|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Mamici, la nasterea naturala in cat timp v-a disparut durerea de oase de la spate? Eu am 5 saptamani de la nastere si inca ma doare rau cand stau jos... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gabita29 wrote:Mamici, la nasterea naturala in cat timp v-a disparut durerea de oase de la spate? Eu am 5 saptamani de la nastere si inca ma doare rau cand stau jos...
Înca nu la mine am inteles ca poate sa treaca si ani pana trece...mama pana a intrat la menopauza se plangea de fiecare data cand ii venea uratii ca durerea din spate se intensifica...si vad ca si la mine la fel. Parca ar fi o contractie permanenta cand vin uratii |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mie mi-au disparut durerile imediat dupa nastere. Am nascut fara anestezie |

| delia.c.yaya wrote:Înca nu la mine  am inteles ca poate sa treaca si ani pana trece...mama pana a intrat la menopauza se plangea de fiecare data cand ii venea uratii ca durerea din spate se intensifica...si vad ca si la mine la fel. Parca ar fi o contractie permanenta cand vin uratii
Of...nasol... |

| Alle.p wrote:Mie mi-au disparut durerile imediat dupa nastere. Am nascut fara anestezie
Si eu tot fara anestezie...asta e suportam ce sa facem... |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Gabita29 wrote:Si eu tot fara anestezie...asta e suportam ce sa facem... Poate tine si de faptul ca voi alaptati...sau doar de organism. Nu stiu...si kg in plus pot da dureri de spate daca ai ramas cu cateva |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| MaryPoppins wrote:Ce fain, vreau si eu inapoi la caldura  cum a fost drumul, s-a comportat bine Stefan? Sa va bucurati in continuare de vacanta Multumim :* a fost mai bine decat ma asteptam :D a dormit 2 ore din 2 jumate :)) bine doar la san...am cam amortit eu dar macar el a fost odihnit cand am ajuns, tot e un zambet :) L-am bagat si in mare putin, a plans, nu era temperatura lui de baie :)) foarte cuminte in general :D |
| Iam luat gogosicei mele scutece chilotel nr4 de la pampers. Am prins oferta 80buc 20€. Sunt super e asa usor la pus acum...si nu se mai lasa la spate ca la cei normali. Acum sa treaca si testul cu kk |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Iam luat gogosicei mele scutece chilotel nr4 de la pampers. Am prins oferta 80buc 20€. Sunt super  e asa usor la pus acum...si nu se mai lasa la spate ca la cei normali. Acum sa treaca si testul cu kk
Claaar, de cand se rostogolesc e mai usor cu astia (desi tot greu, dar comparativ cu cei normali, mai usor ). Al meu nu mai sta pe spate. Cum il asez, cum se roteste. Degeaba ii dau jucarii si orice chestie... 2 sec si pac la fuga.
Ah si in seara asta a inceput sa ma muste /preseze tare la san, cred ca iese acus si dintisorul nr 2... incepe frica la san |
| Andreea06 wrote:Claaar, de cand se rostogolesc e mai usor cu astia (desi tot greu, dar comparativ cu cei normali, mai usor  ). Al meu nu mai sta pe spate. Cum il asez, cum se roteste. Degeaba ii dau jucarii si orice chestie... 2 sec si pac la fuga. Ah si in seara asta a inceput sa ma muste /preseze tare la san, cred ca iese acus si dintisorul nr 2... incepe frica la san
Si eu incerc sa o mai distrag cu jucarii si pachetul de servetele umede..nimic. Lu Giuli cred ca ii ies caninii de jos si aia de sus inca nici un semn chiar stau uneori si ma gandesc..daca alaptam si acum era so incurc urat cu dintii ei...cand ma prinde de deget aoleoooo...ma.muscat si de nas o data
|
| Mai fetelor...am o durere de cap cumplita. Trebuia de ieri sami vina uratii si inca nici un semn Cel mai nasol e cu durerea asta de cap turbata. Ma doare mai tare cand las barbia in piept..si am senzatia ca miar da sangele pe nas,parca pocneste in nas osul.. |
|
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Mamici,cu ce ati tratat mucii la bebei? Noi avem muci de vreo cateva zile,dar neavand nimic in gat,urechi sau la plamani nu am primit nici un tratament. Ii pun ser fiziologic sau apa de mare si aspir o data pr zi dar nu vad nici o imbunatatire...
Covor tip puzzle de spuma de unde ati cumparat?
|
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Mai fetelor...am o durere de cap cumplita. Trebuia de ieri sami vina uratii si inca nici un semn Cel mai nasol e cu durerea asta de cap turbata. Ma doare mai tare cand las barbia in piept..si am senzatia ca miar da sangele pe nas,parca pocneste in nas osul.. Daca nu exista sanse sa fii gravida, atunci poate ca ti s-a dereglat un pic. Eu in ultimii ani am inceput sa am migrene de menstruatie si erau groaznice,cu 2-3 zile inainte sa imi vina. Luam si seara si dimineata cate un nurofen forte ca altfel nu puteam functiona. Cel mai nasol era cand stateam intinsa, durerea era groaznica iar cand ma ridicam simteam ca imi baga cineva cutite in creieri. |
|
| MaryPoppins wrote: Daca nu exista sanse sa fii gravida, atunci poate ca ti s-a dereglat un pic. Eu in ultimii ani am inceput sa am migrene de menstruatie si erau groaznice,cu 2-3 zile inainte sa imi vina. Luam si seara si dimineata cate un nurofen forte ca altfel nu puteam functiona. Cel mai nasol era cand stateam intinsa, durerea era groaznica iar cand ma ridicam simteam ca imi baga cineva cutite in creieri.
Aha. Fix asa cum zici. Cand ma ridic e cel mai nasol. Mie ciudat deja sa se deregleze. Ca de cand au revenit uratii iam avut fix la 28zile iar acum ciudat e ca spatele nu ma doare ca inainte sami vina. Cum durerile de menstra au disparut nu am alt simptom pe care sa ma bazez ca vin uratii. Doar in ziua in care venea incepea sa ma doara si mai tare spatele. Dar deocamdata nimic. Nici nu pot sa dorm. Am luat un no-spa si un praf de oki si nimic. Acum sa lasat durerea in tample si in spatele urechilor. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Aha. Fix asa cum zici. Cand ma ridic e cel mai nasol. Mie ciudat deja sa se deregleze. Ca de cand au revenit uratii iam avut fix la 28zile iar acum ciudat e ca spatele nu ma doare ca inainte sami vina. Cum durerile de menstra au disparut nu am alt simptom pe care sa ma bazez ca vin uratii. Doar in ziua in care venea incepea sa ma doara si mai tare spatele. Dar deocamdata nimic. Nici nu pot sa dorm. Am luat un no-spa si un praf de oki si nimic. Acum sa lasat durerea in tample si in spatele urechilor. Cum ai dormit? Suna a migrena de menstruatie din descrierea ta. Eu alte simptome nu aveam, cand incepea duerea de cap stiam ca trebuie sa vina. Ia ceva mai puternic decat nospa dc nu iti trece, nurofen sau ketonal de ex. |
|
|