Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| delia.c.yaya wrote:De cand s-a nascut Giuli, barbatumiu a tot lasat tv pe Mooz Ro ziua ca sa se invete Giuli cu galagia. Rezultatul?! Giuli are o melodie preferata (Panamera). Poate sa planga,sa urle, sa doarma, sa manance....cum incepe melodia asta se opreste si se uita la tv. Iam taiat si unghiile asa..nici nu ma baga in seama Concluzia?! Traiasca muzica ca asa se potoleeste fiemea
ce comici sunt , asa e si al meu de micut i-am pus unele melodii , acum e suficient sa-i cant " eu am zece degetele" si e in culmea fericirii. Mai nou suntem cu peek a boo , merg afara la geam si imi rade apoi se uita la tv sa vada daca incepe si melodia cu peek a boo . Traiasca muzica da , fara muzica nici nu se uita la desene , prefera jucariile |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dana_ wrote: ce comici sunt , asa e si al meu de micut i-am pus unele melodii , acum e suficient sa-i cant " eu am zece degetele" si e in culmea fericirii. Mai nou suntem cu peek a boo , merg afara la geam si imi rade apoi se uita la tv sa vada daca incepe si melodia cu peek a boo . Traiasca muzica da , fara muzica nici nu se uita la desene , prefera jucariile
Abia astept sa o intereseze jucariile si pe Giuli. Momentan doar rontaie tot ce apuca..am primit o casuta ferma cu muzica de la chicco..ea directia gura! |
|

| delia.c.yaya wrote:Mamici...iar eu cu lista de intrebari 1. De la ce varsta oare pot s-o invelesc pe Giuli?!cam cand ar fi safe...ca sa stiu daca mai tin plapuma in dulap 2. Are ceva daca pe la 8luni incerc s-o invat la olita?!
1. Si eu dorm cu David si seara l-am invelit dar nu dureaza mult ca se tot foieste si eu adorm si uite asa e dezvelit dar bine ca nu e frig . In sac de dormit nu sta? Al meu reuseste cu brio sa iasa din saculet , l-am folosit de 2 ori 2. Poti sa incerci , de ce nu? Probabil cum zice Mary pana la 2 ani nu au control dar cunosc persoane care au reusit sa le invete cumva nu stiu nu imi dau seama cum ...nasa mea si-a pus fetita la olita de la 9 luni si cand mergeam la ei o punea f des , asa s-a obisnuit . Iar recent am citit pe fb sunt care asa vor sa ii invete din timp si unii copii chiar fac ceva la olita nu doar stau...Cu cel mare n-am facut asa dar nu am avut probleme pe termen lung , adica pe la 2 ani se cerea cred , nici nu facea in pat dupa
|
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:
1.da, de teama asta. Cand doarme cu mine o simt cand se foieste..dar in patul ei nu am cum,doar sa nu dorm deloc... 2. Asta chiar nu stiam! Notat! Sper doar sa o invat repede in cateva luni ca altfel nu mio primeste la gradi.
Da, cred ca e mai greu dc nu doarme cu tine. Dar incearca mai intai cu sac de dormit, ca poate il accepta si ai rezolvat problema :) Asta cu gradi si pampersul e intr-adevar o problema, daca nu iti primesc copilul, dar dc incepi inainte de vreme oricum nu rezolvi nimic, ca fiziologic copilul nu poate sa presteze la olita. Multi raman frustrati/traumatizati daca se insista cu olita peste limite. Cand e copilul pregatit e mult mai usor, ai sa vezi |
|
| Dana_ wrote:
1. Si eu dorm cu David si seara l-am invelit dar nu dureaza mult ca se tot foieste si eu adorm si uite asa e dezvelit dar bine ca nu e frig . In sac de dormit nu sta? Al meu reuseste cu brio sa iasa din saculet , l-am folosit de 2 ori 2. Poti sa incerci , de ce nu? Probabil cum zice Mary pana la 2 ani nu au control dar cunosc persoane care au reusit sa le invete cumva nu stiu nu imi dau seama cum ...nasa mea si-a pus fetita la olita de la 9 luni si cand mergeam la ei o punea f des , asa s-a obisnuit . Iar recent am citit pe fb sunt care asa vor sa ii invete din timp si unii copii chiar fac ceva la olita nu doar stau...Cu cel mare n-am facut asa dar nu am avut probleme pe termen lung , adica pe la 2 ani se cerea cred , nici nu facea in pat dupa
Ma.uitam ziua ca am invelito azi, isi ridica piciorusele in somn si pac patura pe ea si asa sta,daca nu io iau eu se sufoca O sa caut zilele astea sac de dormit. Aici deja a venit frigul,daca o tine tot asa bag caloriferul in priza. |
|
| MaryPoppins wrote:Da, cred ca e mai greu dc nu doarme cu tine. Dar incearca mai intai cu sac de dormit, ca poate il accepta si ai rezolvat problema :) Asta cu gradi si pampersul e intr-adevar o problema, daca nu iti primesc copilul, dar dc incepi inainte de vreme oricum nu rezolvi nimic, ca fiziologic copilul nu poate sa presteze la olita. Multi raman frustrati/traumatizati daca se insista cu olita peste limite. Cand e copilul pregatit e mult mai usor, ai sa vezi
E mai frustant ptr mine decat ptr ea o so las asa...poate pe la anu de craciun o sa fac o incercare...si o sa vorbesc la anu la gradi sa vedem daca o primesc la 2ajum sau la 3ajum. Desi ar fi bine la 2ajum mai ales daca mai vine un bebe... |
|

| delia.c.yaya wrote:Abia astept sa o intereseze jucariile si pe Giuli. Momentan doar rontaie tot ce apuca..am primit o casuta ferma cu muzica de la chicco..ea directia gura!
Te cred , si eu tot asa ziceam sa mai creasca putin sa se joace singur , dar vezi cum zboara timpul ... Al meu imediat face 9 luni si tot cu jucarii in gura , deci cred ca e o chestie care tine ceva timp gustatul asta Eu va spun cu mana pe inima ca ador centrul de activitati , imi usureaza viata pt ca as fi terminata sa il tin in brate toata ziua. Am luat doua diferite dar asta din poza ii place lui mai mult . Si uita asa pot sa spal vase , sa pregatesc mancarea , etc .La noi e o alta problema , faptul ca nu merge de-a busilea si nu prea vrea sa stea in fund . Asa ca nu il pot lasa pe jos cu jucarii ca se tranteste si se apleaca cu capul si se loveste . Nu l-am lasat eu sa exerseze pt ca probabil ar fi mers dar avem si pisici si chiar daca curat dupa ele toata ziua tot imi e groaza iar in camera in care dormim se poate lovi de tot felu si patul e inalt , a cazut de 2 ori si am pus perne in lateral dar a reusit sa mearga cumva la picioare si acolo a picat iar . Off grea perioada asta
|
|

| Dana_ wrote:
Sunt si copii blanzi care nu prosteaza nici daca le faci nasoale, deci cunosc si eu cazuri din astea. Dar ei saracii nu fac la olita pt ca ar asocia in mod real nevoile fiziologice cu olita, ci pentru ca s-a nimerit sa il treaca si sa fie pe olita, normal ca a dat drumul in ea :)) asta e una, dar daca merge la gradi oricum nu va sti sa ceara la olita, deci tot pe el da drumul. Sau cere olita dupa ce face pe el/in pampers, ca am vazut si de-astea :)) |
|

| Hey Mary ce pasari de noapte suntem Sa vedem la ce ora ne dau micutii trezirea , al meu prevad ora 8 din nou pt ca iar s-a culcat devreme Incerc si eu sa adorm mai rapid , mai ales ca nu merge fb ( nu stiu daca doar la mine dar poate e un semnal sa ma culc odata )
|
|

| delia.c.yaya wrote:E mai frustant ptr mine decat ptr ea  o so las asa...poate pe la anu de craciun o sa fac o incercare...si o sa vorbesc la anu la gradi sa vedem daca o primesc la 2ajum sau la 3ajum. Desi ar fi bine la 2ajum mai ales daca mai vine un bebe... Mai, nimic din dezvoltarea copilului nu-i batut in cuie, deci poate fi pregatit inainte sau mai tarziu de doi ani. Dar iti cunosti copilul cel mai bine, sigur o sa stii cand vine momentul sa faci pasul asta. Maica-mea e educatoare la sat, gradi cu program normal si fara ingrijitoare, pe aia mici ii duce ea la baie. Rar am auzit-o sa zica de copil de trei ani cu pampers. Si mai mici primeste daca stiu sa ceara la baie sau isi asuma mama ca vine sa il schimbe dc face caca. Ca de pipi nu e bai 4 ore cu scutecul neschimbat. |
|

| Dana_ wrote:Hey Mary ce pasari de noapte suntem Sa vedem la ce ora ne dau micutii trezirea , al meu prevad ora 8 din nou pt ca iar s-a culcat devreme Incerc si eu sa adorm mai rapid , mai ales ca nu merge fb ( nu stiu daca doar la mine dar poate e un semnal sa ma culc odata  )
da, de vreo jumate de ora tot vreau sa ma culc :)) zii cum se numesc centrele alea de activitati, ca m-ai facut curioasa :)) |
|

| MaryPoppins wrote: da, de vreo jumate de ora tot vreau sa ma culc :)) zii cum se numesc centrele alea de activitati, ca m-ai facut curioasa :))
Primul era de la Baby Einstein dar se rotea in el doar . Asta din poza l-a adus sotu din uk dar gasesti si la noi Fisher Price , cu asta topaie si ii place mai mult Dana_ attached the following image(s):

|
|

| Dana_ wrote:
Primul era de la Baby Einstein dar se rotea in el doar . Asta din poza l-a adus sotu din uk dar gasesti si la noi Fisher Price , cu asta topaie si ii place mai mult
Mersi, notat :) o sa caut maine, ca acum parchez si eu la somn :) sa viseze frumos mamicile si bebelusii |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Daaaa, traiasca 10 degetele si elefantul cici!! Cand fredonez eu melodiile respective primesc cel mai luminos si fericit zambet posibil.
Dana_ wrote: ce comici sunt , asa e si al meu de micut i-am pus unele melodii , acum e suficient sa-i cant " eu am zece degetele" si e in culmea fericirii. Mai nou suntem cu peek a boo , merg afara la geam si imi rade apoi se uita la tv sa vada daca incepe si melodia cu peek a boo . Traiasca muzica da , fara muzica nici nu se uita la desene , prefera jucariile |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:
Primul era de la Baby Einstein dar se rotea in el doar . Asta din poza l-a adus sotu din uk dar gasesti si la noi Fisher Price , cu asta topaie si ii place mai mult
Eu am baby einstein jumper luat din ro, arata altfel putin fata de cel din poza, alt model cred. Oricum ff calitativ si imi place mai mult si sistemul de reglaje fata de fisher price (l-am avut inchiriat). Si acum mai topaie baiatul in el pt mine acum cel mai ok imi e tarcul, ca deja umbla si se ridica in picioare, cand eram fara tarc si gateam, il tot urmaream cum statea in living si tot am auzit bufffff, soundbarul la tv l-a dat jos noroc ca nu s-a stricat si nici el nu s-a lovit.
Poze cu tarcul, cu ceva sosete cu talpici antiderapante din cora erau promotie si 2 papusele adorabile din pepco daca va intereseaza pt fetite:
https://ibb.co/iVLrpe https://ibb.co/ffcFFK https://ibb.co/m2dY2z https://ibb.co/jWbaFK |
|
|
|