|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor,eu ma simt tot mai rau...las la o parte raceala...ma doare jos din ce in ce mai tare...dimineata am vomitat...si ma luat si maikmea ca as fi gravida...sar nare cum,uratii abia au trecut,neam protejat...ma tem sa nu fie altceva...hai ca probleme cu stomacul am avut mai mereu,dar dureri asa jos sa vad cum sa ma programez la un consult.. |
| Maaaaa super...tocmai mam trezit cu o mucoasa mica. Si tuseste offf...ce ar trebui sa fac?! So sun pe pediatra cred.. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Maaaaa super...tocmai mam trezit cu o mucoasa mica. Si tuseste offf...ce ar trebui sa fac?! So sun pe pediatra cred..
Pui ser, aspiri nasucul la nevoie si urmaresti de febra sau alte simptome gen sa raguseasca, sa nu manance etc |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:Fetelor,eu ma simt tot mai rau...las la o parte raceala...ma doare jos din ce in ce mai tare...dimineata am vomitat...si ma luat si maikmea ca as fi gravida...sar nare cum,uratii abia au trecut,neam protejat...ma tem sa nu fie altceva...hai ca probleme cu stomacul am avut mai mereu,dar dureri asa jos sa vad cum sa ma programez la un consult.. Cel mai bine sa mergi la un control...:* |
| Mirunah wrote:Asta am facut-o. Atunci s-a uitat si la toate organele. A facut pipi acolo pe patul ala eco ditamai balta Haha :)) atunci nu mai ai ce control sa faci. Noi am facut si eco transfontanelar atunci ca noi am primit doar 8 la nastere, nu prea am plans si era putin hipoxic...eu merg din 2 in 2 luni la control general la pediatru in rest la vaccinurile obligatorii la doctorita de familie :D |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AriaM wrote:Dr. Banciu Vasile Stelian Nu stiu cum e. Am auzit de el de la o prietena.
Multumesc frumos! |
| Noi tocmai ne-am intors de la pediatra, a confirmat cele zise de dr de familie, intradevar are sternul mai adancit, ne-a marit picaturile de vigantol si in plus ne-a dat si calciu, se pare ca nu asimileaza...nu prea imi place ca nu ne-a zis sa facem analize...a pus si pe el 140 g in ultima sapt si a crescut, acum are 66 cm, a zis ca e perfect sa nu imi mai fac griji, sa alaptez in continuare la cere. Am intrebat de decalotare ca tot am auzit pareri, care nu vreau sa o fac!! Si a zis si ea ca nu se mai face decat daca sunt probleme, infectii urinare etc, sa o lasam in pace ca va reZolva el cu timpul :D aaa si mi-a Zis sa nu il mai menajam atat ca e cam moale dar el saracu abia atunci s-a trezit :)) |
| A venit acasa pediatra sa o vada pe a mea, a zis ca daca e racita mai bine asa decat so duc in contact cu alti bebei. E doar un pic racita. Tusea ca ma auzea pe mine doar un pic de muci. Aspiram si cateva picaturi de ta tachipirina pentru cateva zile si gata,sa o tot verific sa nu faca febra. Si mai tare e ca mia zis si mie ce sa iau pentru tuse |
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Fete, voi ati folosit ceva anticolici? Am inceput sa avem colici... Plus ca de la laptele asta praf nu face cacuta cum trebuie...as vrea sa schimb si laptele praf A stat treaz de la 4 jum pana acum la 9 si 15....parca vad ca la noapte iar e marait si tot asa. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Mgeorgiana85 wrote:Fete, voi ati folosit ceva anticolici? Am inceput sa avem colici... Plus ca de la laptele asta praf nu face cacuta cum trebuie...as vrea sa schimb si laptele praf A stat treaz de la 4 jum pana acum la 9 si 15....parca vad ca la noapte iar e marait si tot asa. Noi am folosit la început espumisan si apoi nu isi mai facea efectul si am trecut la sab simplex. Cu laptele praf stiu de la o prietena ca folosea topfer. |
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Fete, voi ati folosit ceva anticolici? Am inceput sa avem colici... Plus ca de la laptele asta praf nu face cacuta cum trebuie...as vrea sa schimb si laptele praf A stat treaz de la 4 jum pana acum la 9 si 15....parca vad ca la noapte iar e marait si tot asa.
Cum face caca?
Espumisan si protectis ii dau si lui Teo desi nu are colici. Doar cateodata cand elimina gazele se inroseste si plange/ tipa asa scurt. |
| Mgeorgiana85 wrote:Fete, voi ati folosit ceva anticolici? Am inceput sa avem colici... Plus ca de la laptele asta praf nu face cacuta cum trebuie...as vrea sa schimb si laptele praf A stat treaz de la 4 jum pana acum la 9 si 15....parca vad ca la noapte iar e marait si tot asa.
Espumisan, colief, protectis. Colief a fost de vis dar sigur si celelalte 2 au ajutat. |
|
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
Combinatia de espumisan,colief si protectis a facut minuni si la noi. Eu ii dau lp topfer si face caca zilnic doar ca e mai inchis la culoare. Cand ii dadeam aptamil facea si la 2/3 zile. |
|
| Diana1489 wrote: Noi am folosit la început espumisan si apoi nu isi mai facea efectul si am trecut la sab simplex. Cu laptele praf stiu de la o prietena ca folosea topfer.
Diana iti lipseste o [ acolo l semnatura unde ai url, ca sa nu mai apara asa linkul. Toate tagurile astea gen url, img, tre sa fie intre [] |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Diana iti lipseste o [ acolo l semnatura unde ai url, ca sa nu mai apara asa linkul. Toate tagurile astea gen url, img, tre sa fie intre [] Multumesc!! |
|
|