|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Fetele care hranesc bebeii cu lapte praf/mixt ce culoare are cacuta?ideea e ca a mea face caca un galben putin mai inchis..predomina laptele praf,dar ziua ii dau si san...am citit pe net ca ar fi mai inchis la culoare din cauza fierului din laptele praf....dar eu stiu ce sa mai cred?!?! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ilinca003 wrote:Fetele care hranesc bebeii cu lapte praf/mixt ce culoare are cacuta?ideea e ca a mea face caca un galben putin mai inchis..predomina laptele praf,dar ziua ii dau si san...am citit pe net ca ar fi mai inchis la culoare din cauza fierului din laptele praf....dar eu stiu ce sa mai cred?!?! De la fier stiu ca se poate face verde, verde inchis, mai spre negru. Galben, portocaliu, mustar, e normal. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ilinca003 wrote:Fetele care hranesc bebeii cu lapte praf/mixt ce culoare are cacuta?ideea e ca a mea face caca un galben putin mai inchis..predomina laptele praf,dar ziua ii dau si san...am citit pe net ca ar fi mai inchis la culoare din cauza fierului din laptele praf....dar eu stiu ce sa mai cred?!?!
Teo hranit doar lp face culoarea mustarului. Facea verde inchis cand ii dadeam Nan normal. Acum papa fara lactoza |
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Eu ii dau aptamil...vad ce zice miercuri dr... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Neata! Al nostru weekend e compromis... Ana e cu muci, febra, dureri de la dintii care erup
Asa e ?i a mea |
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea06 wrote: Ati incercat colief oare? Eu asta il recomand maxim ca la noi a functionat instant.. e scumput dar merita daca vezi ca ii prieste, eu am luat cateva sticlute pe rand si nici nu eram sigura daca sa ma opresc, ma temeam sa nu planga iar :)
Si eu i-am dat 1 sapt colief si espumisan, acum am ramas doar la espumisan, nu mi se pare ca si-a facut efectul colieful si este exagerat de scump.
Apropo...la noi pune ca mai avem 2 zile pana la puseu dar strumful meu de ieri a inceput sa pape 150, el care abia manca 90 Oare sa fi inceput puseul? Al meu e f agitat de la 5 dimineata incolo...e groaznic. Azi noapte nu stiu daca am dormit 3 ore adunate,ca niciodata |
| Ilinca003 wrote:Eu ii dau aptamil...vad ce zice miercuri dr... Si eu ii dau tot aptamil dar face cacuta ok, culoare mustarului, numai este constipat cum era de la Nan, dar acum fiecare copil raspunde diferit la laptele praf. Eu ma bucur ca am scapat de Nan ca mirosea ingrozitor... |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetele care dau Aptamil la bebei, cum ati ales marca asta? Reviews bune? Recomandari de la pediatru? Etc? Noi folosim topfer, dar ni s-a recomandat sa il schimbam pentru ca nu si-au actualizat compozitia conform ultimelor recomandari. Nr 2 era la limita superioara, insa 3 depaseste cu mult.. |
| alina89 wrote:Fetele care dau Aptamil la bebei, cum ati ales marca asta? Reviews bune? Recomandari de la pediatru? Etc? Noi folosim topfer, dar ni s-a recomandat sa il schimbam pentru ca nu si-au actualizat compozitia conform ultimelor recomandari. Nr 2 era la limita superioara, insa 3 depaseste cu mult.. Eu am vrut sa-i dau topfer si doctorita a spus aptamil. Pe cine cunosc eu tot aptamil da. Pareri bune sunt despre ambele marci...acum depinde de copil, ce lapte accepta |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pediatra mea zicea ceva de genu ca aptamil e o formula foarte buna ?i puternica ?i greu acceptabila pentru foarte mul?i bebelu?i iar cei care îl accepta cresc foarte bine cu lp asta. Cred ca ?i de asta am luat aptamil de la început. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Fetelor bebita mea face caca cam des in ultima perioada, mult de aproape îi iasa din pampers si moale. Îi normal? Eu o hranesc doar cu san. Si de vrei 3 zile se agita tare la san. Il prinde in gura trage o data se trage si se întoarce Dup aia iar il prinde si tot asa. Si transpira la cap îngrozitor. Cand îi pun mana pe cap ma ud calumea |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Pisicutza30 wrote:Fetelor bebita mea face caca cam des in ultima perioada, mult de aproape îi iasa din pampers si moale. Îi normal? Eu o hranesc doar cu san. Si de vrei 3 zile se agita tare la san. Il prinde in gura trage o data se trage si se întoarce Dup aia iar il prinde si tot asa. Si transpira la cap îngrozitor. Cand îi pun mana pe cap ma ud calumea
Sa transpire e normal, mai ales cand e la san ei depun un efort acolo. Pare a fi joaca cu sanul daca stii ca mananca de fel si uda scutece. De scaune nu ma pot pronunta, la noi au fost in partea opusa, raaare tare. Au consistenta ok, culoare? Daca patesti des sa iasa din scutec tre schimbata marimea la pampi. |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Pisicutza30 wrote:Fetelor bebita mea face caca cam des in ultima perioada, mult de aproape îi iasa din pampers si moale. Îi normal? Eu o hranesc doar cu san. Si de vrei 3 zile se agita tare la san. Il prinde in gura trage o data se trage si se întoarce Dup aia iar il prinde si tot asa. Si transpira la cap îngrozitor. Cand îi pun mana pe cap ma ud calumea Asa facea si Ana, de pe la 3 luni a inceput agitatia la san. A durat ceva, eu am suspectat-o de reflux silentios (avea ceva reflux), alergii si alte minuni, am tot plimbat-o pe la doctori in perioada aia. Mie inclusiv mi-a refuzat sanul o zi intreaga. Daarr, si bebelina ta probabil nu mai e multumita de fluxul de lapte, asta pe langa schimbarile prin care trece ea. La 3 luni e puseu de crestere (nu exista puseu fix) si salt mental, iar ea din cate imi amintesc e nascuta la 37 s. Incearca sa o linistesti inainte de supt si fa compresii pe san ca sa vina laptele mai repede. Alapteaz-o culcata, din picioare, semiadormita. O sa treaca si asta, noi ne-am luptat mai bine de o luna cu tentativa asta de greva. Acum a reinceput sa suga si din poala. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| MaryPoppins wrote: Asa facea si Ana, de pe la 3 luni a inceput agitatia la san. A durat ceva, eu am suspectat-o de reflux silentios (avea ceva reflux), alergii si alte minuni, am tot plimbat-o pe la doctori in perioada aia. Mie inclusiv mi-a refuzat sanul o zi intreaga. Daarr, si bebelina ta probabil nu mai e multumita de fluxul de lapte, asta pe langa schimbarile prin care trece ea. La 3 luni e puseu de crestere (nu exista puseu fix) si salt mental, iar ea din cate imi amintesc e nascuta la 37 s. Incearca sa o linistesti inainte de supt si fa compresii pe san ca sa vina laptele mai repede. Alapteaz-o culcata, din picioare, semiadormita. O sa treaca si asta, noi ne-am luptat mai bine de o luna cu tentativa asta de greva. Acum a reinceput sa suga si din poala.
Am nascut la 40 fara o zi. Poate îi la puseu...nu stiu ce sa zic. Pe la 12 azi noapte s-o mai linistit si a stat la san o jumatate de ora semiadormita. Dupa care somn pâna acum.bineinteles cu mici trezi?i peste noapte dar o rezolv repede, îi bag tita in gura si adormim amândoua. Ziua nu am probleme destea. Doar seara . Lapte vine. Ca ma mulg sa vad...Si vine bine. Si ea are for?a mare sa traga ca ma si doare câteodata. Pampers am nr 3. Nu as lua mai mare. Are aproape 6 kg. Dar deja se întoarce singura de pe burta pe spate si cand e pe spate se ridica mult de spate...Daca o tin de mâini se ridica singura in fund. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Pisicutza30 wrote: Am nascut la 40 fara o zi. Poate îi la puseu...nu stiu ce sa zic. Pe la 12 azi noapte s-o mai linistit si a stat la san o jumatate de ora semiadormita. Dupa care somn pâna acum.bineinteles cu mici trezi?i peste noapte dar o rezolv repede, îi bag tita in gura si adormim amândoua. Ziua nu am probleme destea. Doar seara . Lapte vine. Ca ma mulg sa vad...Si vine bine. Si ea are for?a mare sa traga ca ma si doare câteodata. Pampers am nr 3. Nu as lua mai mare. Are aproape 6 kg. Dar deja se întoarce singura de pe burta pe spate si cand e pe spate se ridica mult de spate...Daca o tin de mâini se ridica singura in fund.
Si bebelina mea are momente cand face asa la san dar eu o banuiesc ca atunci se chinuie sa faca caca. Daca vad ca nu mananca cum trebuie o pun langa mine si stam de vorba!dupa vreo 20-30 de minute de vorba se hotaraste ca vrea sa pape si apoi suge linistita. Sofia inca nu se intoarce singura...doar daca o pun pe spate se mai intoarce intr-o laterala, dar in rest nimic. De pe la 3 luni in schimb se chinuie sa ajunga in fund, daca ii dam mana se prinde de degetele noastre si se ridica singura. Si cand sta pe spate se chinuie sa isi aduca picioarele si capul in asa fel incat sa stea in fundulet. O pun in fiecare zi pe burta 5-10 minute pana incepe sa se enerveze, dar vad ca rostogolitul nu e in program... |
|
|