Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, July 20, 2018 9:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ilinca003 wrote:
Multumesc fetelor...bebita mea are 4 zile...aseara,de cand am ajuns acasa cu ea,dupa masa de seara,ora 8,a plans in reprize mari pana la ora 2 jumate...se auzea la burtica ceva ca si cum ar deranja o...i am dat siropel(nu mi vine acum numele,ceva cu d),recomandat de dr...voiam sa ajung cu ea la spital,ca nu puteam sa o oprim din plans...intr un final,a dat Domnul si s a linistit...ps:e alimentata mixt.

Uf, am inteles :( probabil a deranjat-o ceva.. la alimentatia mixta se zice ca sunt colicii mai rai pt ca au timpi de digestie diferiti, lm mai rapid, lp mai greu. Poate treptat vei reusi sa renunti la lp. Sa o pui pe umar dupa fiecare masa pana scoate aerul, depinde de copilas cat de repede il scoate.. daca totusi a vidat bine la san e posibil sa nu fi prins aer dar e mai rarut, majoritatea tot ragaie ceva acolo Lol
Andreea06
Scris: Friday, July 20, 2018 10:12 AM
Nivel

MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 10:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Dea22
Scris: Friday, July 20, 2018 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
MaryPoppins wrote:

E 900 pretul intreg la noi, dar stiam ca e redus la bebebliss si babyneeds. Chiar eram la ei pe site, vreau sa ii iau la intrebari legat de editia noua cu parasolar Lol

Mary,si eu vreau editia noua...poate reusesti sa negociezi un discount pt 2 bucatiras
Andreea06
Scris: Friday, July 20, 2018 2:11 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

E 900 pretul intreg la noi, dar stiam ca e redus la bebebliss si babyneeds. Chiar eram la ei pe site, vreau sa ii iau la intrebari legat de editia noua cu parasolar Lol

A asta nu e modelul nou?

Posibil sa vrem si noi :)) tati zicea sa comand asta.. dar eu nu sunt sigura ca ne trebuie.
AriaM
Scris: Friday, July 20, 2018 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Am vorbit eu cu cei de la babyneeds, iar ei cu furnizorul pe romania: nu se stie cand o sa aduca si in romania. Am intrebat si daca la modelul de pe site se potriveste vreun parasolar universal sau umbreluta. Nimic! Mi-am luat totusi gbp+ pe care il aveau pe site, sunt prea presata de timp. O sa va arat poze cand sosesteras

Andreea06 wrote:

A asta nu e modelul nou?
MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 2:34 PM
Nivel

AriaM wrote:
Am vorbit eu cu cei de la babyneeds, iar ei cu furnizorul pe romania: nu se stie cand o sa aduca si in romania. Am intrebat si daca la modelul de pe site se potriveste vreun parasolar universal sau umbreluta. Nimic! Mi-am luat totusi gbp+ pe care il aveau pe site, sunt prea presata de timp. O sa va arat poze cand sosesteras

Hm, presupun ca si bebebliss primeste carucioarele de la acelasi furnizor dar cred ca le scriu totusi. Plecati curand in vacanta?

LE: la fel zice si bebebliss, ca lucreaza direct cu importatorul GB si asta e varianta pe care o aduc in RO momentan. Probabil pana se epuizeaza stocul de varianta veche n-o vedem noi si modeulul nou, ca doar trebuie sa le vanda udeva :)) dar oricum imi vine sa-l comand acum, ca reducerea de 210 lei e ceva...si nu cred sa ajunga varianta noua pana in septembrie cand plecam noi.

LE: pe amazon uk e 150 lire cu free shipping, comandat acum ar ajunge pana prin 6 august. Andreea, parca tu ai comandat chestii de pe amazon uk, a fost totul ok?
Dea22
Scris: Friday, July 20, 2018 3:30 PM
Nivel

Am tot citit ca glicerina boraxata este toxica. Voi cu ce curatati bebei in gurita?
Andreea06
Scris: Friday, July 20, 2018 3:33 PM
Nivel

A fost totul ok Mary dar eu luam catre uk ca am o prietena acolo si vine des si imi aducea ea in tara. Chestii mai mici asa.. dar tre sa fie ok, iti vine la vama si pe amazon oricum poti returna, ca la emag, vezi conditii pe site.

Am citit de modelul nou un review, diferenta aia la parasolar nu e f mare, in sensul ca cu ambele variante e destul soare pe corp, la cap cat tine..
MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 3:38 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Am tot citit ca glicerina boraxata este toxica. Voi cu ce curatati bebei in gurita?

Acum cu nimic, ca nu prea ii mai umblu in gura (pana nu ii dau dintisorii) Lol cat era micuta sub 1 luna cu apa simpla pe compresa sterila. Dar putin timp i-am facut toaleta clasica ochi-nas-gura, ca muci n-a avut, a plans cu lacrimi foarte repede asa ca n-am vazut rostul in a o bazai fara motiv.
MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 3:43 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
A fost totul ok Mary dar eu luam catre uk ca am o prietena acolo si vine des si imi aducea ea in tara. Chestii mai mici asa.. dar tre sa fie ok, iti vine la vama si pe amazon oricum poti returna, ca la emag, vezi conditii pe site.

Am citit de modelul nou un review, diferenta aia la parasolar nu e f mare, in sensul ca cu ambele variante e destul soare pe corp, la cap cat tine..

Da, citesc si eu review-uri si pe amazon it si amazon es si tot asa, no big difference. Eu cred ca il comand, la banii astia e mai mult decat ok pt travel si invartit prin mall-uri cand plec singura cu ea. As fi vrut Yoyo Babyzen, e mult mai solid si de calitate, aproape la fel de compact, dar si pretul e pe masura...poate la urmatorul bebe Lol

Aria, ce culoare ai luat? Eu cred ca iau posh pink, sper sa fie mai mult mov in realitate decat roz ras
Dea22
Scris: Friday, July 20, 2018 3:45 PM
Nivel

Hmmm...eu inca o chinui in fiecare seara cu toaletarea ochilor,nasului si guritei.
Poate ar trebui sa ma opresc si eu.
Alte mamici ce mai zic?
AriaM
Scris: Friday, July 20, 2018 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Lizard khaki

MaryPoppins wrote:

Da, citesc si eu review-uri si pe amazon it si amazon es si tot asa, no big difference. Eu cred ca il comand, la banii astia e mai mult decat ok pt travel si invartit prin mall-uri cand plec singura cu ea. As fi vrut Yoyo Babyzen, e mult mai solid si de calitate, aproape la fel de compact, dar si pretul e pe masura...poate la urmatorul bebe Lol

Aria, ce culoare ai luat? Eu cred ca iau posh pink, sper sa fie mai mult mov in realitate decat roz ras
MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 3:56 PM
Nivel

AriaM wrote:
Lizard khaki

L-am comandat si eu, pe rosu pana la urma Lol
MaryPoppins
Scris: Friday, July 20, 2018 4:04 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Hmmm...eu inca o chinui in fiecare seara cu toaletarea ochilor,nasului si guritei.
Poate ar trebui sa ma opresc si eu.
Alte mamici ce mai zic?

ras nu stiu ce zic alte mamici, dar eu is mai chill asa Lol nu-mi place sa-i fac/sa-i dau preventiv chestii daca ea n-are nimic. A mea si ura toata procedura, acum abia ii mai curat urechile, un pic asa cu coltul de la prosop Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.