Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna diminea?a! Fetelor, eu nu am mai avut timp sa intru, cea mica ma tine ocupata maxim!!! :)
Colicii ne termina... Nici nu mai ?tiu ce sa fac! Au început mai u?urel ?i de 3 zile e jale! E bine macar ca doarme noaptea... Starile le are doar ziua! I-am dat Espumisan apoi am trecut-o pe Bonisan... Nici asta nu î?i face vreun efect vizibil. Chiar nu ?tiu ce sa ii dau! Oare sa fie ?i puseul de cre?tere? Cum se manifesta asta? Îl poate face un pic înainte de 6 saptamâni?
AriaM
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Alexis, da, puseul de 6 saptamani poate sa inceapa mai devreme sau mai tarziu de 6 saptamani si se manifesta prin plans mult si mancat mult mai mult decat de obicei. Desigur nici asta nu e o regula, poti sa treci de puseu si tu ca mama sa nici nu observi.
lore.t.
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Alexis21 wrote:
Buna diminea?a! Fetelor, eu nu am mai avut timp sa intru, cea mica ma tine ocupata maxim!!! :)
Colicii ne termina... Nici nu mai ?tiu ce sa fac! Au început mai u?urel ?i de 3 zile e jale! E bine macar ca doarme noaptea... Starile le are doar ziua! I-am dat Espumisan apoi am trecut-o pe Bonisan... Nici asta nu î?i face vreun efect vizibil. Chiar nu ?tiu ce sa ii dau! Oare sa fie ?i puseul de cre?tere? Cum se manifesta asta? Îl poate face un pic înainte de 6 saptamâni?

Despre colici si tratament au vorbit fetele chiar ieri, uita-te pe pagina anterioara. Eu am folosit sab simplex 3 zile dar era egal cu zero si nu i-am mai dat nimic, doar il puneam pe burtica mea si ii faceam masaj, dupa o luna al meu nu a mai avut deloc colici. Puseul nu e la o data fixa, poate fi plus minul o sapt, doua...atunci mananca mai mult, pot sa stea si non-stop la san, poate dura intre 3 zile-3 saptamani iar rezultatele sunt luatul in greutate, cresterea in lungime, achizitii majore :)
lore.t.
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna diminea?a mamici!
Sa va dau o veste, sunt super dezamagita pentru a nu ?tiu cata oara de sistemul medical din România.
Duminica noaptea spre luni ma duc la urgente cu Alessia, se sambata seara avea febra si voma, o doctorita imi zice ca e racita si nedezvoltata, cat imbrac fata ea dispare, fara sa spuna ceva, diagnosticul pus de ea il ?tiu din ce a scris pe reteta. La ora 15 am fost la alt medic ce spune ca e nevoie de internare sa i se faca analize fetei ca nu se ?tie ce are. Am refuzat internarea si am plecat de urgenta in italia (am luat bilet de pe o zi pe alta cu 320euro).
Fata are erup?ie cutanata si raceala la stomac.
Dupa prima doza de tratament deja nu a mai vomitat.

Buna dimineata! Ce sa te astepti...trebuie sa ai noroc sa nimeresti pe cineva calumea si la urgente nu mai zic...bine ca este bine acum...raceala la stomac e gastroenterita sau??
Andreea06
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Madalina, sper ca e bine micuta. In ro daca poti si gasesti mai bine cauti la privat sa intri.. au mai mare atentie si fac investigatii ok.
Andreea06
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mirunah wrote:

Eu daca l-as lasa 30 min nemancat, cred ca mi-ar manca si urechile.Lol

Pai pregayesti bine inainte asa cam cand stii ca urmeaza masa ras
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Mirunah wrote:

Eu daca l-as lasa 30 min nemancat, cred ca mi-ar manca si urechile.Lol

Bine ar fi de ar fi mancacios si Eduard hohot
Oricum sunt bucuroasa, l-am cantarit si a luat 180 de g intr-o sapt. Avand in vedere cat m-am stresat cu mancarea...
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, September 20, 2018 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
MadaMadalyna wrote:
Buna diminea?a mamici!
Sa va dau o veste, sunt super dezamagita pentru a nu ?tiu cata oara de sistemul medical din România.
Duminica noaptea spre luni ma duc la urgente cu Alessia, se sambata seara avea febra si voma, o doctorita imi zice ca e racita si nedezvoltata, cat imbrac fata ea dispare, fara sa spuna ceva, diagnosticul pus de ea il ?tiu din ce a scris pe reteta. La ora 15 am fost la alt medic ce spune ca e nevoie de internare sa i se faca analize fetei ca nu se ?tie ce are. Am refuzat internarea si am plecat de urgenta in italia (am luat bilet de pe o zi pe alta cu 320euro).
Fata are erup?ie cutanata si raceala la stomac.
Dupa prima doza de tratament deja nu a mai vomitat.

Din pacate, asa e la noi la Romanica...trist..trebuie sa ai putin si noroc sa dai de persoane ok la noi dar trebuie sa te certi si cu ei. Nu e de mirare ca toata lumea spune: orice numai in spital sa nu ajungi, mare dreptate au, dar nu avem ce face pt ca orice am face tot la fel se vor purta. Sper ca micuta e bine, mie mi-a dat o prietena un nr de tel 1791 Peditel, sunt din Cluj si poti suna la orice ora din zi si din noapte te vor ajuta foarte mult pana ajungi la un doctor.
Sa va faceti bine pupici
MadaMadalyna
Scris: Thursday, September 20, 2018 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
lore.t. wrote:

Buna dimineata! Ce sa te astepti...trebuie sa ai noroc sa nimeresti pe cineva calumea si la urgente nu mai zic...bine ca este bine acum...raceala la stomac e gastroenterita sau??

Da, aia e.
Dar sincer cr3d ca e forma blanda pt ca ea are inca scaun la 2 zile plus ca mananca, chiar de vomita, e tot mananca.
MadaMadalyna
Scris: Thursday, September 20, 2018 11:38 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Madalina, sper ca e bine micuta. In ro daca poti si gasesti mai bine cauti la privat sa intri.. au mai mare atentie si fac investigatii ok.

La privat am fost la pediatru apoi, dar tot la spitalul judetean ma trimitea pt investiga?ii.... Primul gand a fost sa ma duc la Sanador la Bucure?ti, dar a fost o prietena acolo cu baiatul cu pneumonie si pt 3 zile a platit 42 milioane, de banii a?tia am zis ca vin in italia de urgenta si tot nu dau asa mult si condi?ii aici la stat mai bune ca la privat in romania.
MadaMadalyna
Scris: Thursday, September 20, 2018 11:45 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Din pacate, asa e la noi la Romanica...trist..trebuie sa ai putin si noroc sa dai de persoane ok la noi dar trebuie sa te certi si cu ei. Nu e de mirare ca toata lumea spune: orice numai in spital sa nu ajungi, mare dreptate au, dar nu avem ce face pt ca orice am face tot la fel se vor purta. Sper ca micuta e bine, mie mi-a dat o prietena un nr de tel 1791 Peditel, sunt din Cluj si poti suna la orice ora din zi si din noapte te vor ajuta foarte mult pana ajungi la un doctor.
Sa va faceti bine pupici

La noi deja erau 7 episoade de febra, coma multa, nu racita, deja voiam diagnostic clar. Acum sa va spun ceam pa?it cu zborul.
Am luat bilet la urgenta, luni seara patru mar?i cu 320 euro. Ajung in aeroport, la vama mi se cere pa?aportul meu, spun ca nu am,atunci ma anun?a ca nu pot calotori cu buletinul deoarece a fost declarat pierdut si nu l.am declarat gasit, am inceput sa plang si sa soun ca e urgent cu fata sa ajung, dupa jum de ora in care au vorbi intre ei au spus ca pot pleca. Bun, ajing in Roma la Fumicino, merg de imi sar capacele, cu trenul, pe jos, încal?arile ma bateau de am zis ca ma descal?at si le arunc. Ajung la vama, dau buletinul de italia, imi cere alt act si imi spune ca e problema ca a fost declarat pierdut, ma naga intr. o camera si am stat o ora, fara sa ?tiu ce se întâmpla... Plec dupa o o ora de stres, ma duc sa iau bagajul de mana de pe banda, deoarece am ales sa il trimit la cala, alaturi de carut. Ajung la banda, bagajul era, carutul nu. Va imagina?i sa merg pe acolo dezorientata cu gheozdan in spate cu lapte, biberoane pamparsi, etc, alessia in brate si geanta de 7 kg in mana, iar încal?arile ma bateau? Cauta un angajat, cauta apoi carutul.... Am zis ca mor. Asa arata o zi de "maro"
Gabita29
Scris: Thursday, September 20, 2018 12:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Mirunah wrote:

Rabdare am...eu stau cu Teo 10 ore pe zi sa manance. Practic nu fac altceva...

El adoarme numai cu biberonul in gura, de muuuulte ori dupa 10 min adoarme. Si ca sa il fac sa manance, il pun jos...in 30 sec se trezeste...si tot asa. Atunci cand nu vrea sa pape in somn aplic metoda asta. Tare mi-as fi dorit un copil mancacios.

Mult spor!hearts
Gabita29
Scris: Thursday, September 20, 2018 12:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Andreea06 wrote:

Pe o parte nu poti sta? Intinsa in pat adica. Si sa alaptezi asa daca e nevoie. Nu tre sa stea in brate neaparat ci sa te simta. Desi e posibil sa reusesti si asa cu metodele alea. Sa ai paturica si sub capul ei, adica sa nu fie pielea ta pe a ei ca o sa simta cand te dezlipesti :D is smecheri piticii astia mici.

Foarte smecheri!newclap
Mirunah
Scris: Thursday, September 20, 2018 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Andreea06 wrote:

Pai pregayesti bine inainte asa cam cand stii ca urmeaza masa ras

El cum se trezeste vrea mancare. Noi nu avem program. Urmam programul lui.incerc totusi sa treaca 1ora jum, doua intre mese.

Mancacios nu e nici el. Dar isi cere dreptul. Mananca 30 ml si adoarme. Asa face de cand l am adus acasa.

Mai are si momente cand sta treaz mai mult. Seara de regula. De la 8 la 12 e treaz si mananca vreo 200 ml. Recupereaza de ziua.
Mirunah
Scris: Thursday, September 20, 2018 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Bine ar fi de ar fi mancacios si Eduard hohot
Oricum sunt bucuroasa, l-am cantarit si a luat 180 de g intr-o sapt. Avand in vedere cat m-am stresat cu mancarea...

Eu inca ma stresez cu greutatea. Pe 1 sept avea 5400. Azi are 6080. Sunt dezamagita ca nu si-a mentinut ritmul de 1200g pe luna. Sper sa ia totusi kilogramul luna asta.

A tot scazut ml mancati pentru ca ori adoarme ori vrea sa se joace.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.