Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
CrisM wrote:
Multumim pentu casuta noua!
Fetelor ati patit sa nu va doarma bebeii 3-4 ore? Bebelina mea dormea constant asa la fiecare 2 ore baga somn. Axi suntem si dupa vaccinul de 2 luni si la al doilea salt mentalBig Surprise ma tot chinui sa o adorm. Adoarme pe mine si cand o pun in patut face ochii mati

Da..si a mea are o maaare problema cu somnul in ultima perioada. Noaptea doarme 9_10 ore neintrerupte, dar ziua nu stiu daca mai doarme 4 ore in total...pe bucati asa mai atipeste ca mamaia...ma mai chinui eu dupa amiaza so culc...azi tot chinuit...cu leganat,cantec de leagan si somnic...daar e si foarte caldpale
Andreea06
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ale29 wrote:
Vreau si eu pe listuta.. Bebe Teodora 29 noiembrie 2017.

Va citesc cu mult drag, dar imi e destul de greu sa scriu caci bebelina mea nu ma lasa cand ma vede cu telefonul in mana. Are o pasiune pt telefon, telecomanda, tableta etc.. O atrag ca magnetul.. E jalee!! Hilar

Te-am adaugat, cand ajung la laptop pun si tickerul ca acum nu am linkul la imagine aici pe tel :)
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:37 PM

MaryPoppins wrote:

50 de minute e parfum Lol la noi a fost exceptie azi 1 ora la pranz. A mai dormit vreo 20 min mai devreme. Dupa 6 iesim afara si sper sa mai traga 30 minute somn in sistem. Azi doar 3 somnuri deci Boredom Ana doarme noaptea, cateodata se mai trezeste o data pt papa, o simt cum se foieste, o mufez si adorm la loc. Habar n-am ce face ea acolo, cat si cum suge Lol dimineata la fel, ii bag tzitzi in gura si ma culc la loc, doarme si ea pana pe la 9-10, rar ne trezim mai devreme. Dar e distractie mare seara pana adoarme, fac descantece sa o conving sa se linisteasca Crazy

Ai incercat sa o pui in patut si so lasi sa vezi daca adoarme?!
Eu asa fac cu Giuli...se agita si cate 20min ..fara sa planga,sa tipe,scanceasca..doar se foieste,isi papa picioarele...pana dintro data cand pur si simplu se opreste si somn...e comicahohot si la Giuli inca o chestie...trebuie sa ma indepartez din raza ei vizuala,ca daca ma vede incepe sa plânga...asa sta cuminte si adoarme...
Ale29
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2018

Te-am adaugat, cand ajung la laptop pun si tickerul ca acum nu am linkul la imagine aici pe tel :) [/quote]

Multumesc frumos!! Love
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:

Ai incercat sa o pui in patut si so lasi sa vezi daca adoarme?!
Eu asa fac cu Giuli...se agita si cate 20min ..fara sa planga,sa tipe,scanceasca..doar se foieste,isi papa picioarele...pana dintro data cand pur si simplu se opreste si somn...e comicahohot si la Giuli inca o chestie...trebuie sa ma indepartez din raza ei vizuala,ca daca ma vede incepe sa plânga...asa sta cuminte si adoarme...

Am incercat, fail total Lol plus ca riscam sa cheme vecinii protectia copilului...are niste plamani copila asta a mea Lol
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 5:51 PM
Nivel

MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 6:12 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Cu drag fetelor.

Haha se vede ca suntem mamici Lol

Pai serios, cand esti mama toti copiii parca is ai tai, eu ma ingrijorez de fiecare data cand scrie cineva ca ceva nu-i bine cu bebele grup
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 6:21 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mamici,chiar ati vazut ca sa deschis inapoi Top 7 pitici?!?!coeur ras

Despre ce vb aici? Voiam sa te intreb mai devreme dar m-am luat cu altele ras
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 6:34 PM

MaryPoppins wrote:

Despre ce vb aici? Voiam sa te intreb mai devreme dar m-am luat cu altele ras

Punem poze in functie de top(mamici,burtici,aspirante,pitici) si votam..eu zic ca e funnynewclap
Andreea06
Scris: Thursday, August 2, 2018 7:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:

Pai serios, cand esti mama toti copiii parca is ai tai, eu ma ingrijorez de fiecare data cand scrie cineva ca ceva nu-i bine cu bebele grup

Da da dar si intrebarile pe masura. Nu mai vorbim de victoria’s secret, intrebam de kk Big Laugh
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 7:12 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da da dar si intrebarile pe masura. Nu mai vorbim de victoria’s secret, intrebam de kk Big Laugh

Acuma, stii cum e, "the clue is in the poo" hohot
lore.t.
Scris: Thursday, August 2, 2018 8:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
AleC
Scris: Thursday, August 2, 2018 9:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 11:46 PM
Nivel

lore.t. wrote:
Multumim de noua casuta pupici
Eu, Stefan, noua membra a familiei Asha si capra Lol
https://ibb.co/etic8z

Deci sunteti mortali, capra included newclap vad ca ati inaugurat si Isara, e foarte frumos modelul hearts dar nu stiu daca mi se pare mie, nu ar trebui sa mai strangi un pic puntea? Din poze pare ca ii vine dincolo de genunchi si e un pic fortata cracanarea Cheek Kiss
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 11:48 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.