Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Alina, problema e ca MF noastra de fapt nu inteapa copii, habar n-am din ce motiv, si are o alta MF cu care colaboreaza si aia vine in fiecare joi si aduna numai copii la cabinet pt vaccinuri. Asta care vine strict pt copii e foarte batuta in cap in afara de vaccinuri eu nu merg la MF, ca avem o clinica de pediatrie langa casa si acolo mergem la controalele lunare si pt orice problema avem. Nu avem un pediatru anume acolo, is toate dr ok si mergem la care se nimereste pe tura. Dar fiind privat au grija la ce scot pe gura si n-ar indrazni sa se impuna asa grosolan cum face madam aia.
Antigripalul vreau sa-l facem toti mai ales ca sotul meu lucreaza in fabrica cu mii de angajati, intra in contact cu tot felul de bau bau-uri. Mai mergi prin mall-uri, aeroporturi etc si expui copilul la multe chestii. Sper doar sa nu debuteze epidemia de gripa prea repede ca sa apucam sa ne imunizam. Altfel noi stam bine cu imunitatea, eu raceam din an in Pasti, ultima data am fost un pic racita la revelionul 2016/2017. Iar sotului meu cred ca de vreo doua ori i-au curs mucii in 11 ani de cand suntem impreuna eu suflu si in iaurt, ma terorizeaza gandul ca s-ar putea imbolnavi vreodata de o boala care poate fi prevenita prin vaccinare. Sa vedem cu ROR-ul la 9 luni, ma bate gandul sa iau Priorix Tetra ca sa rezolvam si varicelicul cu o singura intepatura. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici...fiemea are febra 38.7 si nu ii scade si tot plange...cand ar trebui de plecat la spital? |
|

| delia.c.yaya wrote:Mamici...fiemea are febra 38.7 si nu ii scade si tot plange...cand ar trebui de plecat la spital? Nu e cazul de plecat la spital, mai ales ca abia dupa 38.5 se intervine cu antitermice. Ce i-ai dat si la ce interval? Mai degraba suni dimineata la pediatra si o intrebi, daca nu ii scade febra pana atunci. |
|
| E bine acum. Ia scazut la 37. Luasem picaturi dar a vomitat cu tot cu lapte tot. Si sa dus barbatumiu la farmacie si iam luat supozitor si e ok.sia luat somnic. E nasol ca barbatumiu e de noapte. Am luato in pat cu mine...sa dus somnul meu..dar sa fie ea bine,o so tot verific. Oare cu termometru asta anal nui pot lua si subrat?! Ca e nasol so tot dezbrac..si plange cand il bag jos |
|

| Delia, 37 e ok, e subfebrila deja. Dormi linistita si verific-o maine dimineata. Nu e neobisnuit sa faca febra dupa vaccin |
|
| MaryPoppins wrote:Delia, 37 e ok, e subfebrila deja. Dormi linistita si verific-o maine dimineata. Nu e neobisnuit sa faca febra dupa vaccin
Stiu dar ca acuma nu mai facuse asa...maraie ca o pisica si dadea in plans...avea obrajii rosii ca racu,nici nu zambea..moale ca un cas...si ii tremurau mainile...plangeam cand am vazuto asa... |
|

| delia.c.yaya wrote:Stiu  dar ca acuma nu mai facuse asa...maraie ca o pisica si dadea in plans...avea obrajii rosii ca racu,nici nu zambea..moale ca un cas...si ii tremurau mainile...plangeam cand am vazuto asa...
Hai ca o sa fie bine vezi sa nu o infofolesti prea tare in noaptea asta. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Si Teo are 38...il supraveghez. Fac de veghe in noaptea asta |
|

| Mai fetelor, de ce nu dormiti voi linistite? E bine sa fii precaut, dar nu e cazul sa va impacientati pt putina febra de la vaccin. Imediat plecam si noi, e toata binedispusa acum, nu stie saraca ce o asteapta:))
Ah, si ieri a descoperit rostogolitul pe burtica iar acum e disperata sa exerseze. Problema e ca eitot nu-i place pe burta, asa se pune smiorcait imediat ce s-a intors, ca vrea inapoi pe spate si nu stie cum :))) |
|
| Mai fetelor, eu mam pus ss dorm linistita,dar fiemea cea avut cu mine?! Toata noaptea rostogolit...tot patul a fost al ei,am dormit la marginea patului... Asa de rau dorm toti piticii?! am dormit cat de cat...venea pana in mine,o luam si o mutam la perete si iar asa...sa si trezit la 4 dimineata,nu stiam ce ma gheontea la spate... Trebuie sami fac o cafea neaparat... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| MaryPoppins wrote:Mai fetelor, de ce nu dormiti voi linistite? E bine sa fii precaut, dar nu e cazul sa va impacientati pt putina febra de la vaccin. Imediat plecam si noi, e toata binedispusa acum, nu stie saraca ce o asteapta:))
Ah, si ieri a descoperit rostogolitul pe burtica iar acum e disperata sa exerseze. Problema e ca eitot nu-i place pe burta, asa se pune smiorcait imediat ce s-a intors, ca vrea inapoi pe spate si nu stie cum :)))
Am mai stat pana la 2 cand ii scazuse la 37.7.
La 4 avea deja 37.3. Asa ca am dormit amandoi pana la 9. l-am pacalit sa mai doarma ca se trezise la 7. Dupa ce ma culcasem la 5 ca mananca o ora.
O fi posibil sa mai faca febra azi? Sau la noapte? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mirunah wrote:Am mai stat pana la 2 cand ii scazuse la 37.7. La 4 avea deja 37.3. Asa ca am dormit amandoi pana la 9.  l-am pacalit sa mai doarma ca se trezise la 7. Dupa ce ma culcasem la 5 ca mananca o ora. O fi posibil sa mai faca febra azi? Sau la noapte? Nu cred ca mai face febra...si eu am emotii, mergem marti la vaccin si ultima data a fost tare marait, se trezea plangand |
|

| delia.c.yaya wrote:Mai fetelor, eu mam pus ss dorm linistita,dar fiemea cea avut cu mine?! Toata noaptea rostogolit...tot patul a fost al ei,am dormit la marginea patului... Asa de rau dorm toti piticii?!  am dormit cat de cat...venea pana in mine,o luam si o mutam la perete si iar asa...sa si trezit la 4 dimineata,nu stiam ce ma gheontea la spate... Trebuie sami fac o cafea neaparat...
Asa e cand faci cosleeping, da tati e deja in exil in alta camera, ca nu mai aveam loc toti trei in pat |
|

| Mirunah wrote:Am mai stat pana la 2 cand ii scazuse la 37.7. La 4 avea deja 37.3. Asa ca am dormit amandoi pana la 9.  l-am pacalit sa mai doarma ca se trezise la 7. Dupa ce ma culcasem la 5 ca mananca o ora. O fi posibil sa mai faca febra azi? Sau la noapte?
La hexavalent si pneumococic reactiile pot aparea in 72h, urmareste-l deci si doar atat :) |
|

| lore.t. wrote:Nu cred ca mai face febra...si eu am emotii, mergem marti la vaccin si ultima data a fost tare marait, se trezea plangand
Asa a facut si Ana la vaccinurile de la 2 luni, dar cred o dureau piciorusele. Noi tocmai am ajuns acasa, de la cabinet doarme incontinuu, am reusit si transfer din sistem in pat |
|
|
|