Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dana, ce mare si frumos e David si blondut! Parca numai baietei blonduti avem aici pe forum :) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote:Dana, ce mare si frumos e David  si blondut! Parca numai baietei blonduti avem aici pe forum :)
Au fetitele ce alege, hihi
Am iesit la un film in seara asta. Uh, alta viata
Si tot caut pe pinterest idei pt bucatarie si pentruuuuu prima zi de nastere ca mai sunt 2 lunite si ceva |
|

| Andreea06 wrote:Au fetitele ce alege, hihi Am iesit la un film in seara asta. Uh, alta viata Si tot caut pe pinterest idei pt bucatarie si pentruuuuu prima zi de nastere  ca mai sunt 2 lunite si ceva Vaii, prima zi de nastere! Cand a trecut timpul asta mai frate... mentiona Alina zilele trecute de sedinta foto smash the cake, eu nu mai auzisem de asa ceva :)) voi faceti? Mi se pare foarte funny, daca stiam as fi facut si eu anul asta cand am schimbat prefixul :)) |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| MaryPoppins wrote:Dana, ce mare si frumos e David  si blondut! Parca numai baietei blonduti avem aici pe forum :)
Multumesc Mary! Pare blondut dar e saten deschis , tati e tot asa ( doar ca mai nou cu ceva fire albe ) iar eu saten inchis . In schimb la ochi m-a mostenit , amandoi avem caprui iar baiatul cel mare si tati au verzi . Pe asta micu parca l-am facut doar eu iar cel mare e leit tati
|
|

| Andreea06 wrote:Au fetitele ce alege, hihi Am iesit la un film in seara asta. Uh, alta viata Si tot caut pe pinterest idei pt bucatarie si pentruuuuu prima zi de nastere  ca mai sunt 2 lunite si ceva
Ce fain de voi , n-am mai fost la film de cativa ani. De cand am nascut n-am mers nicaieri inafara de mall si acasa sau la mama Sotul a plecat ieri din nou si revine luna viitoare dupa noi , pana atunci cred ca mai dau jos cateva kg , ma solicita la maxim strumfu meu
Vroiam sa te intreb cum e dupa vaccin , ceva reactii? Luni il sun pe dr sa vad ce parere are , pana la urma cred ca il facem si noi . Problema e ca David are o mica raceala , sa speram ca trece pana atunci.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| MaryPoppins wrote:Wonder weeks se numeste, e si aplicatie pt tel. Dar e despre salturile mentale, voi mai aveti pana la primul. Puseele de crestere fizica sunt alta mancare de peste, la voi urmatorul ar fi la 3 saptamani :) posibil sa nu simti nimic deosebit, dar daca cumva cere sa stea mai mult la san sa nu cumva sa te sperii ca nu ai lapte destul, ei atunci cresc mult dintr-o data si au nevoie de mai mult lapte. Si sa stii ca faci o treaba minunata si esti cea mai buna mama pt puiul tau  cred ca toate am trecut prin fazele astea de baby blues, e normal, dupa nastere suntem inca pline de hormoni si plangem din orice :)) dar toate trec, ai sa vezi
Ok. Multumesc mult pentru incurajari! Doamne ajuta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In sfarsit se vad coltisorii
https://imgur.com/a/V0PfvT3 |
|

|
Ia uite boabele de fasole |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca? |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Si noi, si noi! https://ibb.co/cgbz5K
Ieri a iesit si al 3 lea, sus, urmeaza zilele astea si cel de langa. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alexis21 wrote:Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca? Poti incerca servetelele Iridium, pe noi ne-au ajutat cand mi se parea ca e nevoie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Ia uite boabele de fasole
Or fi ele boabe, dar cand te musca aoleu |
|

| Felicitari pt din?i?ori
Al meu nici un dinte ?i are aproape 9 luni. Mama zice sa-l duc la Dr ca nu e ok , trebuia sa aiba din?i?ori deja. Din cate citesc pe net se poate sa iasa ?i la 1 an . |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Alexis21 wrote:Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca?
In primele saptamani si lui Teo ii curgeau ochisorii. Eu am inteles ca e normal la inceput. Tot cu ser am sters si eu cand era nevoie. A trecut dintr-o data. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| O prietena stomatoloaga zice ca e in regula pana la un an jumate. Dupa trebuie verificat sa nu fie vorba de niste carente sau alte Probleme.
Cumnatamea are doi baieti: la unul i-a iesit primul dinte la 4 luni, la celalalt la 11 luni.
Nici la K nu se vede vreo urma de dinte inca...
Dana_ wrote:Felicitari pt din?i?ori Al meu nici un dinte ?i are aproape 9 luni. Mama zice sa-l duc la Dr ca nu e ok , trebuia sa aiba din?i?ori deja. Din cate citesc pe net se poate sa iasa ?i la 1 an . |
|
|