Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Saturday, September 1, 2018 10:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Dana, ce mare si frumos e David Love si blondut! Parca numai baietei blonduti avem aici pe forum :)
Andreea06
Scris: Saturday, September 1, 2018 11:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:
Dana, ce mare si frumos e David Love si blondut! Parca numai baietei blonduti avem aici pe forum :)

Au fetitele ce alege, hihi dance

Am iesit la un film in seara asta. Uh, alta viata yes

Si tot caut pe pinterest idei pt bucatarie si pentruuuuu prima zi de nastere majoreta ca mai sunt 2 lunite si ceva hainoroc
MaryPoppins
Scris: Saturday, September 1, 2018 11:38 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Si tot caut pe pinterest idei pt bucatarie si pentruuuuu prima zi de nastere majoreta ca mai sunt 2 lunite si ceva hainoroc

Vaii, prima zi de nastere! Cand a trecut timpul asta mai frate... mentiona Alina zilele trecute de sedinta foto smash the cake, eu nu mai auzisem de asa ceva :)) voi faceti? Mi se pare foarte funny, daca stiam as fi facut si eu anul asta cand am schimbat prefixul :))
Dana_
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
MaryPoppins wrote:

Multumesc Mary! Pare blondut dar e saten deschis , tati e tot asa ( doar ca mai nou cu ceva fire albe Lol ) iar eu saten inchis . In schimb la ochi m-a mostenit , amandoi avem caprui iar baiatul cel mare si tati au verzi . Pe asta micu parca l-am facut doar eu iar cel mare e leit tati

Dana_
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:37 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ce fain de voi , n-am mai fost la film de cativa ani. De cand am nascut n-am mers nicaieri inafara de mall si acasa sau la mama
Sotul a plecat ieri din nou si revine luna viitoare dupa noi , pana atunci cred ca mai dau jos cateva kg , ma solicita la maxim strumfu meu Crazy

Vroiam sa te intreb cum e dupa vaccin , ceva reactii? Luni il sun pe dr sa vad ce parere are , pana la urma cred ca il facem si noi . Problema e ca David are o mica raceala , sa speram ca trece pana atunci.
Gabita29
Scris: Sunday, September 2, 2018 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
MaryPoppins wrote:

Wonder weeks se numeste, e si aplicatie pt tel. Dar e despre salturile mentale, voi mai aveti pana la primul. Puseele de crestere fizica sunt alta mancare de peste, la voi urmatorul ar fi la 3 saptamani :) posibil sa nu simti nimic deosebit, dar daca cumva cere sa stea mai mult la san sa nu cumva sa te sperii ca nu ai lapte destul, ei atunci cresc mult dintr-o data si au nevoie de mai mult lapte. Si sa stii ca faci o treaba minunata si esti cea mai buna mama pt puiul tau computerlove cred ca toate am trecut prin fazele astea de baby blues, e normal, dupa nastere suntem inca pline de hormoni si plangem din orice :)) dar toate trec, ai sa vezi Cheek Kiss

Ok. Multumesc mult pentru incurajari! Doamne ajuta!
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 2, 2018 10:56 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:11 PM
Nivel

Alexis21
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca?
AleC
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
AleC
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Alexis21 wrote:
Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca?

Poti incerca servetelele Iridium, pe noi ne-au ajutat cand mi se parea ca e nevoie.
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Ia uite boabele de fasole Lol hearts

Or fi ele boabe, dar cand te musca aoleuLol
Dana_
Scris: Sunday, September 2, 2018 12:53 PM
Nivel

Felicitari pt din?i?ori newclap

Al meu nici un dinte ?i are aproape 9 luni. Mama zice sa-l duc la Dr ca nu e ok , trebuia sa aiba din?i?ori deja. Din cate citesc pe net se poate sa iasa ?i la 1 an .
Mirunah
Scris: Sunday, September 2, 2018 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Alexis21 wrote:

In primele saptamani si lui Teo ii curgeau ochisorii.
Eu am inteles ca e normal la inceput.
Tot cu ser am sters si eu cand era nevoie.
A trecut dintr-o data.
AriaM
Scris: Sunday, September 2, 2018 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
O prietena stomatoloaga zice ca e in regula pana la un an jumate. Dupa trebuie verificat sa nu fie vorba de niste carente sau alte Probleme.

Cumnatamea are doi baieti: la unul i-a iesit primul dinte la 4 luni, la celalalt la 11 luni.

Nici la K nu se vede vreo urma de dinte inca...

Dana_ wrote:
Felicitari pt din?i?ori newclap

Al meu nici un dinte ?i are aproape 9 luni. Mama zice sa-l duc la Dr ca nu e ok , trebuia sa aiba din?i?ori deja. Din cate citesc pe net se poate sa iasa ?i la 1 an .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.