Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Wednesday, September 12, 2018 4:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Eu sunt din Alba, da imi curge si sange arata grooaznic...efectiv numai pot nu am plans in travaliu cat plng acum de durere. Asta am facut, comprese masaj muls si degeaba. Numai am putere pt sanul ala jur...

Imi pare rau, Georgiana uff suna la nr ala de tel si cere indrumare de la un consultant, vorbeste si cu medicul tau sa vezi ce zice...pana una alta continua cu comprese, masaj si muls, ia niste ibuprofen si eventual trimite-l pe sotul tau dupa niste lecitina. Pff, as fi vrut sa te pot ajuta mai mult...
Andreea06
Scris: Wednesday, September 12, 2018 4:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Cred ca nu strica lecitina de 1200 chiar de nu e mastita. Teoretic e bine si bebe sa fie pus la san dar daca zici ca e sange, atunci nu..
nu stiu nici eu mai multe decat ce am citit, ca nu am patit..
Andreea06
Scris: Wednesday, September 12, 2018 4:28 PM
Nivel

Inawar wrote:
Buna mamici! pupici
Noi ne pregatim de taierea motului, pe sambata, iar luni saptamana viitoare avem 1 anisor yes
Vom avea nasii la noi pt 3 zile si zilele astea am fost ocupata cu ordine si curatenie, spalat lenjerii... asa cat am putut ras
Bebe are zile cand mananca bine si 1-2 zile cand arunca pe jos si numai strang dupa el, abia am timp sa mananc si eu.
Astept ziua cand ii pun in farfurie si imi vad de treaba :)))
Am mai citit pe aici asa pe sarite, dar nu am apucat sa mai scriu.

Distractie faina sambata, asteptam poze! Wow cum a trecut un anisor..Bravoo
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 12, 2018 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Multumesc din suflet fetelor pt sfaturi si ajutor. Se pare ca am mastita...am facut febra, am avut frisoane cate ore, numai ce mi-am revenit putin, mi s-a dat antibiotic augmentine 1 mg, comprese si muls. Asta e...trec si peste asta
pupici
Mirunah
Scris: Wednesday, September 12, 2018 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Fetelor, Teo ma face sa plang de fericire!

Azi a repetat dupa mine ng de muuulte ori, si a, si a. Asa ce se chinuie sa reproduca ce zic eu si cand nu poate se enerveaza.

Tot de azi rade cu sunet, ha ha hahearts

Si de cteva zile vrea sa prinda jucariile.

Asa ce crrsc repede...parca e alt copil.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, September 12, 2018 10:40 PM
Nivel

Asa e, Miruna coeur cresc repede si parca se transforma, eu sunt fascinata sa o descopar cu fiecare etapa noua de dezvoltare hearts
Mirunah
Scris: Wednesday, September 12, 2018 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
MaryPoppins wrote:
Asa e, Miruna coeur cresc repede si parca se transforma, eu sunt fascinata sa o descopar cu fiecare etapa noua de dezvoltare hearts

Si nu ti-e dor de Ana mica, mica?hearts
MaryPoppins
Scris: Wednesday, September 12, 2018 11:00 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Si nu ti-e dor de Ana mica, mica?hearts

Ba da, mor de dorul ei mica bebelus coeur dar in acelasi timp ma bucur la maxim de ea acum si is nerabdatoare sa aflu cum va fi cand mai creste un pic hearts ma tot uit la poze si in special la filmulete, eu o filmez foarte des si le urc pe Youtube ca sa ramana intr-un singur loc :)
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, September 13, 2018 8:39 AM
Nivel

Neata fete!
Bebele meu a dormit de la 12 pana la 6..s-a trezit a mancat doar 40 ml si iar doarme...e normal? A sarit peste mese si mananca putin. Am incercat sa-l tin treaz dar nu am cu cine....acum sunt curioasa cand se trezeste cat mananca..
Alexis21
Scris: Thursday, September 13, 2018 8:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna diminea?a!!!
Fetelor, da?i-mi recomandari despre locuri de vacanta la munte, bune de mers cu un bebe de 2 luni jumate,cam asa o sa aiba Ana mea atunci când vrem sa plecam. Ca idee, sa fie u?or de ajuns, eu sunt din Braila, nu as vrea sa calatorim ore bune ca sa ajungem la destina?ie.
MaryPoppins
Scris: Thursday, September 13, 2018 8:45 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Neata fete!
Bebele meu a dormit de la 12 pana la 6..s-a trezit a mancat doar 40 ml si iar doarme...e normal? A sarit peste mese si mananca putin. Am incercat sa-l tin treaz dar nu am cu cine....acum sunt curioasa cand se trezeste cat mananca..

In mod normal ar trebui la maxim 4 ore sa manance noaptea cand is asa mici. Ati iesit cu icter din spital? Se poate sa faca si mai tarziu icter. Pana acum cum se trezea noaptea sa pape? Urmareste-l si dc ti se pare ca nu e ok suna la pediatru. Ana foarte greu se trezea noaptea, dormea multe ore legate fara sa pape, dar ea asa a fost de la inceput, n-a avut icter, n-a avut nimic.
Andreea06
Scris: Thursday, September 13, 2018 8:47 AM
Nivel

Neata!

Nostalgie de bebelusenie?

Acus fac bebeii 1 anisor si apoi vibe-ul aici pe forum va fi ‘iar mi-a facut o scena azi, s-a tavalit pe jos si eu nu mai pot, imi scoate peri albi!!’ Lol
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, September 13, 2018 8:55 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

In mod normal ar trebui la maxim 4 ore sa manance noaptea cand is asa mici. Ati iesit cu icter din spital? Se poate sa faca si mai tarziu icter. Pana acum cum se trezea noaptea sa pape? Urmareste-l si dc ti se pare ca nu e ok suna la pediatru. Ana foarte greu se trezea noaptea, dormea multe ore legate fara sa pape, dar ea asa a fost de la inceput, n-a avut icter, n-a avut nimic.

A facut icter, a stat la lampa 1 zi jum, mai avea putin cand am plecat. Noi sambata am iesit din spital si noaptea se trezea la 2 si la 6 dimineata, papa 60 ml sau 50 ml depinde cum avea chef.
Ieri dim s-a trezit la 9 a stat treaz pana la 12...a papat si a adormit. La 14:30 a mancat 10 ml si la 15:30 alti 30 ml si somn pana ma 7 seara. La 7 a mancat 80 de ml a stat treaz pana la 11 jum 12...a mancat la 10 jum 80 ml si somn de voie. S-a trezit la 3 dar nu a vrut sa manance l-am schimbat si somn, m-am chinuit sa-l trezesc dar degeaba. La 6 a papat 40 de ml a facut cacuta si somn si inca doarme...
Oare nu are un puseu de crestere? uff
MaryPoppins
Scris: Thursday, September 13, 2018 9:16 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

A facut icter, a stat la lampa 1 zi jum, mai avea putin cand am plecat. Noi sambata am iesit din spital si noaptea se trezea la 2 si la 6 dimineata, papa 60 ml sau 50 ml depinde cum avea chef.
Ieri dim s-a trezit la 9 a stat treaz pana la 12...a papat si a adormit. La 14:30 a mancat 10 ml si la 15:30 alti 30 ml si somn pana ma 7 seara. La 7 a mancat 80 de ml a stat treaz pana la 11 jum 12...a mancat la 10 jum 80 ml si somn de voie. S-a trezit la 3 dar nu a vrut sa manance l-am schimbat si somn, m-am chinuit sa-l trezesc dar degeaba. La 6 a papat 40 de ml a facut cacuta si somn si inca doarme...
Oare nu are un puseu de crestere? uff

La puseu mananca mult, nu putin. Iar primul salt mental e abia la 6s. Dc ii dai lp contorizeaza cat mananca in 24h si consulta-te cu pediatrul.
LE: daca ma intrebi pe mine, e putin cat a mancat ieri. Scutece cum uda? Caca face? Fontanela e adancita cumva? Ce a zis dr legat de icter cand ati fost la control? Sorry ca te bazai cu atatea intrebari, dar nu e de joaca cu deshidratarea la un bebe asa mic.
delia.c.yaya
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Hai sa va zic ce am facut noi ieriLol Giulica mea a papat (dovada in scutecul de azi).
Mancam aseara cu barbatumiu pepene galben...fiemea cand a vazut farfuria parca turbase...luase barbatumiu o bucatica si ia dat sa guste...nici nu va imaginati cum sugea la bucata aia,la muscat de deget si pe C.hohot asa ca am fugit la bucatarie si iam fiert repede morcov si cartof. O punem in scaun. Iam pus in fata astea taiate degetel..luase morcov..se cam stramba..gaguri,dar dupa incepuse sa molfaie...ba morcov ba cartof...pana sa trezit C. Ca "vai,a luat o bucata mare in gura" si a sarit ca turbatul sa ii scoata din gura bucata...apoi ma injurathohot si a luat cartoful si la facut piure si ia dat...si asa ca fiemea tinea cu mine..ia vomitat tot pireulhohot am lasato si dupa vreo 10min am continuat cu blw. Barbatumiu sia luato naspa a plecathohot si asa fiemea a papat morcov si pepene galben. Dar sincer ma cam luase spaima din cauza lui. Si chiar ma intreb. Cum sa gestionez faza asta ca rupe o bucata prea mare?!uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.