Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Friday, September 7, 2018 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 7, 2018 7:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dana_
Scris: Friday, September 7, 2018 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
delia.c.yaya wrote:
Mamici,cam ce ar trebui sa mai iau ptr diversificare?!
Am scaun papat, farfurii,lingurita,furculi?a,cana papa (e o cana cu o lingura in ea,am primito),babetele.Trebuie sa iau aparat pe aburi. Dar ce mai trebuie?!ce cana de apa e buna ptr inceput?!

E ok ce ai luat . Noi avem scaun de masa ,lingurite , farfurii , babetele si i-am luat canita din aceea antiscurgere dar se joaca doar si bea numai din sticluta cu biberon
Succes cu diversificarea , nu cred ca veti avea probleme daca papa lp . Noi inca ne luptam cu mancarea uff
Eu m-am simtit f rau acum 2 zile si a trebuit sa chem salvarea , mi-au dat injectie pt ca vomam continuu f aiurea a fost ceva mancare ce nu mi-a picat bine . Cel mai nasol a fost ca nu puteam alapta ...deeeeci nu doresc la nimeni sa afle cum e , am rezistat doar 8 ore si asta pt ca m-am uitat pe net si medicamentele erau low risk dar e teroare cu un bebe alaptat si care refuza mancarea si care face ingrozitor cand vede lp , arunca sticla , impinge ..nu e de povestit cat m-am luptat si tot n-am reusit sa-l conving sa pape lp , eram si f slabita si tati plecat iar . Ma simt oarecum vinovata pt ca nu i-am dat si lp de cand era mai micut, cred ca altfel ar fi fost situatia , ar fi acceptat cand am eu probleme de genu asta si cred ca ar fi mancat mai bine , si bineinteles ar fi mai simplu cand vreau sa-l intarc pe la 1 an as vrea , habar n-am ce ma fac .
Intreb mamicile care dau lp la bebei , ce lp ar fi mai bun? I-am luat nan2 asa urat miroase ..nu stiu daca toate sunt asa dar nici eu nu l=as bea , ma gandesc ca alte firme o fi mai bune dar nu le-am testat.
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 7, 2018 7:36 PM

Dana_ wrote:

E ok ce ai luat . Noi avem scaun de masa ,lingurite , farfurii , babetele si i-am luat canita din aceea antiscurgere dar se joaca doar si bea numai din sticluta cu biberon
Succes cu diversificarea , nu cred ca veti avea probleme daca papa lp . Noi inca ne luptam cu mancarea uff
Eu m-am simtit f rau acum 2 zile si a trebuit sa chem salvarea , mi-au dat injectie pt ca vomam continuu f aiurea a fost ceva mancare ce nu mi-a picat bine . Cel mai nasol a fost ca nu puteam alapta ...deeeeci nu doresc la nimeni sa afle cum e , am rezistat doar 8 ore si asta pt ca m-am uitat pe net si medicamentele erau low risk dar e teroare cu un bebe alaptat si care refuza mancarea si care face ingrozitor cand vede lp , arunca sticla , impinge ..nu e de povestit cat m-am luptat si tot n-am reusit sa-l conving sa pape lp , eram si f slabita si tati plecat iar . Ma simt oarecum vinovata pt ca nu i-am dat si lp de cand era mai micut, cred ca altfel ar fi fost situatia , ar fi acceptat cand am eu probleme de genu asta si cred ca ar fi mancat mai bine , si bineinteles ar fi mai simplu cand vreau sa-l intarc pe la 1 an as vrea , habar n-am ce ma fac .
Intreb mamicile care dau lp la bebei , ce lp ar fi mai bun? I-am luat nan2 asa urat miroase ..nu stiu daca toate sunt asa dar nici eu nu l=as bea , ma gandesc ca alte firme o fi mai bune dar nu le-am testat.

La cum se prezinta nu cred ca o sa avem maru probleme cu papatul. Incepe sa ma ia cu emotii mancatul asta, parca as naste din nouhohot
Eu ii dau Aptamil. E ok si ca miros si ca gust.
MaryPoppins
Scris: Friday, September 7, 2018 8:31 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Off, bine ca e totul ok acum computerlove aiurea cu medicii astia care iti spun sa intrerupi alaptarea din orice, cand de fapt is foarte putine medicamente incompatibile cu alaptarea. Si sa nu-ti para rau ca nu i-ai dat lp, ca probabil nu mai ajungeai pana aici cu alaptarea. Eu sunt foarte pro lp cand mama nu vrea sa alapteze sau nu a putut alapta din varii motive, dar sa stii ca pe termen lung alimentatia mixta nu tine, lactatia se duce sau bebe refuza sanul...

Dupa 1 an poti sa-i dai linistita lapte de vaca sau capra, daca il accepta, nu e musai lp. Niste analize nu ti-a recomandat dr? Uneori anemia e de vina pt refuzul solidelor iar la bebeii alaptati rezervele de fier din burtica se cam termina pe la 6 luni. Dar ai sa vezi ca va veni o vreme cand si David va fi prieten cu mancarea Buddy1
lore.t.
Scris: Friday, September 7, 2018 10:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Dana_ wrote:

Noi am folosit topfer bio, bun la gust, miros, al meu l-a acceptat fara probleme :)
delia.c.yaya
Scris: Saturday, September 8, 2018 9:13 AM

La multi ani tuturor de Sf Maria!computerlove
Îngerii sa va calauzeasca pa?ii iar Sfânta Fecioara sa va lumineze drumul in viata!!!

iloveyou
Alexis21
Scris: Saturday, September 8, 2018 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata si la multi ani tuturor mamicilor si bebeilor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Nu prea am mai scris, din lipsa de timp. Bebelina mea e foarte bine, exceptand momentele cand se chinuie cu colicii sau vrea sa faca ceva mai mare. Am descoperit ca daca ii dau Espumisanul cu un sfert de ora inainte de masa isi face mult mai bine efectul decat daca il pun direct in lapte. Cu tzitzi tot asa ne chinuim, tot laptele praf e baza. Am destul de putin dar il dau inainte de lapte praf, o pun la san si e foarte fericita. Cu SNS-ul am lasat-o balta pentru ca ea se enerva maxim dupa fiecare masa, probabil ca simtea ca nu se satura, desi prin SNS manca aceeasi cantitate de lp ca si din biberon dar faptul ca nu sugea tetita aia cred ca o deranja. Am incercat o saptamana cu el si daca am vazut ca lactatia mea nu se imbunatateste, ba din contra, parca e si mai putina, am zis sa nu mai chinui copilul aiurea. Imi pare tare rau si parca ma simt vinovata ca nu am reusit sa o hranesc exclusiv la san . Asta e.....
Saptamana viitoare implinim o luna. Ma uit la ea si inca nu imi vine sa cred ca e a mea si ca a stat in burtica timp de 9 luni. Deja isi schimba trasaturile, nu prea mai seamana cu ceea ce era in maternitate.
Se apropie si la noi perioada de vaccinuri si asa imi e teama de reactiile adverse....dar sunt constienta ca trebuie sa i le fac, nu vreau sa ia cine stie ce boala pentru care putea sa faca vaccin si eu nu i l-am facut.
lore.t.
Scris: Saturday, September 8, 2018 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Alexis21 wrote:
Buna dimineata si la multi ani tuturor mamicilor si bebeilor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Nu prea am mai scris, din lipsa de timp. Bebelina mea e foarte bine, exceptand momentele cand se chinuie cu colicii sau vrea sa faca ceva mai mare. Am descoperit ca daca ii dau Espumisanul cu un sfert de ora inainte de masa isi face mult mai bine efectul decat daca il pun direct in lapte. Cu tzitzi tot asa ne chinuim, tot laptele praf e baza. Am destul de putin dar il dau inainte de lapte praf, o pun la san si e foarte fericita. Cu SNS-ul am lasat-o balta pentru ca ea se enerva maxim dupa fiecare masa, probabil ca simtea ca nu se satura, desi prin SNS manca aceeasi cantitate de lp ca si din biberon dar faptul ca nu sugea tetita aia cred ca o deranja. Am incercat o saptamana cu el si daca am vazut ca lactatia mea nu se imbunatateste, ba din contra, parca e si mai putina, am zis sa nu mai chinui copilul aiurea. Imi pare tare rau si parca ma simt vinovata ca nu am reusit sa o hranesc exclusiv la san . Asta e.....
Saptamana viitoare implinim o luna. Ma uit la ea si inca nu imi vine sa cred ca e a mea si ca a stat in burtica timp de 9 luni. Deja isi schimba trasaturile, nu prea mai seamana cu ceea ce era in maternitate.
Se apropie si la noi perioada de vaccinuri si asa imi e teama de reactiile adverse....dar sunt constienta ca trebuie sa i le fac, nu vreau sa ia cine stie ce boala pentru care putea sa faca vaccin si eu nu i l-am facut.

Nu trebuie sa te simti vinovata, tu faci tot ce poti pentru bebe tau, ii oferi iubirea ta neconditionata, caldura ta, si simplu fapt ca il pui la san chiar daca zici ca nu prea se hraneste pentru ea e alinare...fetita va creste fie cu lapte matern fie cu lapte praf, nu in asta consta o mama buna.
Incearca sa te relaxezi si nu renunta sa o pui si la san de fiecare data inainte sa ii dai lapte praf, si eu asa am facut 3 luni de zile si incet incet am tot scos din el pana am ajuns la alaptat exclusiv. Ea va creste si va suge tot mai bine, important e sa fi perseverenta daca iti doresti mult alaptare exclusiva. Si la noi la inceput predomina laptele praf dar se poate!!!
MaryPoppins
Scris: Saturday, September 8, 2018 11:22 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
La multi ani tuturor de Sf Maria!computerlove
Îngerii sa va calauzeasca pa?ii iar Sfânta Fecioara sa va lumineze drumul in viata!!!

iloveyou

Eu ma simt, deci multumesc pentru urari computerlove grup mai e vreo mamica aici pe care o cheama Maria? Buddy1
MaryPoppins
Scris: Saturday, September 8, 2018 11:25 AM
Nivel

Alexis, ti-a zis Lore iar foarte frumos, n-am nimic de adaugat Cheek Kiss sa nu-ti fie teama de vaccinuri, foarte posibil sa nu aiba nimic. La noi asa a fost, ba chiar ultimele au coincis cu iesirea din saltul mental si a fost toata binedispusa Lol
Andruu
Scris: Saturday, September 8, 2018 12:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
buna, mamici! in primul rand La multi ani de Sf Marie!

Primiti si o recent mamica de gemenasi in grupul vostru? coeur
Andreea06
Scris: Saturday, September 8, 2018 12:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andruu wrote:

Bine ai venit Andruuuu! Cum e ati ajuns acasa deja?
delia.c.yaya
Scris: Saturday, September 8, 2018 12:54 PM

MaryPoppins wrote:

Eu ma simt, deci multumesc pentru urari computerlove grup mai e vreo mamica aici pe care o cheama Maria? Buddy1

Deci facem chef azi,nu?!Lol al meu e Marian...coeur
delia.c.yaya
Scris: Saturday, September 8, 2018 1:07 PM

Andruu wrote:

Hehe..bine ai venit!!!campfire
Sunt tare curioasa cum te descurci cu doi...a mea e una si facea cat 7 la inceputhohot
Tu cum te simti?! Mai asteptam poze cu piticiicoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.