Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Ah..am aflat motivul pentru care nu scadea burta deloc. M-am testat si se pare ca am diastaza abdominala. Exercitiile pe care le faceam imi faceau mai rau decat bine. Am distanta intre muschi de doua degete. De acuma trebuie sa fac alt fel de exercitii. Eu nu stiam de asta. Am gasit intamplator pe net.
Pfff, am citit si eu mult despre asta, parca imi e si frica sa ma verific la abdomen nici la mine nu s-a retras burta de tot...iar eu burta n-am avut absolut deloc niciodata, chiar si cand aveam sufieciente kg in plus. e si ceva tesut adipos acolo de care trebuie sa scap, sa vedem in timp cum o sa arate. Chiar am citit pe grupul de alaptare despre o mamica care se confrunta de f mult ani (peste 5 ani parca) cu problema asta si in final a gasit la noi in TM o instructoare de fitness specializata pe asa ceva. Dupa 10 sedinte de exercitii speciale i s-a reconfigurat zona abdominala in mod miraculos. Si chiar zicea si ea, ca exercitiile clasice pt abdomen mai mult rau fac.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Pfff, am citit si eu mult despre asta, parca imi e si frica sa ma verific la abdomen  nici la mine nu s-a retras burta de tot...iar eu burta n-am avut absolut deloc niciodata, chiar si cand aveam sufieciente kg in plus. e si ceva tesut adipos acolo de care trebuie sa scap, sa vedem in timp cum o sa arate. Chiar am citit pe grupul de alaptare despre o mamica care se confrunta de f mult ani (peste 5 ani parca) cu problema asta si in final a gasit la noi in TM o instructoare de fitness specializata pe asa ceva. Dupa 10 sedinte de exercitii speciale i s-a reconfigurat zona abdominala in mod miraculos. Si chiar zicea si ea, ca exercitiile clasice pt abdomen mai mult rau fac....
Deci treaba asta e chiar serioasa! O sa tot caut pe youtube ca sunt tot felul de exercitii sa gasesc ceva ce da si rezultate. Poate prinzi curaj pana la urma sa te testezi si tu |
|

| delia.c.yaya wrote:Deci treaba asta e chiar serioasa! O sa tot caut pe youtube ca sunt tot felul de exercitii sa gasesc ceva ce da si rezultate. Poate prinzi curaj pana la urma sa te testezi si tu
Mie imi e frica sa pun pe burta mai ales ca inca e amortita zona jos inspre taietura... |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Cum anume se verifica Delia? Eu m-am pipait dar nu dau decat de tesut adipos.
delia.c.yaya wrote:Ah..am aflat motivul pentru care nu scadea burta deloc. M-am testat si se pare ca am diastaza abdominala. Exercitiile pe care le faceam imi faceau mai rau decat bine. Am distanta intre muschi de doua degete. De acuma trebuie sa fac alt fel de exercitii. Eu nu stiam de asta. Am gasit intamplator pe net. |
|

| AriaM wrote:Cum anume se verifica Delia? Eu m-am pipait dar nu dau decat de tesut adipos.
Uite aici zice cum sa verifici http://www.totuldespremame.ro/tu-mama/fitness-diete/nu-poti-scapa-de-burtica-e-posibil-sa-ai-diastaza-abdominala
Si aici video https://www.youtube.com/watch?v=fiqfFM3kNuk |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Hmm, mie mi-a spus si doctora sa nu fac sport 6 luni, iar patroana unei sali de fitness a spus ca nu primeste mamici care au mai putin de 6 luni de la nastere pt ca nu este recomandat un astfel de efort in perioada asta. |
|

| Pt cezariana indicatia e de 4-6 luni, depinde de situatie si de recomandarile fiecarui medic. Dar la nasterea naturala se poate face sport mult mai repede, de asta ma gandesc ca Delia se apucase de exercitii pt abdomen. |
|
| MaryPoppins wrote:Pt cezariana indicatia e de 4-6 luni, depinde de situatie si de recomandarile fiecarui medic. Dar la nasterea naturala se poate face sport mult mai repede, de asta ma gandesc ca Delia se apucase de exercitii pt abdomen.
Da, doctorul a zis ca dupa ce se termina lohiile e ok sa fac sport,asta si daca ma simt eu pregatita pentru asta. Pentru 6 luni nu am voie sa ridic mai mult de 10_12kg. |
|
| Deci, cum sa slabesc eu, daca am mâncat ca sparta?!?! Am facut din branza de aseara niste papanasi moldovenesti ca la bunica acasa |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Astazi am sarbatorit o lunaaaa |
|
| Mirunah wrote:Astazi am sarbatorit o lunaaaa
Hehe..la cat mai multe lunite Teo!!! sa cresti mare si sanatos...si.s-o lasi pe mami sa.doarma |
|

| delia.c.yaya wrote:Hehe..la cat mai multe lunite Teo!!!  sa cresti mare si sanatos...si.s-o lasi pe mami sa.doarma
Neah, de ce s-o las? Ce, mami trebuie sa doarma? Nu, nu! Mami trebuie sa ma serveasca rapid, mai rapid decat la fast food!
Sunt zombie, dar fericita! Totusi sper sa doarma si el mai mult de 2 ore. |
|

| Mirunah wrote:Astazi am sarbatorit o lunaaaa
Sa cresteti mari si sanatosi |
|

| Multumim!
Sunt disperata...azi a vomitat iar, acum juma de ora...la fel, si pe nas si pe gura, tot ce a mancat . Duminica a vomitat dar nu o cantitate f mare si doar pe gura.
Maine dimineata merg la pediatra... As face orice sa aflu cauza. Nu cred ca e normal asa ceva.
Ochii mi se par dimineata umflati cand unul, cand celalalt. Dar trece in cateva ore. Poate doar mi s-o parea...
Are mucisori galbeni...
Si somnul nu il are linistit, nu prea l-a avut niciodata...
Ce investigatii sa fac? Aveti idee? Il prograsem pe 22 august la o eco pentru stomacel...
|
|

| Caca cum face? Ai vazut vreoadata sa fie mucus? San/lapte muls ii mai dai? |
|
|