Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 14, 2018 11:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lore.t. wrote:

De o luna aprox...imi doresc dar nu inca :D si in realitate am avut senzatii ciudate, ca si cand ar misca cv :)) am zis clar ca is dusa, sigur se mai retrage uterul...

Da, si eu inca simt de parca ar misca giuli in burtica..dar e uterul
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 14, 2018 11:46 AM

MaryPoppins wrote:

Bai, fac pe mine hohot sa nu-ti mai zic ca aseara, printre holbatul lu Ana la lustra, eu ma gandeam cu groaza sa nu primim acelasi apartament ca anul trecut la hotelul din Naxos? Mai, deci era un ap cu 2 camere, mare si super fain, dar in camera in care nu dormeam gaseam dimineata pe unul din paturi o pata mare umeda, in fiecare zi! Iar pana seara disparea! Pe timp de noapte erau si geamuri si usi inchise, deci eu in afara de condens nu am gasit alta explicatie....

Nu teai interesat daca acolo nu a murit nimeni inainte?! Ceea ce zici tu pare a fi urma unei morti subite...unii oameni nu stiu cum mor sau mor subit sau ucisi si nu pot pleca si raman aici si incearca sasi faca cunoscuta prezenta prin chestiile astea...
lore.t.
Scris: Friday, September 14, 2018 11:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MaryPoppins wrote:

Eu m-am tot visat gravida si de ani de zile o visez pe Ana, asa cum e ea acum. Atat de tare mi-am dorit-o coeur

Si eu mi-am dorit enorm de mult...eu sunt cu sotul meu de 8 ani impreuna, casatoriti de 1 si ii ziceam inca din facultate hai sa facem un bebe :)) si cand l-am pierdut pe primul am crezut ca se sfarseste lumea...groaznic a fost dar mergem inainte...
Mirunah
Scris: Friday, September 14, 2018 12:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Mgeorgiana85 wrote:

De la cat l-ai schimbat?
Sincer si eu am vrit sa-l schimb fara lactoza dar nu stiu cum sa fac uff

De 2-3 saptamani cred.

Dar daca ii merge bine nu ai de ce sa il schimbi. Eu am facut asta la recomandarea pediatrei care a considerat ca are o usoara intoleranta la lactoza.

Trecerea se face direct.

I-as face si analiza aia sa vad ce fel de intoleranta este, dar dr a zis ca o sa mai discutam. Momentan il lasam asa ca ii merge bine.
Mirunah
Scris: Friday, September 14, 2018 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Feteloooor, dar ce discutii!

Eu am incercat o data sa ma uit la un film horror cu sotul. Si ghici ce? Cred ca ne-am uitat la 30 sechohot si acum tin minte. Era noapte, o casa si pe fundal muzica, sunetele alea dubioase de la instrumentul ala, nj stiu cum ii zice.uff

In rest, daca povestete cineva, cand vine seara sunt calare pe sot ca sa dormLol
Dea22
Scris: Friday, September 14, 2018 12:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Mai fetelor,dar ce povestiti voi aici Lol
Ema de cand era mica mica se tot uita pe tavan si noi faceam misto ca e Casper acolo si doar ea il vede ras

Noi suntem la mare si tare ne prieste yes

5 lunite fara o zi de iubirehearts

Dea22 attached the following image(s):
c5cdbbb4-7918-4ce5-ac44-2d7e5dcbb550.jpegbb202b53-9b9d-413b-b610-783a1a40d217.jpeg

delia.c.yaya
Scris: Friday, September 14, 2018 12:42 PM

Dea22 wrote:
Mai fetelor,dar ce povestiti voi aici Lol
Ema de cand era mica mica se tot uita pe tavan si noi faceam misto ca e Casper acolo si doar ea il vede ras

Noi suntem la mare si tare ne prieste yes

5 lunite fara o zi de iubirehearts

Ia uite mami ce sexy elove newclap ce repede cresc astia mici..of of of
MaryPoppins
Scris: Friday, September 14, 2018 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:

Nu teai interesat daca acolo nu a murit nimeni inainte?! Ceea ce zici tu pare a fi urma unei morti subite...unii oameni nu stiu cum mor sau mor subit sau ucisi si nu pot pleca si raman aici si incearca sasi faca cunoscuta prezenta prin chestiile astea...

Nu! Nu m-am gandit sa ma interesez. Si nici nu vreau! hohot mai, tu iti dai seama ca mie acum imi e frica sa mai stau in hotelul ala?!? hohot
Mgeorgiana85
Scris: Friday, September 14, 2018 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Eu am patit-o cand eram mica. M-am dus cu mama in vizita la niste prieteni de familie, si s-au pus pe povestit chestii de genul. Si incep sa spuna de cineva care mergea pe drum si un caine dupa el latrand. Persoana respectiva a luat o piatra si a aruncat in caine si piatra ia venit inapoi omului. In momentul cand a spus ca piatra ia venit inapoi eu am lesinat. uff
Nimeni nu a inteles fenomenul dar pe mine m-a afectat, toata lumea era speriata nu intelegeau cum s-a putut intampla asa ceva...
Diana1489
Scris: Friday, September 14, 2018 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Fetelooor ... copilaria mea a fost marcata de omul negru Cray Lol
Cand eram mica mergeam cu copiii din bloc si ne jucam la ultimul etaj unde erau magazii si iesirea pe bloc, iar mama mea ca sa ma sperie sa nu ma mai duc imi zicea ca e omul negru acolo si asa intr o seara L am visat ca ma urmarea pe scari. uff
De atunci nu am mai dormit singura never, scarile nu le am mai urcat singura chiar de era zi si mie frica si acum dd întuneric. Asa ca mama mea si a facut de lucru newclap
Dea22
Scris: Friday, September 14, 2018 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
delia.c.yaya wrote:

Ia uite mami ce sexy elove newclap ce repede cresc astia mici..of of of

He he...multumescpupici dar ascundeam burtica dupa bebelina.Lol
alina89
Scris: Friday, September 14, 2018 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, hai cu bb2!!!! Abea astept sa trecem iar prin toate emotiile astea si sa ne vedem burticile crescand odata cu micutii. Asa tare m-am bucurat Andreea ca v-ati hotarat si voi love sper sa ne iasa la toate asa cum ne dorim. Hands eu pe 1 oct am controlul.. asa sper sa fie totul ok si sa ma lase sa incerc din noiembrie/decembrie. Uff, la mine s-a si reglat oarecum. Fata de 30-45 zile acum am 29-31 si am ghicit lunar ovulatia dupa simptome si confirmata apoi de testele de ovulatie.

Cand va aud pe voi mai prind si eu curaj, mie imi e frica tare de operatie iar.. prevad un atac de panica atunci, dar mi-am propus sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur de fiecare zi.

Andreea. Ia zi drept, ai o lista cu ce nu ai mai face la bb2 si ai facut la bb1 si una cu ce ai face si nu ai facut? Lol
Andreea06
Scris: Friday, September 14, 2018 5:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Alina, sa stii ca nu am asa efectiv.. sa faci share daca ai ca sigur bifez cateva si de la tine Lol

Ma pot gandi asa rapid ca as vrea sa profit mai bine de perioada de curiozitate, in manute sa duca la gura, aia de pe la 5 luni. Poate manca mai bine, nush..

Si sa continui cu patutul dupa regresia aia de pe la 6 luni sau cand a avut-o.

Cam atat, in rest imi place de bebe, de mine, ca sunt relax asa, a fost ff easy in general si sarcina si mamicia pana acum hainoroc nu ma pot plange ..
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 14, 2018 10:49 PM

Maaary...ce faaaaaci?!ras doooormi?!ras ras
Nui asa ca vreo o poveste cu "zane" inainte de culcare?!ras hohot
MaryPoppins
Scris: Friday, September 14, 2018 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:
Maaary...ce faaaaaci?!ras doooormi?!ras ras
Nui asa ca vreo o poveste cu "zane" inainte de culcare?!ras hohot

Mai, mai, ce-ti fac eu tie hohot nu dorm, iar m-a prins ora 11 pe net hohot ma pun sa citesc un pic ca sa ma ia somnul Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.