Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Mai fetelor, eu mam pus ss dorm linistita,dar fiemea cea avut cu mine?! Toata noaptea rostogolit...tot patul a fost al ei,am dormit la marginea patului... Asa de rau dorm toti piticii?!  am dormit cat de cat...venea pana in mine,o luam si o mutam la perete si iar asa...sa si trezit la 4 dimineata,nu stiam ce ma gheontea la spate... Trebuie sami fac o cafea neaparat...
Hihi, da, ei exerseaza si in somn ce achizitii invata, rostogolit, ridicat in fund etc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Teo e la saltul 2. E cu certitudine mai marait de doua zile.
Inca nu vad ca face nimic nou. La celalalt salt incepuse timid sa rada. Si de atunci tot rade.
Ce am observat e ca scoate limba Si-o fi descoperit limba? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Fetele care folositi pants, intrebare tehnica: cum ii dati jos de pe fundulet? Ma intereseaza in mod special situatia in care e si kk am auzit in treacat la cineva cum ca s-ar rupe pe margine undeva? Asa is proiectati ei spre a fi dati jos sau trebuie sa improvizezi? Vreau sa incercam si pants dupa ce terminam mega stocul de scutece nr 3. |
|

| Eu am primit cadou la nr.2 4 scutrce nr 3 pants. Pe instructiuni scrie ca se rup marginile. In ambele cazuri, pipi sau caca. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Ah, bun :) ca le tot studiam pe astea normale si incercam sa-mi inchipui din ce material is facute marginile ca sa se poata rupe :)) |
|

| MaryPoppins wrote:Fetele care folositi pants, intrebare tehnica: cum ii dati jos de pe fundulet? Ma intereseaza in mod special situatia in care e si kk  am auzit in treacat la cineva cum ca s-ar rupe pe margine undeva? Asa is proiectati ei spre a fi dati jos sau trebuie sa improvizezi? Vreau sa incercam si pants dupa ce terminam mega stocul de scutece nr 3. Asa e, pe laterale (ambele) is impreunate cu ceva gen lipici si elasticul acela ce se rupe usor. Pe spate au o folie ingusta ca de scotch ca sa il faci roll cand il dai jos si il prinzi cu folia aceea. Ca la absorbante oarecum. Sunt f ok, al meu sta fix cat sa ii bag piciorusele si sa trag putin in sus, apoi se rostogoleste. Deja nu ma mai lupt cu el, il las asa sa se miste si pac ii trag in sus. Sau daca trebuie il pun in picioare. In stadiul in care suntem is ideali. |
|

| Fatuci de la plimbarea de dimineata
https://ibb.co/i5k3ue |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Scumpete Asa devreme va plimbariti? Ce harnici sunteti...noi inca in pat :) |
|

| lore.t. wrote:Scumpete Asa devreme va plimbariti? Ce harnici sunteti...noi inca in pat :)
Pai ne da trezirea la 7 deci la 8 fara ceva cam.. sunt in curte la cafea. Si prin complex daca dam cateva ture. Nu plecam departe, aici pe langa casa.
La noi erau 15 gr dimineata la ora aia.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
HiHi...ce plimbareti de dimineata! Si aici e frig tare dimineata si seara...
https://imgur.com/a/v8mk72m Barbatumiu cel mai mandru cu fatuca lui |
|

| Astazi, prima zi de nastere a mea ca mamica https://ibb.co/gke5qK |
|

| La multi ani frumosi si sanatosi!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
La multi ani mami!!!! |
|

| Andreea06 wrote:
Pai ne da trezirea la 7 deci la 8 fara ceva cam.. sunt in curte la cafea. Si prin complex daca dam cateva ture. Nu plecam departe, aici pe langa casa.
La noi erau 15 gr dimineata la ora aia..
Eu is mai lenesa, la 8 jumate da trezirea si mai stam in pat pana la 10 timp in care papa el, eu, beau cafeaua si ne uitam la stiri |
|

| Multumesc mamicilor!
Noi suntem si mai puturosi, iesim numai seara cand e si tati acasa |
|
|
|