa intre pe grupul de babywearing.. sau cu articole ce stii ca sunt ok pt marsupiu. Faza e ca daca nu isi permit sa il schimbe nu o sa vrea sa accepte ideea si din cauza asta, ca ‘las ca e bun si asta’. Eu am primit de la soacra mea din lucrusoarele nepotelului, printre care si un marsupiu - ea a zis sa aleg ce consider ca restul le da mai departe. Marsupiu era de la primii pasi, cu burete.. i-am zis din start ca asta nu e ok si ca as ruga-o nici sa nu il dea nimanui. I-am explicat de ce, acum ma gandesc ca mai bine il opream eu si il aruncam si gata, sigur nu l-a pastrat nici ea ca de fel e f strangatoare si nu arunca mai nimic ce poate refolosi.
Daca verisoara ta are o atitudine ok cand ii explici si nu o ia personal, continua.. altfel nu ai ce sa faci cu persoanele astea :( |
|
| Andreea06 wrote:
:( daca are fb ii poti recomanda sa intre pe grupul de babywearing.. sau cu articole ce stii ca sunt ok pt marsupiu. Faza e ca daca nu isi permit sa il schimbe nu o sa vrea sa accepte ideea si din cauza asta, ca ‘las ca e bun si asta’. Eu am primit de la soacra mea din lucrusoarele nepotelului, printre care si un marsupiu - ea a zis sa aleg ce consider ca restul le da mai departe. Marsupiu era de la primii pasi, cu burete.. i-am zis din start ca asta nu e ok si ca as ruga-o nici sa nu il dea nimanui. I-am explicat de ce, acum ma gandesc ca mai bine il opream eu si il aruncam si gata, sigur nu l-a pastrat nici ea ca de fel e f strangatoare si nu arunca mai nimic ce poate refolosi.
Daca verisoara ta are o atitudine ok cand ii explici si nu o ia personal, continua.. altfel nu ai ce sa faci cu persoanele astea :(
I-am dat. I-am zis si in ce poate sa il poarte si ca gaseste ieftin si carut cu landou si marsupiu la mana a doua. Degeaba. Ca nu il poarta mult. 2-3 ore pe zi...
Eu tot continui...i-am zis sa ii dea si lapte praf...poate nu am facut bine. Dar mi se pare ft putin cat a luat in aproape 3 luni... |
|
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Fetelor am fost la dr. Am luat un kg si am crescut 5 cm. De aia papa fetita atat. Crestem. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mamici, care aveti wonder weeks, cand sunt sapt cu norisor inseamna ca atat dureaza saltul? |
|
| Gabita29 wrote:Fetelor am fost la dr. Am luat un kg si am crescut 5 cm. De aia papa fetita atat. Crestem. Hehe felicitari Gabi! Sa cresteti mari! |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Mamici, care aveti wonder weeks, cand sunt sapt cu norisor inseamna ca atat dureaza saltul?
Saltul dureaza cat e colorata perioada aia. Cand e norisor are o zi mai grea. |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Mamici, care aveti wonder weeks, cand sunt sapt cu norisor inseamna ca atat dureaza saltul?
Nu, saltul dureaza cat e marcat cu verde in poza de la mine, iar unde e norisorul in sapt aceea e cel mai crunt moment al saltului. |
|
| Andreea06 wrote:
Nu, saltul dureaza cat e marcat cu verde in poza de la mine, iar unde e norisorul in sapt aceea e cel mai crunt moment al saltului.
Am vazut ca sunt destule saptamani marcate |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Ilinca003 wrote:Neata fetele..bebeii vostri dorm ib patut?A mea are senzori...cum simte tare,urla...si nu stiu cum s o fac sa stea in patut... Ilinca a mea a dormit destul de putin in patut pana la doua luni pentru ca imi era si mie mai comod. Cum se maraia putin o luam cu mine in pat. De la doua luni am pus-o numa in patut chiar daca dura mai mult adormitul. De vreo doua saptamani i-am luat un sac de dormit de la lidl si seara cand ii dau sa pape o pun in el si pare mai usor transferul. Nu stiu daca e o coincidenta, dar de cand am cumparat sacul a dormit mult mai bine, uneori si toata noaptea.sacul asta ii tine si de cald si nici nu cred ca mai simte asa tare cand o mut |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Am vazut ca sunt destule saptamani marcate
Da.. is lungi salturile asa de 2-4sapt, depinde, dar nu pe toata perioada e f mofturos. E ok ca te face sa urmaresti ce si cum si sa il intelegi. |
|
|