Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dea22 wrote:Hmmm...eu inca o chinui in fiecare seara cu toaletarea ochilor,nasului si guritei. Poate ar trebui sa ma opresc si eu. Alte mamici ce mai zic?
In gurita nu l-am curatat niciodata si a fost ok la fiecare control pediatric, iar nasucul nu l-am mai curatat de la raceala din martie, ii mai pun ser fff rar daca vad vrun muc, dar nu aspir, iar la ochisori mai sterg din cand in cand cu iridium baby, asteptam sa ajungem la oftalmolog ca avem ceva probleme cu ochisori iritati. Urechile cu prosopul sterse bine dupa fiecare baita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:
In gurita nu l-am curatat niciodata si a fost ok la fiecare control pediatric, iar nasucul nu l-am mai curatat de la raceala din martie, ii mai pun ser fff rar daca vad vrun muc, dar nu aspir, iar la ochisori mai sterg din cand in cand cu iridium baby, asteptam sa ajungem la oftalmolog ca avem ceva probleme cu ochisori iritati. Urechile cu prosopul sterse bine dupa fiecare baita.
La fel si eu, in gurita niciodata, nasucul aspir cu asp electric nu la aspiratorul mare, cand vad mucusori. Urechile la fiecare baita. Ochisorii la nevoie cu iridium - gen cand curg, in rest doar cu ser, tot la nevoie asa. De cele mai multe ori sunt curati. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Dea22 wrote:Am tot citit ca glicerina boraxata este toxica. Voi cu ce curatati bebei in gurita?
Cu nimic. Nu are limba plina. E curata. Si ochisorii si nasul ii curat doar la nevoie.
Asa mi-a zis si neonatoloaga si pediatra. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Dea22 wrote:Hmmm...eu inca o chinui in fiecare seara cu toaletarea ochilor,nasului si guritei. Poate ar trebui sa ma opresc si eu. Alte mamici ce mai zic? Niciodata nu l-am curatat in gura, la ochisori nu il mai curat de cand nu mai are secretii adica de o luna deja, in nasuc ii pun ser fiziologic din cand in cand si in urechi il curat doar cand este cazul... daca vrei poti sa folosesti glicerina simpla, aia nu e toxica |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Dea22 wrote:Hmmm...eu inca o chinui in fiecare seara cu toaletarea ochilor,nasului si guritei. Poate ar trebui sa ma opresc si eu. Alte mamici ce mai zic? Si eu am curatat-o in fiecare zi in gurita cu glicerina boraxata.i am sters si ochisorii cu ser, plus ser fiziologic in nasuc.la noi serul in nasuc e necesar pentru ca are destul de des mucisori uscati si nu poate respira. Glicerina simpla am cautat si noi pentru curatarea guritei dar nu se gaseste pe nicaieri. Bebelina mea are limba plina si se impune curatarea. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mamici ma uitam pe emag la caruciorul acela pockit si vad ca mai e o varianta qbit de la gb, se strange si el destul de bine si are copertina aceea mai ok.
Carucior sport gb Qbit+ Laguna Blue
https://www.emag.ro/carucior-sport-gb-qbit-laguna-blue-qbitp-lb/pd/DVSZ9FBBM |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea, m-am uitat si eu la qbit si e foarte ok, dar ca intrebuintare pt mine e mai ok pockit, strict pt travel si cand plec singura cu ea cu masina. In rest o sa-l tot folosim pe asta ce il avem acum, e perfect pt trotuarele din Timisoara iar in cosul lui intra o tona de cumparaturi/bagaje |
|
| Mamici, eu am nevoie de recomandari pt un suport de baita, de pus in vana. Cadita noastra de la IKEA nu o mai folosim de la o luna si alta mare nu mai vreau, ca nu am spatiu de depozitare. Momentan o spal pe un burete (din asta ) dar e mic si el, de la fund in jos sta saraca cu picioarele atarnate :)) plus ca ramane nespalata pe spate daca ii fac baie cand is singura :)) ma tot uit pe net dar nu stiu catre ce anume sa ma orientez. |
|
| MaryPoppins wrote:Mamici, eu am nevoie de recomandari pt un suport de baita, de pus in vana. Cadita noastra de la IKEA nu o mai folosim de la o luna si alta mare nu mai vreau, ca nu am spatiu de depozitare. Momentan o spal pe un burete (din asta ) dar e mic si el, de la fund in jos sta saraca cu picioarele atarnate :)) plus ca ramane nespalata pe spate daca ii fac baie cand is singura :)) ma tot uit pe net dar nu stiu catre ce anume sa ma orientez.
Si unde ii faci baie? In cada? De ce nu mai folositi cadita ei? |
|
| Mirunah wrote:
Si unde ii faci baie? In cada? De ce nu mai folositi cadita ei?
Direct in cada, pe buretele ala. Cadita nu o mai folosim ca nu mai are loc in ea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Mamici, eu am nevoie de recomandari pt un suport de baita, de pus in vana. Cadita noastra de la IKEA nu o mai folosim de la o luna si alta mare nu mai vreau, ca nu am spatiu de depozitare. Momentan o spal pe un burete (din asta ) dar e mic si el, de la fund in jos sta saraca cu picioarele atarnate :)) plus ca ramane nespalata pe spate daca ii fac baie cand is singura :)) ma tot uit pe net dar nu stiu catre ce anume sa ma orientez.
Mary, nu stiu exact ce sati recomand..momentan folosesc cadita cu suport de la chicco. Daca aveam cada voiam asa ceva: https://www.primimesi.com/it/vasche/100-buddy-ok-baby.html?gclid=CjwKCAjws8vaBRBFEiwAQfhs-OBpyy2acf5purSbBgP4viWAa_ocXt23JD0S5qIMiOGCdeoLleaYHxoC-88QAvD_BwE#/128-colore-turchese |
|
| Inseamna ca e mai mare cadita voastra. Asta de la Ikea are 71 cm lungimea maxima in partea de sus, jos la baza e si mai mica. Si la un suport din ala ma gandeam, sa vad cat is de mari totusi. Speram sa gasesc ceva pliabil din material care sa nu ocupe mult spatiu. Is ceva hamace pt baie dar au in jur de 50 cm, noi nu mai avem ce sa facem cu ele. |
|
|
Din asta am cumparat si eu, dar o sa il folosesc mai tarziu. La noi baita nu dureaza mult, 5 minute.
Noi avem o cada luata din piata, am dat vreo 50 ron pe ea. Dar e mare. Are loc pana la un an in ea cred |
|
| Cand ne-am prins noi cum sa-i facem baie am descoperit ca iubeste apa, asta implica si mult topait cand mai creste, deci si din cauza asta a devenit inutila cadita pt noi :)) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote: Inseamna ca e mai mare cadita voastra. Asta de la Ikea are 71 cm lungimea maxima in partea de sus, jos la baza e si mai mica. Si la un suport din ala ma gandeam, sa vad cat is de mari totusi. Speram sa gasesc ceva pliabil din material care sa nu ocupe mult spatiu. Is ceva hamace pt baie dar au in jur de 50 cm, noi nu mai avem ce sa facem cu ele.
Am vazut aici ca sunt si cadite gonflabile...aia chiar nu ocupa spatiu...si cica se unfla repede la pompa electrica...acuma nu stiu...aici am vazut si din alea care se pliaza si separator ptr cada cum arata pe fb la reclame... |
|
|